Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טויוטה קורולה 97

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6605 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

ראיתי היום רכב, טויוטה קורולה GLI שנתון 97 יד 2 100,000 ק"מ.

הרכב נראה במצב טוב אך ישנן נקודות מסויימות אשר עוררו אצלי חשד ואשמח לשמוע את דעתכם.

1. בעל הרכב צבע את הדלתות- בטענה כי היו שריטות.

2. הוחלף רדיאטור.

3. מצבר חדש.

4. הוחלפו 4 גלגלים.

5. נעשה טיפול החלפת רצועת טיימינג.

6. פנים הרכב ללא רבב.

מצד אחד נשמע כי הרכב עבר לא מעט...

מצד שני, מתחייב בבדיקה שאין תאונות, עושה טסט על חשבונו, עושה ריח של איש נחמד (גריאטרי כמעה).

הבעלים דורש 10% מעל המחירון וכדי לממן את התוספת עליי לבקש מההורים (סך הכל לפי חישובים שלי יוצא שהבעלים דורש כ-39K).

הבדיקה תעשה שבוע הבא ולכן אין לי מצב מכני מדוייק של הרכב כרגע.

יש דעות בעיניין ?

תהנו מהזיקוקים :-D

פורסם

כמישהו שמכר לפני שבועיים טויוטה קורולה שנת 96 דגם GLI עם 200K ק"מ יכול להגיד לך שאם הרכב מטופל לפי הספר בזמן, חוץ מלמלא דלק לא צריך יותר כלום, אבל ממש כלום.

לכן:

1. פעם ראשונה שאני שומע על מישהו שצבע את הדלתות בגלל השריטות.

2. יתכן, למרות שאצלי אחרי 200K ק"מ הוא היה כמו חדש.

3. הגיוני.

4. הגיוני.

5. הגיוני.

הייתי מבקש ממנו את התיעוד של הטיפולים. ברכב הזה צריך לבצע טיפול של 10K ק"מ או חצי שנה, המוקדם מביניהם.

לפני הקילומטראז' הנמוך, הרכב היה צריך לבצע טיפול כל חצי שנה.

דבר נוסף. אם הוא יד שנייה, תשאל אותו האם הוא עשה בדיקה כשהוא קנה את הרכב כדי שלא יספר לך אחרי זה סיפורים על תאונה של יד ראשונה...:wink:

פורסם

כל מה שאת מתארת חוץ מצביעת הדלתות זה תחזוקה רגילה של רכב (כן, גם טויוטה צריך לתחזק).

אין כאן שום דבר מעורר חשד לטעמי, אבל גם אני לא רואה סיבה לדרוש יותר ממחירון.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

ישנם אנשים ששריטות על הדלתות מפריעות להם ולכן הם צובעו את הדלתות.

לא כל דבר כזה אמור להתפרש כתאונה, כמובן שניתן לבדוק זאת ביסודיות רבה ע"י מכון בדיקה שיבדוק את הדלתות.

בעניין האוטו אפשר להבין ממה שכתבת שהאוטו עבר טיפולים מסודרים ( לא ציינת עם זה במוסך המורשה של טויוטה).

בנוסף ציינת כי המוכר האוטו דורש 10 אחוז מעל המחירון.

השאלה כאן האם משתלם לך לקנות את האוטו מעל המחירון?

בהצלחה.

פורסם
היי,

מצד אחד נשמע כי הרכב עבר לא מעט...

מצד שני, מתחייב בבדיקה שאין תאונות, עושה טסט על חשבונו, עושה ריח של איש נחמד (גריאטרי כמעה).

הבעלים דורש 10% מעל המחירון וכדי לממן את התוספת עליי לבקש מההורים (סך הכל לפי חישובים שלי יוצא שהבעלים דורש כ-39K).

הרכב אומנם עבר יחסית מעט ק"מ אבל אל תצפה ל 100% שקט (למרות שזה מה שאתה מחפש בקורולה, אחרת אין שום סיבה הגיונית לשים 39,000 ש"ח על רכב בן 11 כשבאותו הסכום אתה קונה מכונית אחרת "פחות אמינה", משנתון הרבה יותר גבוה, ועוד נשאר עם עודף ביד ליישור קו או תיקונים שידרשו בהמשך).

לפי מה שרשמת עושה רושם שהרכב עבר את הטיפולים הדרושים (לא ברור אם מתוך רצון של בעל הרכב או מתוך אילוץ) אך תיקח בחשבון שבגילאים הללו יש גם בלאי מעבר לצמיגים ומצבר (דוגמא: בולמי זעזועים, בוקסות גומי בחיבורים מסויימים בין הגלגלים לשלדת הרכב, הגה, משאבות בלמים, גיר אוטומטי וכו'). קח בחשבון שאתה קונה אוטו ישן ותיקונים עוד עלולים להגיע.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

קורולות מהשנים הללו מאוד מאוד אמינות (מנסיון עם 98', שעברה כמעט 350K ק"מ בלי שום בעיות מיוחדות. הדבר היחיד שהורגש הוא עייפות במשאבת הגה כוח). ברור שצריך להשאיר כסף בצד, אבל גם ברכב כזה האמינות תהיה טובה מאוד.

"ai motoare capul doare"

פורסם

ב 39 אלף שקל אתה יכול לקנות רכב הרבה יותר חדש ומודרני

שמתאים לבחור צעיר

למה דווקא את האוטו הזה?

vw-golf כתב:

זו פאקינג מדינה דמוקרטית, זה לא שהוא הרים יד על מישהו, אז חלאס, סתמו פיות!!
פורסם
ב 39 אלף שקל אתה יכול לקנות רכב הרבה יותר חדש ומודרני

שמתאים לבחור צעיר

למה דווקא את האוטו הזה?

מסכים ב- 100 אחוז :-D

כמישהו שמכר לפני שבועיים אותו רכב שנת 96 שהיה שמור מאוד, הייתה הרגשה שהרכב מיושן והולך להתפרק בזמן הקרוב כי הגיל עושה את שלו אם תרצה או לא.

המחירון של הרכב גם ככה מאוד גבוה יחסית לשנתון שלו ועוד הוא מבקש 10% מעל.

אני אישית לא הייתי משלם עליו אפילו מחירון. בכסף הזה אפשר לקנות רכבים הרבה יותר מודרניים ובטיחותיים.

• תוכן חדש...