Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתלבט מה יהיה עדיף לי, קרוס איכותי חיצוני כדוגמת ה- 4XS, או קרוס פנימי 3WAY כדוגמת המכשיר קלריון 785

מן הסתם שאני על סף ההחלפת רדיו דיסק ולכן אני שואל את זה, כי אם הקרוס הפנימי הוא לא איכותי ויעיל כמו החיצוני אז יכול להיות שאני אקח מכשיר אחר ולאו דווקא אשלם על אחד עם קרוס מובנה

כמו כן,

איזה מכשיר יהיה עדיף- הקלריון 785 או האקליפס 3200 ?

נאמר לי שהמכשירים מהסדרה החדשה של אקליפס מצויידים במעבד צליל מעולה וכדאי לרכוש גם סדרה נמוכה של המכשיר ולוותר על הפונקציונליות

מה אתם אומרים ?

תודה !

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

התשובה שלך לא כ"כ עוזרת לי, אני מודע לאיכות של החברה, השאלה שלי היא האם זה עדיף על האקליפס

פורסם

האקליפס כאמור נחשב לHU יותר טוב (מבחינת סאונד). עד כמה זה נכון אני אישית לא יודע. אני כן יודע שקלריון באמת נשמעים טוב. מה עדיף זה שיקול שלך. לדעתי יש פיצ'רים ברדיו דיסקים שאסור לוותר עליהם כמו חיתוכים, כניסות נוספות לHU כמו USB וכרטיס זיכרון אם אפשר.

פורסם

תנסה למצוא אלפיין 9855R אחלה קרוס שבעולם וקל לתפעול.

פנימי תמיד מדוייק יותר מחיצוני כי הוא מראה את תדר החיתוך דיגיטלית.

פורסם

השאלה היא איזה סלופ יש לפנימי והאם הוא חזק כמו החיצוני, כי כאמור החיתוך הוא לא מוחלט אלא הנמכת התדר הקיים ב- 18/24DB

פורסם

הייתי הולך על ה 4XS מהסיבה היחידה היא שהוא אנלוגי לחלוטין ומשתמש במודולים קבועים.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

תודה

איזה ר"ד יהיה יותר מומלץ ?

אקליפס 3200

קלריון 765/775

פיוניר 9300

? ? ?

תודה !

פורסם
9855 אותו דבר כמו 9887

רק מעצבן ... היה לי אותו הגלייד טאצ הזה זוועה

לא מסכים איתך, אחרי יותר משנתיים איתו אני פשוט מת על הגלייד טאץ' - אני שוקל להוסיף גלייד טאץ' לטאץ' סקרין של הקאר-פיסי :)

• תוכן חדש...