Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לשמוע חוות דעת הל הרכב סוזיקי יורו סוויפט - GLX אוט' 1.3 שנת 01

עלות אחזקה וטיפולים?

צריכת דלק?

נוחות נסיעה?

אמינות?

תודה.

פורסם

זבל, זבל ועוד פעם זבל.

בצע חיפוש על הודעה שכתבתי פעם אודות הרכב הזה (רמז: חפש לפי מילות המפתח: זבל מזוקק) כדי לקרוא בפירוט את התרשמותי ממנו.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
זבל, זבל ועוד פעם זבל.

בצע חיפוש על הודעה שכתבתי פעם אודות הרכב הזה (רמז: חפש לפי מילות המפתח: זבל מזוקק) כדי לקרוא בפירוט את התרשמותי ממנו.

לא ממש מסכים איתך.

פותח השרשור,יש שני דגמים:

אחד קצר- שנראה כמו הסוויפט משנתונים 94-5 ומעלה- אחלה אוטו סה"כ די חסכוני.

השני: ארוך עם "התחת הגדול" שנקרא גם סדאן- בזה באמת לא כדאי לגעת,רכב כבד למרות המנוע הקטן די שתיין דלק כי הבודי של הרכב די כבד.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

החלטתי הפעם לא להתעצל, לחפור באוסף פרוספקטים שלי ולהביא נתונים:

מנוע: 1298 סמ"ק

הספק: 68/6000

מומנט: 10.1/3500

גיר ידני 5 הילוכים/אוטומט 3 הילוכים

צריכת דלק בעיר (ק"מ לליטר): 12.8 ידני 10.6 אוטומט

צריכת דלק בכביש (ק"מ לליטר): 20.8 ידני 16.1 אוטומט

כמובן שמהירות מירבית ותאוצה, אלה פרמטרים שלא מצויינים בפרוספקט.

בהחלט פרמטרים שמתאימים לרכב מתחילת עד אמצע שנות ה-90, אבל בשנות 2000 אין שום הצדקה לגיר אוטומט 3 הילוכים וצריכה כזאת בעיר תוך כדי הספק מנוע כ"כ "מדהים".

ככל הניראה כמו הדגם של תחילת שנות ה-90, גם זה סופר אמין, לפי צורה שלו, יש לי אפילו רושם שזה אותו רכב אחרי מתיחת פנים. אני משאר שכמו קודמו, מיועד לאנשים שלשאלה על התנהגות רכב שואלים "מה זה".

שם של היבואן מכשירי תנועה, ללא ספק הEURO SWIFT בדיוק מתאים להגדרה הזאת.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
לא ממש מסכים איתך.

זכותך. אני את דעתי גיבשתי לאחר שביליתי סופ"ש שלם של נהיגה ארוכה באחת כזאת.

גיר אוטומטי מ-ז-ע-ז-ע (וזה לא שאני מחובבי ה-AL4, אבל בהשוואה לגיר של הסוויפט זה סוכר), איכות חומרים מודרנית ביותר (בתנאי שאתה עדיין חי בשנות ה-80'), הנדסת אנוש משובחת (NOT!!!) וצריכת דלק - השם ירחם.

בקיצור, עשה לעצמך טובה ומצא משהו אחר. הכסף שלך יכול לקנות לך דברים הרבה יותר טובים מהשואה המוטורית הזאת.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...