Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה שאני בא לצאת מהחניה שלי אני מעביר מהילוך PלR ומרגיש מין דפיקה חזקה בגיר (שמתי לב שהבלם נכנס לי יותר פנימה אחרי שההילוך משתלב) ממה זה יכול לקרות ואני חייב לציין שזה לא תמיד ככה רק מדי פעם.

ממה זה יכול לקרות?ואיך ניתן לטפל בתופעה?

תודה מראש

פורסם

מתי זה בדרך כלל קורה??

כשהאוטו קר על הבוקר??

אם כן אז יכול להיות שזה נובע מזה שהטורים בבוקר גבוהים ולכן הדפיקה הזאת.

פורסם

אם אתה משאיר עומס של הרכב על הגיר במצב P לפני שאתה מרים אמברקס בסוף הנסיעה, תרגיש מכה בהעברה להילוך כל שהוא בתחילת הנסיעה.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

תסביר כיצד אתה חונה?

האם לפני שאתה מכבה את הרכב אתה משלב ל-P, עוזב דוושת ברקס ומרים הנדברקס (אם בכלל?)

או שאתה קודם מרים הנדברקס, אחר כך מעביר ל-P, עוזב דוושת בלם ומכבה?

האם אתה תמיד משתמש בהנדברס לחניה, או שמשאיר את הרכב על P וזהו?

פורסם

אני סך הכל שואל האם אתה נותן למשקל של הרכב להתנדנד כאשר אתה ב-P לפני שאתה מרים את ההנדברקס. כי אם כן, אז אני מתאר לעצמי על איזה מכה אתה יכול לדבר. אם תמנע מהרכב תנודה לאחר שאתה משתלב ל-P ותרים את האמברקס לפני שאתה עוזב את בוושת הברקס, תמנע את המכה בהעברת הילוך בבוקר.

אם זאת לא המכה שאתה מרגיש, תנסה לתאר אותה קצת יותר טוב.

פורסם

שאלה לפותח השרשור, האם סל"ד הסרק בזמן הנעת הרכב גם כשהוא קר וגם כשחם לא נמצא בסל"ד היציב ( סביב ה-780 ) ?

בהנעת הבוקר הסל"ד עולה ,האם אתה משלב מיד או ממתין להתייצבות הסל"ד?

פורסם

הבנתי אותך אני לא נותן למשקל הרכב להתנדנד בד"כ אני עוצר מרים הנדברקס שם בP ואז אני מתדרד לאיזה סנטימטר ככה

לדניסאן

אני תמיד מחכה שהסל"ד יתיצב ,אני מתניע ואז שם חגורה שם שיר מכוון את הכיסא מראות דברים כאלה ואז יש זמן למנוע פחות או יותר להתאזן

פורסם

אכן כן אני מרגיש ורואה בצג שינוי בסל"ד אם אני זוכר טוב המחוג של הסל"ד יורד למטה

מה הכוונה תדירות?..

זאת לא מכה מכה זאת מכה ק"מ הוא 150000 מצב שמן הגיר לא ידוע לי (הרכב עבר טיפול שגרתי לא מזמן )

פורסם
מצב שמן הגיר לא ידוע לי (הרכב עבר טיפול שגרתי לא מזמן )

בטיפולים לא מטפלים בגיר וגם לא בודקים את מצב הנוזל

תבדוק את מפלס הנוזל בקר/חם, צבע וריח.... תדווח לאחר מכן.

• תוכן חדש...