Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי מנורות קסנון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקנתי מנורות קסנון ברכב

זה הסוג H4 12V, 55/60W

רציתי לדעת אם זה חוקי האמת זה לא כזה חזק..

תודה שי.

H1_and_H4_Bulbs.jpg

"עדיף לאבד רגע מהחיים,מאשר את החיים ברגע" :scatter:

פורסם

מערכת קסנון שלמה, שהותקנה בארץ - איננה חוקית כלל! על מערכת קסנון שלא באה מהיצרן - מורידים מהכביש! ראו הוזהרתם!

פורסם

מנורת קסנון שלא באה מהיצרן אלה התקנה עצמית היא לא חוקית,

זה מסנוור כי הפנסים הם לא מתוכננים בשבירת קרני הנורה של הקסנון

וזה מביא סנוור חזק וזה מסכן.

פורסם

בד"כ במערכות קסנון מקוריות, ישנה עדשה, שמווסתת את זוית פליטת קרני האור. העדשה מכוונת אך ורק לכביש, ועד למספרו של הרכב שממול. היא לא מגיעה כלל למראה הפנימית של הרכב (כמו מערכת תאורה סטנדרטית של כל רכב, נורות צהובות ורפלקטור), אלא עד למספר, ולמחזירי באור בפנסים האחוריים.

פורסם

רק במדינת ישראל הגיוני החוק המטופש הזה שכן בכל מדינה מתוקנת במידה ויש לך עדשה תואמת שיודעת לכוון את אלומת האור בצורה שבקו מסויים האור נחתך לגמרי, ואז ניתן לכוון את הפנסים באופן שלא יגיעו לקו מראות ולא יסנוורו גם את הנהגים שמגיעים ממול.

אבי.

פורסם

יש לי קסנון בהתקנה מקומית, והוא בכלל לא מסנוור. לא מי שבא ממול ולא מי שנוסע לפני. נבדק בעשרות מקרים בעבר.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
רק במדינת ישראל הגיוני החוק המטופש הזה שכן בכל מדינה מתוקנת במידה ויש לך עדשה תואמת שיודעת לכוון את אלומת האור בצורה שבקו מסויים האור נחתך לגמרי, ואז ניתן לכוון את הפנסים באופן שלא יגיעו לקו מראות ולא יסנוורו גם את הנהגים שמגיעים ממול.

אבי, רק במדינת ישראל נהגים יחסכו ולא יתקינו את כל המערכת אלא רק את נורות הקסנון עצמן על הרפלקטורים ולא יחליפו לפרוזקטורים הזקוקים לכיוונון האור.

הרי "גם ככה זה מאיר, מה אני צריך להוציא עוד X ש"ח כדי שאני לא אסנוור את הנהג לפני? לא מעניין אותי."

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

זה מנורה רגילה, לא קסנון, את חבר שלי עם יונדאי 3 דלתות הכשילו בטסט על זה, גם לי יש כאלו אם זה הדבר היחיד שיש לך באוטו ואתה לא מעביר בקומבינה אז תוריד אותם לפני.

נא ליישר קו עם כללי החתימה באתר.

פורסם

מותקן לי ברכב קסנון 15 אלףk גוון מאוד מאוד יפה לפי דעתי! ויש לי לא נורה רגילה איפה שהקסון יש מין גולה כזאתי כמו כדור זכוכית וזה באמת בכללל לא מסנוור והאור בכלל לא עובר את המספר של הרכב ולא מגיע למראה של הרכב ממול ... השאלה אפ שוטר עוצר אותי הוא יכול להוריד אותי מהכביש?!

• תוכן חדש...