Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיקרוסופט ברכב שלכם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתוך HWzone

לאחר שהיא השתלטה על רובו המכריע של שוק המחשבים הביתיים, מחפשת חברת Microsoft שווקים חדשים אליהם היא יכולה לשלוח את ידיה ושוק שכזה היא מצאה דווקא בתחום המכוניות, אשר משתכללות יותר ויותר עם השנים וכניסתה של Microsoft לתחום זה טומנת בחובה יתרונות רבים לנהג במילניום החדש.

המערכת ש Microsoft מתכננת להטמיע ברכבים החדשים נקראת TBox והיא תוכל לקשר באמצעות ממשק נוח בין הנהג לבין הרכיבים השונים במכונית (אשר חלקם כבר כיום נשלטים על ידי מעבדים זעירים), היא תתריע כאשר יגיע הזמן להחליף שמן, תציג מידע מפורט על המסלול הקצר ביותר ליעד הנסיעה באמצעות שימוש במערכת GPS, תדאג לתפקוד תקין של המכונית על כל חלקיה ותסייע לנהג לתקשר עם הסביבה באמצעות חיבור אלחוטי למחשבים ניידים וטלפונים סלולריים (ככל הנראה בטכנולוגית Bluetooth) והפעלתם ללא שימוש בידיים, דבר אשר יסייע לשמירה על ריכוז בשעת הנהיגה.

המערכת תהיה זמינה בטווח זמן של 1-3 שנים והטמעה מלאה שלה (או של מערכות דומות) ברוב המכוניות החדשות בוודאי תקח עוד שנים רבות אך המגמה כבר ברורה - מכוניות העתיד יהיו חכמות יותר והנסיעה בהן תהיה קלה, פשוטה ונעימה יותר אך מצד שני עולה החשש כי במקרה של תקלה בתוכנה (ואם לשפוט עפ"י מערכות ההפעלה של Microsoft, זה לא יהיה נדיר מדי), התוצאות עלולות להיות קטלניות...

לידיעה

פורסם
אך מצד שני עולה החשש כי במקרה של תקלה בתוכנה (ואם לשפוט עפ"י מערכות ההפעלה של Microsoft, זה לא יהיה נדיר מדי), התוצאות עלולות להיות קטלניות...

הוציאו לי את המילים מהפה... :?

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם
אך מצד שני עולה החשש כי במקרה של תקלה בתוכנה (ואם לשפוט עפ"י מערכות ההפעלה של Microsoft, זה לא יהיה נדיר מדי), התוצאות עלולות להיות קטלניות...

הוציאו לי את המילים מהפה... :?

מעניין מתי נראה לינוקס עם אופן-סורס לרכב 8) העולם הולך ומשתגע. :shock:

פורסם

אם נעזוב את ההומור בצד, אז דעו שמיקרוסופט מוכרת מערכות הפעלה embedded לא רעות בכלל, ומאחר והן מותקנות עם פינצטה ועל ידי מומחים (אמיתיים) הן גם יציבות מאד.

פורסם

מיקרוסופט בתחום הרכב זה כבר עסק מסוכן...

אני ממש לא צריך שבאמצע נסיעה המערכת תחליט פתאום לבלום בלימת חירום ולשחרר כיסא מפלט (שאפילו לא ידעתי על קיומו....)

פורסם

במלה אחת...אמאל'ה.

מספיק מפחידות אותי מערכות "ממוחשבות" של דגמי 2004 בלי שנכניס לעסק תוכנות אפויות למחצה של חאפרסופט. :oops:

אל תשאל מה אתה יכול לעשות בשביל תרבות מוטורית, שאל מה תרבות מוטורית יכולה לעשות בשבילך.

המלצת השבוע: יפני זה money.

פורסם
אם נעזוב את ההומור בצד, אז דעו שמיקרוסופט מוכרת מערכות הפעלה embedded לא רעות בכלל, ומאחר והן מותקנות עם פינצטה ועל ידי מומחים (אמיתיים) הן גם יציבות מאד.

לא נראה לי שאנשים מקשיבים לך...אז ציטטתי בתקווה שאנשים יקראו שוב. ויפנימו אולי.

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

פורסם

לא נראה לי שאנשים מקשיבים לך...אז ציטטתי בתקווה שאנשים יקראו שוב. ויפנימו אולי.

מקשיבים אך עדיין חטפתי צמרמורת בכל הגוף.

מיקרוסופט ברכב, למה? מה עשיתי?

רונן

פורסם
מעניין איך תיראה הקונסולה המרכזית באוטו ...

באמצע, כפתורי המזגן, למעלה ה CD וליד המאפרה CTRL ALT DELETE .

מה שמזכיר לי בדיחה נושנה (משהו לגבי מהנדס ותוכניתן של מיקרוסופט שמנסים לפתור בעיה ברכב) אז התוכניתן אומר, תסגור חלונות, תפתח מחדש, ותראה אם הבעיה חוזרת.:lol::)

פורסם

באמת... בכלל, לא עדיף שרכב יהיה מבוסס על מכניקה טהורה בלבד? פעם אחרונה שבדקתי, חוקי ניוטון לא קורסים.... :lol:

אני חושב שכל עיניין המחשבים הזה מיותר לחלוטין. (חוץ מהקטע של הזרקת דלק ישירה)

vot tol'ko na nas gnat' ne nado....

פורסם

רוב הסיכויים שמדובר באסון, ותצצטו אותי.

למה? כי מיקרוסופט פשוט מומחים :x בלסבך דברים, ויש לי עשרות דוגמאות.

הם פשוט לוקחים משימה פשוטה ומסבכים אותה הרבה יותר מידי, לא הייתי רוצה לתת להם שליטה על דבר כלשהו, גם אם הפעוט ביותר, באוטו.

וחוצמזה, האוטו (לפחות משאני מכנה אוטו) הוא הרי המפלט האחרון מהמיחשוב המסיבי... ולא הייתי רוצה שגם הוא יכבש.

-- מורטיזציה? מורטיזציה! -- הגלריה

• תוכן חדש...