Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6625 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

הייתי מעורב בתאונת שרשרת - והרכב הלך למגרש חלקי חילוף משומשים.

המשטרה סגרה את התיק בלי אשמים. חברת הביטוח (איילון) שילמה לי עבור הרכב לפי המחירון - והורודה מזה את עלות הביטוח המקיף (לקחתי מקיף ב-12 תשלומים).

התאונה קרתה 3 חודשים בלבד אחרי תחילת הביטוח (באסה!) - ולכן כביכול 9 תשלומים של ביטוח (שלא הספקתי להשתמש בו אפילו) הלכו לזבל...

האם מותר לחברת הביטוח פשוט לקחת לי את התשלומים עבור חודשים שהרכב לא היה קיים?

האם יש דרך להחזיר את הכסף הזה?

תודה למגיבים.

פורסם

דווקא השתמשת יופי בביטוח. הפוליסה אומרת שאם בתקופת הפוליסה יקרה נזק היא תשלם אותו. ברגע שהיא שילמה תוקפה פג ואתה עדיין אמור לשלם את כולה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
האם אתה אשם בתאונה ?

לא. המשטרה סגרה את התיק כמעט מייד. הייתה שם אישה שהחליטה לבלום לחלוטין באמצע כביש מהיר (ללא סיבה האמת...) ונכנסו בה רכבים. באחד מהם נכנסתי גם אני.

מסימני הבלימה שלי ראו ששמרתי מרחק ונסעתי במהירות סבירה ומותרת. לכן אין אשמה שלי...

פורסם

רכשת את הביטוח המקיף על מנת לקבל פיצוי על נזק שיקרה לך. מימשת את הפוליסה - כלומר, קיבלת את השירות, ולכן עליך לשלם בעדו. אין שום סיבה שתקבל החזר של הפרמיה.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
לא. המשטרה סגרה את התיק כמעט מייד. הייתה שם אישה שהחליטה לבלום לחלוטין באמצע כביש מהיר (ללא סיבה האמת...) ונכנסו בה רכבים. באחד מהם נכנסתי גם אני.

מסימני הבלימה שלי ראו ששמרתי מרחק ונסעתי במהירות סבירה ומותרת. לכן אין אשמה שלי...

נשמע לי מקרה מוכר, גם אני הייתי מעורב בתאונת שרשרת אחרי שאשה בלמה באמצע איילון נכי היא רצתה לשאול מישהו שעמד בשוליים שאלה :roll:. מעניין שזה קורה בעיקר עם נשים ;-)

בכל מקרה כמושציינו, ברגע שיש אובדן מוחלט לרכב, אתה מחוייב לשלם את הפוליסה והיא בעצם נגמרת. מה שכן, אתה יכול לקבל החזר על הרישוי השנתי שלך ועל הביטוח חובה...

פורסם
נשמע לי מקרה מוכר, גם אני הייתי מעורב בתאונת שרשרת אחרי שאשה בלמה באמצע איילון נכי היא רצתה לשאול מישהו שעמד בשוליים שאלה :roll:. מעניין שזה קורה בעיקר עם נשים ;-)

בכל מקרה כמושציינו, ברגע שיש אובדן מוחלט לרכב, אתה מחוייב לשלם את הפוליסה והיא בעצם נגמרת. מה שכן, אתה יכול לקבל החזר על הרישוי השנתי שלך ועל הביטוח חובה...

כן, הבנתי שזה העניין. האמת היא שקיבלתי הקפאה של הביטוח חובה (עכשיו אני הפעלתי אותו כבר על רכב אחר)...

טוב, כנראה שכולכם צודקים שלא מגיע לי החזר.

אבל הייתי חייב לבדוק כדי לוודא שהם לא מסובבים אותי מסביב לאצבע... במדינתנו טוב להיות קפדן וחשדן כלפי החברות הגדולות!

תודה לכולכם!

פורסם

לפי שמועות רוב התאונות קורות עקב המין הנשי בסביבה , כגון האישה מדריכה אותך ברכב איך לנסוע , או אישה בולמת פתאום , או סתם איזה בחורה יפה בצד . (אני לא יודע אם זה באמת אבל אמרו לי שזה הנתונים , יש למישהו מושג על זה ?)

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

דווקא הסטטיסטיקה אומרת שגברים עושים יותר תאונות מנשים.

אבל אתם יודעים מה אומרים,

"מאחורי כל גבר עומדת אישה!".

רוב הנשים (אני לא מכליל) לא יודעות לנהוג. הרבה גברים גם לא יודעים לנהוג אבל אצל הגברים זה יותר מאוזן מאשר אצל הנשים.

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם
דווקא הסטטיסטיקה אומרת שגברים עושים יותר תאונות מנשים.

אבל אתם יודעים מה אומרים,

"מאחורי כל גבר עומדת אישה!".

רוב הנשים (אני לא מכליל) לא יודעות לנהוג. הרבה גברים גם לא יודעים לנהוג אבל אצל הגברים זה יותר מאוזן מאשר אצל הנשים.

נשים גם משלמות פחות על ביטוח.

אבל יש יותר גברים על הכביש מאשר נשים.

כמובן שיש תאונות שנגרמות כתוצאה מהתנהלות של נשים על הכביש.

לפי דעתי,גברים נוהגים בביטחון יתר, לכן הם מרשים לעצמם יותר מדיי.

לעומת הנשים, שנוהגות בחוסר ביטחון ובזהירות יתר(אבל עדין גורמות לתאונות).

גי גי גי גי גי גי גיטרה!

פורסם
נשים גם משלמות פחות על ביטוח.

אבל יש יותר גברים על הכביש מאשר נשים.

כמובן שיש תאונות שנגרמות כתוצאה מהתנהלות של נשים על הכביש.

לפי דעתי,גברים נוהגים בביטחון יתר, לכן הם מרשים לעצמם יותר מדיי.

לעומת הנשים, שנוהגות בחוסר ביטחון ובזהירות יתר(אבל עדין גורמות לתאונות).

לגבי עודף ביטחון/חוסר ביטחון - היה מחקר שהחזיר את ימי האדם הקדמון לאור הזרקורים כאשר אמר שהגבר שהיה הצייד היו לו חושים מחודדים יותר והאישה טיפלה בילדים ולכן היום לגברים יש חושים יותר מחודדים, דבר שמתבטא בעיקר בכבישים.

אבל כמה פעמים אישה חתכה גבר והוא עשה תאונה? זוהי הרי אשמתו של הגבר שהיא החליטה לעבור מהשמאל לימין באיילון ב40 קמ"ש.

את זה לא מעניין את המשטרה. הרי הגבר שהיא חתכה ונכנס ברכב אחר הוא זה אשם וזה מה שנכנס לסטטיסטיקה.

אבל אני לא נכנס לזה.

נאור (חבר אגודת "נשים, אין להן מקום על הכבישים" [בצחוק] :lol:)

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

• תוכן חדש...