Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, בימים אילו החלטתי לקנות מכונת פוליש לרכב, על מנת שאני לא יתעייף ויעייף את היד שלי.

השאלה שלי היכן אני יכול להשיג את המכונה הזו, איזה מכשיר עדיף לקנות.

פורסם

אני רוצה לקנות מכונת פוליש. ראיתי באייס ממש בזול-129 ש"ח. מישהו יכול לתת חוות דעת על מכונת פוליש הזאת? האם היא סבירה?

פורסם

מכונה כזו במחיר הזה היא מכונה לשימוש חד פעמי

בעבר הספקתי כבר לרכוש 4 מכונות כאילו, ורק במכונה הרביעית נגשתי לטכנאי שמתקן אותם ושאלתי אותו למה זה קורה

והוא הסביר לי שהמכונה אין לה כוח לעשות פוליש כמו שהיצרן כותב.

בעת עשיית הפוליש המכונה באה במגע עם פח הרכב והחומר הדבר יוצר חיכוך, חיכוך זה מתבטא בחום במנוע המכונה.

כאשר מנוע המכונה לא מותאם לשימוש מקצועי הוא מתפרק מבפנים כך שהפחם שלו נשרף או שהמנוע מתחמם ושובק חיים.

לכן צריך לקנות מכונה מקצועית

באם רוכשים מכונה כמו שאתה הצעת , יש לתת לה לנוח כל חצי שעה למשך 15 דקות על מנת לא לגמור על המכונה.

כמו כן קבל טיפ לא כל חומר יכול ומתאים למכונת פוליש.

יש לשים לב טוב טוב שהחומר מתאים למכונה.

חומריים מסויימים שיבואו במגע עם מכונת פוליש עלולים לגרום נזק בלתי הפיך.

בהצלחה.

פורסם

הכי טוב עולה 1600 ש"ח וזה מכשיר של חברת מקיטה

קוראים לו מלשטת פחחים עם בורר מהירות אני מחפש משהו יותר זול ולא פחות מקצועי ממקיטה

שאני אומר זול עד 1000 ש"ח .

פורסם

יש לי מכונה כזאת, החזיקה לי טיפה יותר ממה שהוא אמר, האמת שהייתי מרוצה מהתוצאות,

אפילו בן מעוטים ראה את האוטו והצדיע לי! בזמנו עשיתי פוליש לסיויק 2002 שמפניה, יצא ממש יפה!

Polo 2012

פורסם

במחיר של השכרה עדיף לך להגיע למקום שעושה פוליש שיעשו לך פוליש מקצועי.

Fiat Tipo Media 1.4Ei 1994

Citroen Xsara 2001 1900 Diesel

Opel Corsa 2000 1200

• תוכן חדש...