Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כיול תדרים 9887 ALPINE

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6591 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חיפשתי וחיפשתי.

אין שום מידע בנושא.

התקשרתי לאפריל טקליין, אמרו שלא אפשרי.

עזרה?

פורסם

אתה יכול לומר לי באיזו מעבדה?

מעניין שבדגמים הקודמים זה היה ב MENU (יש לי 9833) ובחדשים ללא.

מעניין מה התהליך שעושים?

אגב, הוא עולה בארה"ב 300$ שזה אומר: 1039. בארץ 2800 ש"ח.

ז"א שעם הכיול ב 300 ש"ח נניח, זה 1339 ש"ח. זה עדיין זול בהרבה.

פורסם
אם אנני טועה ניתן לעשות במכשיר (במעבדה פרטית ולא אצל אפריל )

עסק לא זול

בין 300 ל450 ש"ח .

תיקון קל זה עולה 800-900 ש"ח

עם חשוב לך רדיו קנה בארץ (יותר זול ונוח.)

פורסם
תיקון קל זה עולה 800-900 ש"ח

עם חשוב לך רדיו קנה בארץ (יותר זול ונוח.)

גם ב 900 ש"ח זה זול ב 1000 ש"ח מהארץ.

לא הייתי משלם עליו 3000 ש"ח.

קודמך אמר 300-450 ש"ח כך שאשמח לדעת איפה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

כמו שכתבתי כבר בשרשור קודם בנושא - אני לא הצלחתי למצוא מקום\מישהו שעשה את זה כבר בארץ או מוכן להתחייב שניתן לעשות את זה.

ביררתי באינספור מקומות. בחלקם אמרו לי שזה בלתי אפשרי (ספיציפית בדגם הזה), חלקם אמרו לי שמוכנים לנסות אבל לא מתחייבים שזה אפשרי.

התקשרתי למעבדת השירות של alpine בארץ, דיברתי עם הטכנאי הראשי. שאלתי אותו אם ניתן לכייל תדרים ל-CDA-9887. הוא אמר שרוב הסיכויים שלא ניתן, אבל הוא מוכן לקבל את המכשיר ולנסות. בכל מקרה הוא עוד לא ניסה את זה ולא מכיר מישהו שניסה.

אני מבקש משני אלה שהגיבו למעלה: אם אתם מכירים מישהו (מעבדה) שמוכן להתחייב על זה - כלומר מישהו שעשה את זה כבר - אתם מוזמנים לרשום כאן את שמו. אני יודע שאני אפנה אליו ב-100% - אפילו אם מדובר ב-800 ש"ח זה משתלם. אם אתם לא מכירים וסתם מגיבים כי "שמעתם שאפשר" - תחסכו מאיתנו.

פורסם

אתה יכול לנסות ברדיו מילאנו. יש להם מעבדה, אבל הם לא עשו את זה בדגם הזה.

אגב, מישהו יכול להשיג סכמות של ה 9887 ALPINE?

• תוכן חדש...