Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה-התלבטות בין סוויפט לסיריון

Yoav_21
שימו לב! השרשור הזה בן 5970 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

כמו שרשום בכותרת. הכוונה היא לחדש מהחברה.

מה יותר אמין? מה יותר טוב? ובכלל כל מה שאתם יודעים על המכוניות.

ובקטגוריה הזו של המכונית איזה עוד אפשרויות טובות יש?

to finish first first you have to finish

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני ההיתי הולך חזק על הסוויפט, רכב אמין, נוח לאחזקה,לא זולל הרבה דלק, בקטגוריה של סופר מיני, הוא גם נבחר לרכב השנה ב2007 כנראה שיש סיבה לבחירה זו.

אני לא חושב שיש פה מה להוסיף, לפי דעתי הסוויפט עולה על הסיריון בכל הקטגוריות כולל חווית הנהיגה.

אם כבר העלת את הנושא אז סוויפט זה הבחירה מספר 1.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמו שרשום בכותרת. הכוונה היא לחדש מהחברה.

מה יותר אמין?- אין לצפות, אך סביר להניח ששתי האופציות יפגינו אמינות יפנית טובה וטיפוסית מה יותר טוב?- בצע נסיעת מבחן וכך תוכל לדעת, לדעתי וכפי שנאמר, הסוויפט עולה על הסיריון במרבית הפרמטרים. ובכלל כל מה שאתם יודעים על המכוניות.

ובקטגוריה הזו של המכונית איזה עוד אפשרויות טובות יש?

מבין הסוויפט והסיריון, הסוויפט היא הבירה העדיפה. היא מאובזרת יותר, בעלת מנוע חזק יותר, מהנה יותר לנהיגה וביצועים טובים יותר. וכלל היא מציעה חבילה אטרקטיבית יותר.

אופציות נוספות מהסגמנט הנ"ל:

* מזדה 2 - בעלת יתרון של מערת בקרת יציבות (ESP), אשר אינה קיימת בסוויפט. מבין הסוויפט והמזדה 2 הבחירה שלי היא עדיין הסוויפט.

* סקודה פאביה החדשה, גם כן מגיעה עם מערכת בקרת יציבות ואבזור בטיחותי מלא. חדשה יחסית בארץ ובינתיים התגובות דיי חיוביות.

בצע נסיעות מבחן והבחירה תיהיה קלה יותר

בהצלחה

עידן

** עריכה: לא צריך לכתוב הכל באדום. כואב בעיניים. תודה, ההנהלה. **

Black Nissan JUKE TEKNA

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עדיף סוויפט חבר

בתור אחד שעובד הרבה על סיריון לא ההיתי ממליץ לך. הסירון שותה דלק, אוכלת בלמים בעיות בגיר, תושבות לבולם+בולמים מרעשים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מצטרף להמלצה על הסוויפט - חברה שלי קנתה חדשה מהחברה (glx) וזה יופי של אוטו, לדעתי ברמה אחת מעל הסיריון.

לידיעתך - נקודת תורפה רצינית של הסוויפט - תא מטען פצפון. עגלה של תינוק לא נכנסת לשם...

שוב, חוצ מבעיית תא המטען - יופי של אוטו!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתור אחד שעובד הרבה על סיריון לא ההיתי ממליץ לך. הסירון שותה דלק, אוכלת בלמים בעיות בגיר, תושבות לבולם+בולמים מרעשים.

אתה רציני? :shock:

אנחנו מחזיקים סיריון בליסינג מזה כשנתיים ו65K קילומטרים.

הסיריון לא "שותה דלק" - אמנם אין לי ממוצע תדלוקים מדוייק אבל מדובר על תצרוכת של לפחות 1:12 בנהיגה בין עירונית (ואני מנסה להיות עדין) . עם רגל כבדה על הגז הצריכה עולה אבל בכל זאת לא מדובר ברכב בזבזן.

בעיות בעיר לא היו לנו בכלל. הגיר פשוט אבל עושה את העבודה נאמנה. מוריד הילוכים בקיק-דאון ללא סרבנות יתר.

אוכלת בלמים - הוחלפו רפידות קדמיות בטיפול האחרון, 60K. אני לא חושב שזה נורא כל כך לרכב אוטומטי.

מדובר ברכב חביב. מרווח פנים נהדר יחסית לקטגוריה, כזה שמאפשר גם לארבעה גבוהים לשבת בנוחות ברכב. עיצוב הפנים קצת מצועצע ומרגיש זול, במיוחד בדגמים הראשונים עם שעון הסל"ד הנפרד. תא מטען קטן יחסית.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני יכול להוסיף שמצאתי רק פגם אחד בסוויפט למעט תא המטען הקטן והוא שאין בקרת יציבות ברכב, אבל עם כשנוסעים על הרכב ומרגישים את ההתנהגות הכביש שלו אפשר להבין שאין ממש צורך בבקרת יציבות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5970 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...