Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6611 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

האלפיין כרגע בהקפאה מבחינתי

אני מתרכז בשני מכשירים:

ECLIPSE 3200

CLARION DXZ 775

איזה מבין שני המכשירים עדיף ?

אני אודה מאוד לתשובה מוסברת

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

בלי קשר לקרוס אנלוגי או דיגיטלי, אם אני בוחן מכשיר בלבד, איזה יותר עדיף לי מבין השניים ?

פורסם

מתן, אנא ממך בוא לא ניכנס שוב לנושא הנטחן של 1BIT.

סרול, כותרת הנושא שלך הייתה צריכה להיות "קרוס אקטיבי: דיגיטלי או אנלוגי". פנימי מול חיצוני לא ממש מדוייק.

שני הקרוסים יכולים להיות טובים, השאלה מאיזה בית הם באים.

לדעתי חיתוך אלקטרוני תמיד יהיה מדוייק יותר מחיתוך אנלוגי, מה גם שסביר להניח שהוא יהיה יותר "נקי" ולבטח יותר נוח לעבודה מקרוס אנלוגי.

מצד שני, יש את מי שאוהב את הקרוסים האנלוגיים ויש כאלה שטוענים שהם נשמעים טוב יותר.

בשורה התחתונה, ברגע שתרכוש קרוס או מכשיר מבית טוב ומסדרה גבוהה - תקבל מוצר איכותי ומספק.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
מתן, אנא ממך בוא לא ניכנס שוב לנושא הנטחן של 1BIT.

בשורה התחתונה, ברגע שתרכוש קרוס או מכשיר מבית טוב ומסדרה גבוהה - תקבל מוצר איכותי ומספק.

איתמר.

זו בדיוק הנקודה

שני המכשירים אינם פשוטים ושניהם מיוצרים ע"י חברות שבין הטובות שבתחום

השאלה היא האם האקליפס 3200 שהוא מסדרה יותר נמוכה אבל מחברה יותר טובה כביכול, יהיה עדיף על הקלריון סדרה 7 המפוצ'ר ?

לגבי הקרוס, יש קרוס פנימי אנלוגי ?

פורסם

מתן - דיברנו על זה גם במפגש,

אני לא מסכים איתך, לא כלכך אוכל את הקטע הזה של קרוס דיגיטאלי וקרוס אנלוגי, אני אישית מעדיף את הדיגיטאלי, ולמעשה כל מערכת מקצועית(כמעט) כללת פרוססור דיגיטאלי כזה או אחר

פורסם

כמו שאמרו, אני לא חושב שהאנלוגי יהיה "טבעי יותר" הדבר היחיד שהקרוס האלקטרוני עושה זה לוקח את התדרים ומנתב אותם, הוא לא משנה בהם כלום, אין כאן שום עיבוד דיגיטאלי של הקרוס.

לפי דעתי דיגיטלי עדיף בהרבה.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם
מתן - דיברנו על זה גם במפגש,

אני לא מסכים איתך, לא כלכך אוכל את הקטע הזה של קרוס דיגיטאלי וקרוס אנלוגי, אני אישית מעדיף את הדיגיטאלי, ולמעשה כל מערכת מקצועית(כמעט) כללת פרוססור דיגיטאלי כזה או אחר

חלילה וחס .... המערכות המקצועיות באמת עובדת פיור פאסיב :)

ומי אמר שאקליפס יותר טוב מקלריון?

פורסם

לא יודע לגבי אנלוגי או דיגיטלי לגבי טבעי או סיליקון :-P, אבל אני יכול לתת כאן חוות דעת נהדרת בגלל שיש לי נסיון עם ה3WAY של האלפיין שלי ויש לי הרבה מאוד נסיון עם ה4XS וגם עם קרוסים אקטיביים אחרים.

ה4XS הוא מוצר ברמה מטורפת, הוא פשוט מדהים אבל אני לא חושב שהשיפור שמתקבל ממנו בצליל הוא רק בגלל שהוא אנלוגי אלא גם בגלל שהוא ליין דרייבר והוא מגביר את האות הנכנסת למגבר - מה שלא קורה כאשר משתמשים בקרוס המובנה של HU משום שחוזק היציאה הוא סופי.

לגבי ה4XS, אחרי שימוש בקרוס הזה, תופעות כמו היסינג במערכת שלי השתפרו פלאים לעומת השימוש בקרוס בHU.

בנוסף לזה אני משתמש גם בקרוס שבHU בעיקר בשביל לחתוך את הסאב ובשביל לחתוך את הגבול התחתון של המידבאסים - השילוב הזה הוא שילוב אכזרי, שילוב מנצח - בגלל שיש לי את היכולת לקבל חיתוך אנלוגי עם הגברת אות מצד אחד ומצד שני יש לי את הגמישות של הHU בהיפוכי פאזות (ע"י שינוי הסלופ) והנמכת סיגנל במידה וצריך.

אני לקחתי את הטוב משני העולמות ושילבתי אותם - זה מדהים ברגע שקולטים איך לשחק עם זה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אבל האות שמגיע מהר"ד גם הוא מוגבר, אם אנחנו מדברים על הקלריון אז יש לו פריאמפ של 6V

ואם מישהו יענה לי לגבי ה- 775 וה- 3200 זה באמת יעזור לי, כי בגלל זה נכנסתי בכלל להתלבטות לגבי הקרוס

• תוכן חדש...