Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דיבורית לשני קוים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6595 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש דיבורית blue tooth או לא שיודעת לקבל שני קוים (או יותר) ולצאת מזה שאני בוחר, כלומר שאם אני עם שני מכשירי טלפון סלולארי ואחד מהם יצלצל אני אוכל לקבל את השיחה, ואם ארצה לצאת היא תדע לבחור את הקו ממנו לצאת (מצידי גם להגדיר לה בתחילת הנסיעה איזה קו יוצא) אבל יותר חשוב שהיא תדע לקבל שיחות על כל הקוים (לא מחוייב בו זמנית, כלומר אם אחד הטלפונים כבר מנותב ליבורית השני יצלצל לעצמו עד שיענו לו ידנית).

האם יש כזו חיה או שאני הוזה?

פורסם

לי יש הרגשה שאתה הוזה.

דיבורית בלוטוט מסתנכרנת על מכשיר אחד בכל פעם(עד כמה שאני יודע ומכיר),וברגע שהיא מקושרת אליו אז רק אותו היא מכירה.

לגבי דיבוריות קבועות,להן יש עריסה שבה אתה מעגן את המכשיר ובמח הדיבורית יש מקום רק לפלג אחד של עריסה(במידה וחשבת לחבר 2 עריסות לאותו מח).

פורסם

עד כמה שאני נתקלתי, אפשרי, אבל זה עולה פי 2.

הדיבורית היא מסוג "קונים 2"

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אתה לא הוזה, יש דבר כזה.

אני משוכנע שיש דיבורית אישית שמסוגלת להתחבר לשני מכשירים במקביל.

אם הטכנולוגיה מאפשרת את זה, כנראה שיש או שתהיה דיבורית כזו לרכב.

עריכה:

בזכות קשר טוב עם כמה עיתונאי טכנולוגיה, מצאתי את האוזניה הזאת ויש דגמים נוספים שעושים את זה.

צריך להתחיל לחפש דיבורית BT לאוטו שעושה את זה.

עריכה 2:

מצאתי

מצאתי

מצאתי

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אם מדובר באוזנייה אז מתוך כלל המוצרים שאנו מוכרים אני ממליץ על ה Plantronics 520:

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=680445

יש גם את ה 650 אבל אני מעדיף את ה 520.

בפועל, כאשר אתה מדבר ומתקבלת שיחה אז הצד המתקשר מקבל צליל המתנה ואתה יכול לבחור אם לקבל את השיחה הממתינה או שלא.

אססף

פורסם
אוזניה לא רצויה.

תודה קספר, אני אבדוק את הדיסוריות שמצאת.

בכיף.

יש עוד דגמים שמסוגלים לעשות את מה שאתה צריך, תשקיע קצת במחקר דרך ZAP.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אאל"ט פורסם פה שרשור על PARROT ויש לה איזשהו דגם שיודע לקבל עד חמישה קווים.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

זהו שחיפשתי בZAP וברשת, הבעיה שיש דיבוריות שיודעות לקבל עד 5 מכשירים אבל לדבר רק עם אחד, כלומר היא מכירה באופן קבוע 5 מכשירים אבל מבצעת pairing רק לאחד בכל זמן נתון, מה שלא נותן פתרון.

גם בZAP וגם באתר של parrot לא מצאתי שרשום בפירוש שדיבורית מסויימת עושה pairing עם יותר ממכשיר אחד. ראיתי שהCK3100 כנראה כן עושה את זה (שוב, זה מאוד תלוי בהבנת הנקרא, ניתן להבין את ההכרה ואת הpairing בצורה מאוד דומה באנגלית...)

• תוכן חדש...