Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

10 צ'קים, ועמלה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6607 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים!

לאחרונה שילמתי ב-10 צ'קים, ועל כל צ'ק נלקחה ממני עמלה ע"ס 30 ש"ח. (כל צ'ק היה על 400 ש"ח)

האם מבחינה חוקית, זה בר ביצוע, או שישנה האפשרות להתלונן על כך?

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

מנחם, במקום ללעוס גת תספר לנו למי נתת את הצקים ומי גבה את העמלה, ככה אולי נוכל לעזור לך.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

נתתי את הצ'קים למוכרן בחנות אלקטרוניקה.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

פורסם

כלומר נתת למוכרן 10 צ'קים ע"ס 430 ש"ח כל אחד?

או שהצ'קים היו ע"ס 400 ש"ח (ואז עולה השאלה לאן, כיצד ומאיפה ירדו 30 השקלים הנוספים)?

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם

מנחם,

ספר לנו איזה בנק לוקח עמלה של 30 שקלים על שורה.

פרעון צ'ק לא עולה יותר מאשר שורה בחשבון.

צ'ק על סך 400 ש"ח לא יכול להפרע כצ'ק על סך 430 ש"ח. (אלא אם מישהו זייף את הצ'ק).

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

הניחוש שלי, מנחם קנה משהו, וביקש לשלם בצ'קים דחויים. המוכר אמר לו שהוא מוכן, אבל רק בתנאי שיוסיף 30 ש"ח לכל צ'ק בתור עמלה/ריבית. זוהי עסקה בין מוכר מרצון לקונה מרצון. כעת, מנחם מנסה לשנות את התנאים שלה בדיעבד.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לא. ממש לא. למה אתה סתם מעליל?! מה שהיה: קניית מחשב ב-4000 ש"ח. המוכר הוסיף עוד 300 ש"ח, ונדרשתי לשלם, כי אין חנות שתסכים לתת לי ב-10 צ'קים. עכשיו זה מובן? ד"א - מותר לו לעשות מה שליעד אמר?

פורסם

אז הסכמת לשלם 300 שקל נוספים כדי לקבל את האפשרות לשלם בעשרה צ'קים.

זה לא כאילו נתת כל צ'ק על סך 400 שקל והוא על דעת עצמו גבה 30 ש"ח נוספים לצ'ק - הכל היה בהסכמתך, איפה אתה רואה כאן בעייה?

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

הפקדת צ'ק דחוי כרוכה בעמלה. יתכן שמה שהסוחר עשה זה פשוט לגלגל את העמלה שעליו לשלם עליך.

אם הוא סיכם את זה איתך במעמד המכירה, הרי שמדובר בדבר לגיטימי.

אני חוזר להמלצתי לבדוק את העניין קודם כל עם הבנק, ורק לאחר מכן להחליט כיצד לפעול הלאה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

מנחם, אתה אומר שאני מעליל, ואז אומר שמה שאמרתי הוא בדיוק מה שקרה. יותר מדי גת?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

זה דווקא האפקט של מדעה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

הוא חישב לך עמלה גבוה מידי , עלות הפקדת שיק דחוי היא 11 ש"ח

אולי הוא עושה ניכיון שיקים ואז העמלה גבוה.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

• תוכן חדש...