Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6583 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים

השבוע נקתעתי עם הרכב, בא הגרר ואמר לי שבלי שום קשר לבעיה שיש לי, יש חור באגזוז

הוא לא באמת נשכב מתחת למכונית ואמר לי את זה , אלא נתן גג מהמנוע ( משך את הכבל ) ולפי הרעש הוא אמר לי את זה

השאלה שלי היא כזו, במידה והבן אדם צודק, מה זה אומר אם אמשיך לסוע ככה ? וכמה צריך לעלות התיקון ? מישהו ממליץ על מקום מסויום באזור חולון לתיקון ?

תודה רבה חן

פורסם

קודם כל חור באגזוז זה לא אסון.

חור באגזוז הוא חור בצינור פליטה שיושב מתחת לאוטו( הצינור שבוא זורם העשן היוצא מהמנוע)

ככל שהחור יותר גדול יש רעש גדול יותר .

מה עושים?

הולכים למוסך ומחליפים את כל האגזוז העלות בסביבות 500 ש"ח

אל תסתמכי על ריתוכים של האגזוז או סתימת החור בחומר מסויים

תחליפי את כל האגזוז וזהו.

אגזוז להחליף ולרכוש לא צריך להבין הרבה

מוציאים את הישן ושמים את החדש כל מוסך שתלכי יכול לבצע זאת.

בהצלחה.

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

גם לי היתה בעיה דומה- כנס לאחת מחנויות עשה זאת בעצמך ותיקנה דבק פרופוקסי - דבק זה מתקשה כמו בטון נידבק חזק מאוד ועומד בטמפרטורות גבוהות מאוד (ניתן לבצע בו הברזות לברגים), ותדביק מסביב לחור.

פורסם

חור באגזוז גורם לחדירה של גזי פליטה לתא הנוסעים של הרכב ולהרעלה של יושבי הרכב. יש לתקן את החור בהקדם.

• תוכן חדש...