Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בקשר לEBAY

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אז ככה לפני שבועיים הזמנתי משהו מאי ביי וזה עדיין לא הגיע .. יש איזה דרך לראות לאן הגיע החבילה עם שלחו אותה ביכלל

יש דבר כזה שקניתה משהו מאי ביי ולא קיבלתה אותו .. יש איזה שהוא ביטוח שמחזיר לך את הכסף .

נוסע על איטלקיה חמה :onfire::onfire:

פורסם

איביי שמפעילה תחתיה את חברת הבת PAYPAL מבטחת את הקונים באיביי תחת סעיפים כאלו ואחרים עד 2000$ אך ורק במידה ושילמת בפיפאל.

עכשיו בקשר לחבילה שלך, מאיפה היא נשלחה? קח בחשבון שחבילות מארה"ב מגיעות פחות או יותר תוך שבועיים ממועד שליחתן, וחבילות מהמזרח מגיעות לרוב תוך 3 שבועות עד חודש ממועד שליחתן.

במידה ורכשת מוצר יקר לרוב המוכרים ישלחו אותו דרך USPS עם מספר איתור אבל יש לשים לב שלא לכל חבילה ניתן מספר איתור ולכן צריך ליצור קשר עם המוכר ולשאול האם ישנו מספר איתור עבור החבילה שנשלחה לך..

כמו כן, יש להתחשב בFEEDBACK של המוכרים כדי לדעת לא ליפול לזיופים כאלו ואחרים שנמכרים באתר, ולקרוא היטב את כל תוכן המודעה כי ברגע שהתחייבת לקנות את המוצר זה אומר מבחינת המוכר ואיביי שקראת את כל התוכן ואתה מסכים לכל מה שנרשם כאן וכמו כן המוכר מתחייב לכל מה שנרשם במודעה.

לגבי חבילות שלא הגיעו, קרו מקרים מעולם לי זה עוד לא קרה אבל היה לי מוכר שמכר לי זיוף (שהייתה טעות שלי שלא קראתי את המודעה הייטב) פתחתי נגדו dispute על כך שהוא משתמש בשם שהוא מוגן בזכויות יוצרים, והמוכר החזיר לי את כל הכסף עבור המוצר - לא כולל המשלוח והמוצר נשאר אצלי.

תשים לב שרכישה באתר מצריכה ידע, ולרוב אם המחיר של משהו ממש נמוך בצורה לא הגיונית רוב הסיכויים שהוא מגיע מהמזרח והוא חיקוי.

אבי.

• תוכן חדש...