Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הטיפשות של מופז היא אכן משהו שלא רואים כל יום, אבל גם הכתב לא גאון הדור:

מה שהקפיץ את מחירי הנפט הייתה הצהרתו של טריישה (נגיד הבנק האירופי) שאמר שהוא לא רק שלא שוקל להוריד ריבית בגוש היורו ,אלא אף להעלות אותה.

ריבית גבוהה על היורו > דולר נמוך (ביחס ליורו - לא ביחס לשקל שלא מעניין כמעט אף אחד) > מחיר גבוה לחבית נפט (אופק לא פראיירים, הם אמרו שמחיר הנפט הוא גם פונקציה של עצמתו של הדולר).

לגבי מופז, האיש מתכונן לקרב הירושה על כיסא רוה"מ. זה פשר ההצהרות התמוהות שלו שאינן קשורות בשום אופן לענייני המשרד שעליו הוא מופקד.

פורסם
מזל שהוא "רק" שר התחבורה.

עם השערוריות שמתרחשות במדינה הזאת חדשות לבקרים, אני מאוד אופתע אם הוא אכן ישאר "'רק' שר תחבורה", כפי שהגדרת.

ואני אומר את זה בצער רב מאוד.

הציבור בארץ מספיק מטומטם כדי לבחור בכלומניק הזה לתפקיד יותר נחשב.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

כל יום מוצאים איזה ליצן אחר שמספר תירוץ חדש למצבו של הנפט.

רק ביום רביעי מחיר חבית נפט צלל ל122 דולר לחבית ונשיא של איזו חברת נפט גדולה מצוטט כמי שאמר "בתי הזיקוק מזקקים את הנפט אבל אף אחד לא רוצה לקנות את תוצרתם".

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

איך לעזזאל דברים של שר התחבורה מעלים את מחיר הנפט כשהנפט שישראל קונה מגיע בכלל בחלקו הגדול מרוסיה?

אין הוכחות לכך בכלל זה סתם התקשורת מתלבשת על שטויות.

פורסם

חלק נרחב מהנפט של ישראל מגיע מדרום אמריקה, אבל בלי קשר - מה זה משנה מאיפה ישראל קונה את הנפט?

שר התחבורה, מר שאול מופז, ציין כי ישראל מתכוונת לתקוף את איראן.

במצב של מלחמה מול איראן, שהיא אחת מספקיות הנפט הגדולות בעולם, תייצא פחות נפט אם לא תפסיק את הייצוא שלו בכלל.

במצב שכזה, יהיה פחות נפט בשוק, ולכן כמות גדולה של אנשים "יתחרו" על פחות נפט.

כאשר יש לך 100,000 חביות נפט, אבל דרישה ל300,000 חביות נפט - אתה מעלה את המחיר כמה שתרצה ויסכימו לשלם כך שתמכור את ה100,000 חביות שלך.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
עם השערוריות שמתרחשות במדינה הזאת חדשות לבקרים, אני מאוד אופתע אם הוא אכן ישאר "'רק' שר תחבורה", כפי שהגדרת.

ואני אומר את זה בצער רב מאוד.

הציבור בארץ מספיק מטומטם כדי לבחור בכלומניק הזה לתפקיד יותר נחשב.

ברחמי שמיים אל תפתח פה לשטן :lol:

אני חייב להודות שכמות הספינים התקשורתיים וכמות ההצהרות הטפשיות של "מקבלי ההחלטות" מראה שכנראה יש ריח בחירות באוויר . אם הכלכלנים שהמליצו על עליית מחיר הנפט היו מבינים את זה , אני מניח שהיו כאלו שהיו מוכרים בשורט :lol:. אבל אז הם היו מפסידים את המכנסיים כי מחיר הנפט כבר עלה ל138 . רק תראו מה שהזרים חושבים על מופז?!!!:lol:

בקצב הזה התחזית למחיר של 150 דולר לחבית תגיע עוד יותר מהר ממה שציפו לה

בברכה יהודה

פורסם

בקצב הזה התחזית למחיר של 150 דולר לחבית תגיע עוד יותר מהר ממה שציפו לה

יהודה, הנפט אכן יכול להגיע ל- 150 דולר לחבית, אז מה?

תביא בחשבון שמחיר ליטר בנזין נגזר מ: מחיר הנפט, מחיר ההובלה (יש לה קשר עקיף בלבד למחיר הנפט), מחיר הזיקוק (קשור במידה מסויימת למחיר הנפט), עלויות הפצה (ש"ע, רווח לבעלי תחנות, עיתון יום שישי :wink: לא קשורות למעט עלויות שינוע בתוך הארץ), בלו (2 ש"ח לליטר בלי קשר למחירו) ומע"מ.

אולי שכחתי משהו.

במצב עניינים כזה, עלות הנפט משפיעה בעיקר רק על סעיף ח"ג שבעלויות. לכן הבנזין לא יתייקר ב- 10% אלא באחוזים בודדים בלבד.

שים לב שגם שכשהנפט נמכר כמעט בחינם (כ- 15-20 דולר לחבית), מחירו של ליטר בנזין היה קצת פחות מ- 4 ש"ח.

מה שכן, עליית מחיר הנפט מגדילה מאוד את הכדאיות בפיתוח אלטרנטיבות. זו הסיבה שחברות כמו "אורמת" משגשגות בתקופות כאלה.

פורסם

כשחודש אחד יש עליה של אחוזים בודדים (4 אחוז) וגם בחודש הבא יש עליה כזאת, זה כבר כמעט 10 אחוז.

מתי היו ירידו שכאלה? נראה לי שאף פעם

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

לצערי הדבר שאמר הוא נכון. יש לתקוף את איראן. לא צריך להכריז זאת בפומבי אבל לא נראה לי שזה היה קשור לעליית מחירי הנפט.

מתי הבחירות? צריך להוריד אותו מהמשטר הדקטטורי שלו.

פורסם
לא צריך להכריז זאת בפומבי

למה לא להכריז על כך בפומבי?

אולי כמה מצביעים פוטנציאליים ישמעו על כך, יכנסו לחרדה, ישאלו את עצמם "מאין יבוא עזרי" ואז תגיעה התשובה הברורה - ממי שמתאים ושעסק כל חיו בענייני ביטחון.

ומי בקדימה יותר "מבין" בענייני ביטחון יותר מאשר אדון שאול מופז ירום הודו?

הנזק המדיני לא נחשב, סיכון חיי החיילים לא מעניין, העיקר הקולות שיהיו בקלפי. :evil:

פורסם
מתי הבחירות? צריך להוריד אותו מהמשטר הדקטטורי שלו.

:roflmao::lol::loco::loco::lol::roflmao:

LOL

עד כמה האנשים תמימים...

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לפני שמופז יתן עצות איך לסדר את העולם ואת איראן,שיעשה סדר במשרד התחבורה שלו ובמיוחד "עמדה מספר 1" במשרד הרישוי בחולון.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תוכן חדש...