Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6465 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ומה הקשר של הצרפתיות לכאן ???

סיטרואן C4 פיקאסו :wink:. האמת שגם לה יש גיר רובוטי זוועתי, לפחות אצלה יש אופציה לגיר אוטומט פלנטרי.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אם חווית את נפלאות הגיר הרובוטי של הקורולה היית מבין לבד את הבעיתיות של הגיר הנ"ל.

לא תקפתי את הרכב עצמו אלא התמקדתי בגיר שלו, ואילו אתה מכליל על כל הצרפתיות , רוצה לדבר על אוביקטיביות ?

ומה הקשר של הצרפתיות לכאן ???

אז לידע כללי יש לי קורולה 2008 עם הגיר הרובוטי ואני מרוצה מהגיר וגם חברים שנסעו על האוטו מרוצים ממנו ככה שזאת לא דעת יחיד.

האמת שכל יום הייתי לוקח את הגיר הרובוטי על כל גיר אוטומט.

יש שם משהו אחד מרגיז וזה ההורדה להילוך ראשון ואפילו זה לא כזה נוראה.

וכל מה שאנשים אמרו לי על הגיר הזה התגלו כשטויות.

אז אני שואל מה הניסיון שלך עם הגיר הרובוטי של הקורולה?

באמת שאין לי שום דבר נגד הצרפתיות (חוץ מזה שזה צרפתי ואף אחד לא אוהב אותם :) ). ויצא לי ליסוע על מספר צרפתיות ומרובן נהנתי.

לא באתי לתוקוף את הרכבים הצרפתיים אלה רק באתי להגיד שאתה לא יכול לשלול דעה של בן אדם על רכב ביגלל שיש לו את אותו רכב אלה ההפך לדעה שלו יש הרבה יותר משקל ממשהו שאין לו את אותו רכב.

פורסם

תמיד יהיו אנשים מרוצים ואנשים שאינם מרוצים.

בינתיים עשרות (אם לא מאות) רכבי טויוטה-קורולה-רובוטית עומדים במגרשי חברות הליסינג לאחר שלקוחות דרשו להחזיר אותם בגלל הגיר.

(ובמקרה אני יודע בוודאות שזו היא הסיבה להחזרת הרכב, וגם הסיבה למחסור במלאי הפורד פוקוס של חברות הליסינג)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

במקרה אתה גם טועה.

הדור הנוכחי של הקורולה נמכר בארץ החל ממאי 2007.

בחודש ספטמבר השנה, כלומר שנה ו4 חודשים אח"כ, הקורולה היא הרכב השני הכי נמכר בסגמנט (לפי מסירות רכב) , אחרי מאזדה 3.

למה חברות הליסינג עדיין ממשיכות להזמין אם יש כ"כ הרבה החזרות?

מילא זה היה קורה בחודשים הראשונים כשהדגם היה חדש, אבל אם זה המצב אחרי שנה אז זה די מפריך את התיאוריה שלך.

דבר נוסף, המחסור בפוקוס ליסינג ממש לא קשור לטויוטה, יש לו סיבות אחרות אבל זה כבר לא קשור לפה.

פורסם

אני שמעתע לאחרונה משני בעלים נפרדים של הקורולה החדשה (שאין להם אינטרס לשקר) שבוצע אצלם עידכון תוכנה או שיפור כלשהוא בגיר במוסך והעברת ההילוכים הפכה להיות נעימה יותר. הם טוענים שלא הכירו את הרכב לאחר השיפור והשינויי המורגש הוא דרמטי. אני מתקשה להאמין ל"פלא" הזה.

האם משהוא יודע על כך ממקור ראשון? או שזו סתם שמועה.

האם יש איזה שהוא עידכון לגיר הרובוטי שהופך אותו לגיר נעים?

אשמח למידע אמין.

חג שמח

פורסם

אולי אני טועה.

אבל בפעם האחרונה שדיברתי עם הבעלים של אחת מחברות הליסינג (וזה היה ביולי/אוגוסט), מה ששמעתי ממנו היה שיבואן טויוטה,

שהזמין כמות גדולה של רכבים, צריך להפטר מהם ולכן נותן לחברות הליסינג את הרכבים במחירים נמוכים יותר ואלו מצידן מעבירות את ההנחה (או לפחות חלקה) אל הלקוחות.

כאשר יש לך 1500 רכבים בליסינג, ומציעים לך את הקורולה ב150 שקל לחודש פחות מאשר הפורד פוקוס או המאזדה 3 - זה מתבטא ב~8 מליון ש"ח לאורך תקופת הליסינג (36 חודשים).

אני יודע שאצלנו, מתוך 50 קורולות שנבחרו ע"י עובדים (מתוך בחירה בין קורולה, פוקוס ומגאן), ~30 ביקשו להחליף אותן בפוקוס.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...