Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יש ברכב בעיה מאוד מעצבנת, בפתיחה וסגירה של הדלתות יש רעש חריקת צירים ממש חזקה, ממש פדיחה לפתוח את הדלת :lol:.

ניסתי לרסס WD40 הדלת חרקה הרבה יותר חזק, שמתי שמן מכונות עזר קצת, שמתי גריז עזר אבל אחרי שבוע שוב אותה הבעיה.

רק הדלת של הנוסע ליד הנהג לא חורקת והולכת חלק.

מה שחורק הוא הציר הזה שמגביל את הפתיחה של הדלת, מה ניתן לעשות?

חוץ מזה הדלתות ניסגרות טוב בלי קושי (בלי ליטרוק חזק).

מה לדעתכם הפיתרון?

הרכב נקי מתאונות ככה שהכל ישר.

פורסם

מאוד מוזר.

אצלי WD40 פתר את הבעיה אבל אם לך זה לא עזר גנה ספריי חלודה חזק יותר ממקומות כמו שזר /אייס.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אם עצר ביטחון של הדלת הוא הרועש ולא הצירים , חובה להליפו עם מנגנון הנעילה שלו (גירוז לא יפתור את הבעייה )

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

אני בצירים של דלתות תמיד שם גריז. בערך פעם בחצי שנה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הבעיה של הגריז היא הנטייה לקליטת אבק וחול. כמו שאסור לשמן מנעול מהסיבה הזו כך גם גירוז צירים , במשך הזמן הגריז הופך לקרבורונדום !

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

הרכב נקי מתאונות ככה שהכל ישר.

האם הייתה בעבר פגיעה או תאונה בצד הנ"ל שלך הרכב?

גיורא אולי לא שמת לב..

דוד הדלת חורקת רק לקראת מהלך הסוף של הפתיחה, שהדלת קצת פתוחה היא לא חורקת בכלל.

פורסם

שלום.

יש בחיבור של הדלת בורג פח שמחבר את הדלת לרכב באמצעות חתיכת ברזל נסה לחזק אותו עד הסוף ואני מכווה שזה יעזור לי זאת היתה הבעיה.

אימפרזה כי חיים רק פעם אחת...(פולקסווגן העתיקה מימני...:wink:)

• תוכן חדש...