Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עריכת קובץ PDF

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6629 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי במייל קובץ PDF מאיזו חברה ושם אני צריך למלא את הפרטים שלי ולשלוח להם את הקובץ ללא שינויים חוץ מתוספת הפרטים שלי. בסוף אני גם צריך לחתום (לעשות איזה קשקוש)

יש איזו תוכנה שמאפשרת לי לערוך קובץ ולקשקש בו עם העכבר (לצורך חתימה) ושאחרי השמירה לא יהיה לוגו של התוכנת עריכה בתוך המסמך?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

כששולחים לך דברים כאלה בד"כ רוצים שתדפיס, תמלא, תסרוק ותחזיר.

פעם מצאתי תכנה שהופכת כל מסמך אקרובט לניתן לעריכה בוורד אבל אני לא זוכרת איך קוראים לה לחפש בגוגל pdf editor \ pdf editing

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

הם לא אמרו שהם רוצים סריקה

שאלתי אם אפשר לשלוח במייל, אמרו שכן, מעבר לזה כלום.

in the face

with a chair

פורסם

יש תוכנות המאפשרות עריכת PDF, אבל הייעוד של PDF הוא להיות קובץ שאינו ניתן לעריכה, ולא נראה לי שהציבו לך אתגר.

אתה יכול להדפיס, למלא עליו ידנית, לחתום ולסרוק, או להציב אותו כרקע על מסמך וורד, ולכתוב "מעליו".

חתימה תצטרך להוסיף סרוקה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

תדפיס, תחתום, תשלח בפקס.

אני עושה את זה על בסיס יומי. זה אהוב על חברות גדולות כמו בזק,012 וכו.

פורסם

וליוליה - המרות PDF לWORD נראות זוועה.

PDF עושה בדיוק מה שוורד לא מצליח (ביחד עם PS אם מדברים בנושא) - נראה אותו הדבר בכל מחשב.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

שלחתי כבר בפקס, הם כנראה לא קיבלו והבעיה היא שכל פקס כזה עולה לשלוח 15 ש"ח (חברה בחו"ל ואין לי פקס בבית)

אם היה לי סורק זה היה נחמד אבל גם זה אין. ננסה עם הוורד

in the face

with a chair

פורסם

FREEFAX עפ"י מיטב ניסיוני לא עובד.

אתם צודקים, קבצי PDF אומנם אי אפשר לערוך (לפחות לא דרך הReader), אבל מה שכן יש קבצי PDF שבעצם מוגדרים כטפסים ואז יש לך תיבות טקסט במקומות מסויימים במסך שאתה יכול לערוך ואז להדפיס.

• תוכן חדש...