Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה לא סתם כן, זה כן!!

יש לנו בבית רכב כזה, פשוט תענוג ליסוע בו, מזגן מצויין, חסכונית מאוד!!

1-11 בתוך העיר!! כשהמזגן פועל כשצריך (וצריך הרבה)

פשוט אפס תקלות עבר טסט מכה ראשונה מבלי להכניס את הרכב למוסך, כמובן שהרכב מטופל בזמן ואנחנו שומרים עליו.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

ראשית תודה לשני המשיבים.

אחדד את השאלה: אני סובל מחום באופן קיצוני ביחס לרוב האנשים (אפילו בחורף...), זקוק לרכב קטן, זול ואמין - בעיקר לנסיעות מחוץ לעיר, חלקן ארוכות.

1. האם לפונטו יש מזגן חזק, או שהדבר אינדיבידואלי לרכבים בשנים אלו.

2. מה התקלות הנפוצות בפונטו?

3. אולי אני שוגה בכיוו - לאו דווקא פונט - אלא רכב אחר. התקציב הוא כ 25 אלף ש"ח.

תודה מראש

פורסם

רכב מצויין! היה לי אחד שנת 2003 אוטומטית הרכב נוסע כמו שד! מזגן חזק מאוד לרכב כזה קטן.

גם מבחינת כוח לא חסר לו 90 כוחות סוס לרכב 1300 זה מכובד מאוד.

היה לי את הרכב שנתיים ומעולם לא היו לי תקלות או דברים אחרים. בקיצור רכב מומלץ מאוד.

דרך אגב הסיבה שבגללה מכרתי את האוטו זה רק בגלל הגיר המטופש שלו (מצטער לא אוהב גיר רובוטי או בכלל גיר אוטומטי).

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

לפני שקניתי את שתי הפולות שלי,

קראתי הרבה והוזהרתי הרבה שהרכב אמין אך ההגה החשמלי שלו ייתכן שידרוש טיפול שיכול להגיע עד 4000 ש"ח, אך אחרי זה שכח! האוטו זול חלקיו זולים והטיפולים עוד יותר זולים, ובהתאם השימוש ברכב אמור להיות עדין ושמרני!

ההגה החשמלי שלו יכול לפעמים להוות סכנה, במקרה של נסיעה וניתוק ההגה, אפילו האל לא ייצפה לסוף!

חוץ מזה:

אם הייתי משיג בהזדמנות פונט כזאת שמורה ומפוארת הייתי קונה בשמחה, אך הזדמן לי לקנות ת' פולות היפות שלי!

1: גולף 1992 1.6 ידני > 2: רנו 1996 1.4 ידני > 3: קורסה 1996 1.4 אוט', חזקה > 4: שרייד, 93 אוט' זללנית 1:8 > 5: סיריון 2011, משעממת > 6: קורסה 2011, עצלנית, נוחה, לא חסכונית במיוחד, הרבה יותר אוטו!

פורסם

הגה חשמלי עולה 1800 שקל מה שלא סיפרו לכם שמנוע כזה מאיי ביי מזמינים ב 70 דולר

ההרכבה פשוטה אצל כל בעל מקצוע

לגבי הרכב הרכב הוא מצוין וטוב

רובם השכרה וליסינג אך אם אתה מוצא יחידה טובה לא אמור להשפיע לך על הקניה .

המון הצלחה אתה תיהיה מרוצה !!

לא החזק או החכם שורד , אלה זה שיודע להתאים את עצמו לסביבתו .

פורסם
רכב מצויין! היה לי אחד שנת 2003 אוטומטית הרכב נוסע כמו שד! מזגן חזק מאוד לרכב כזה קטן.

גם מבחינת כוח לא חסר לו 90 כוחות סוס לרכב 1300 זה מכובד מאוד.

היה לי את הרכב שנתיים ומעולם לא היו לי תקלות או דברים אחרים. בקיצור רכב מומלץ מאוד.

דרך אגב הסיבה שבגללה מכרתי את האוטו זה רק בגלל הגיר המטופש שלו (מצטער לא אוהב גיר רובוטי או בכלל גיר אוטומטי).

המנוע שהיה מותקן אצלך הוא בעל 1242 סמ"ק עם 80 כ"ס.

התיבה היא רציפה ויותר מוצלחת מהרובוטית.

פורסם

80 90 זכרתי משהו באזור.

בעיני החסרון היחיד של הרכב הזה זה הגיר שלו לא משנה כרגע רציף רובוטי או אוטומטי רגיל יש לי בעיה עם גיר אוטומט אני לא אוהב אותו והוא לא אוהב אותי אז זה יוצא בסדר:-)

סך הכול מי שאוהב גיר אוטומט יכול להנות מרכב מצויין!

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

• תוכן חדש...