Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

היכן כדאי לקנות דיסק קשיח ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6631 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה לטכנאי המחשבים הכבדים בפורום... מעניין לדעת, האם יש דרך לזהות אם הארדיסק מסויים הוא חדש לחלוטין או משוחזר בעזרת תוכנת זיהוי חומרה (כגון EVEREST) או בדרך אחרת כלשהי ?

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

לפי SMART אתה יכול לזהות את תאריך היצור שלו.

אקסלנט - רשת נחמדה של חנויות שקיימת משנת 99 בערך, מחירים קצת יקרים ויש הרבה סחורה שאין להם במלאי. (אגב, הבעלים סער בחור צעיר ונחמד, בזמנו היה לו BBS).

זיגזג - שירות מעולה, באמת חנות מומלצת.קיימים בשוק יותר מ-3 שנים אייל, ואני בטוח שהם יחזיקו עוד הרבה זמן מעמד.

ואייל, אני לא יודע מה איתך אבל שם החנות זה הדבר האחרון שמטריד אותי. מצידי שיקראו להם גם אברהם טק כל עוד הם נותנים שירות מעולה ומחירים טובים.

פורסם

אתה מתכוון אברהם גרנטק - וזאת באמת תהיה חנות עם תחת :-D

אשמח לדעת איך יודעים את תאריך היצור לפי ערכי ה SMART:

ID Attribute Description Threshold Value Worst Data Status

01 Raw Read Error Rate 20 100 253 0 OK: Value is normal

03 Spin Up Time 20 81 80 2421 OK: Value is normal

04 Start/Stop Count 8 99 99 1223 OK: Value is normal

05 Reallocated Sector Count 20 100 100 0 OK: Value is normal

07 Seek Error Rate 23 100 93 0 OK: Value is normal

09 Power-On Time Count 1 87 87 9093 OK: Value is normal

0A Spin Retry Count 0 100 100 0 OK: Always passes

0B Calibration Retry Count 20 100 100 0 OK: Value is normal

0C Power Cycle Count 8 99 99 1055 OK: Value is normal

0D Soft Read Error Rate 23 100 100 0 OK: Value is normal

C2 Temperature 42 82 78 47 OK: Value is normal

C3 Hardware ECC Recovered 0 100 100 1819794 OK: Always passes

C4 Reallocation Event Count 20 100 253 0 OK: Value is normal

C5 Current Pending Sector Count 20 100 100 0 OK: Value is normal

C6 Off-Line Uncorrectable Sector Count 0 100 253 0 OK: Always passes

C7 Ultra ATA CRC Error Rate 0 200 200 0 OK: Always passes

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

אני מצטער, לא לפי ערכי SMART.

אבל אם יש לך HD של WD אתה יכול להכנס ללינק הזה, להקליד את המספר הסידורי ולדעת מתי פגה האחריות ולפי זה לדעתי מה תאריך היצור (אני מאמין שזה גם קיים אצל חברות אחרות).

פורסם
תגיד לי עכשיו ברצינות.

היית קונה משהו במקום שנקרא זיגזג? מי זה הזיגזג האלה? ואיפה הם יהיו עוד 3 שנים אם ארצה לממש את האחריות?

אתה לא תמצא תלונה כי אף אחד לא קונה שם, לפחות לא בכמויות כמו שקונים ברשתות הגדולות.

דבר ראשון - כן. מה זה משנה שם החנות? ומה כבר מביע השם "אקסלנט" או "פנדה'ס" ?!

או אם נלך יותר רחוק, איך השם "APPLE" קשור לחברת מחשבים ? או שמות של 1001 חברות אחרות ?

דבר שני - זיגזאג קיימים הרבה שנים. אני התחלתי לעבוד איתם לפני 7 שנים, אחרי המלצות מחברים שעבדו איתם עוד לפני זה.

דבר שלישי - תתפלא כמה אנשים עובדים איתם וקונים מהם.

כל המחשבים שיש לי בבית נקנו מהם. וכך גם מרבית המחשבים של האנשים שביקשו ממני לעזור להם בקניית מחשב.

דבר אחרון - השירות שלהם, מנסיון אישי, הוא הטוב ביותר בארץ. אם הייתה לי אי פעם בעיה עם מוצר שנקנה אצלהם, היא טופלה בשניות לשביעות רצוני המלאה.

בין אם זה לוח-אם שהייתה לי בעיה איתו וכשבאתי לחנות החליפו לי את הלוח אם בחדש, מדגם משופר (כי הדגם הזהה לא היה במלאי) ושיחררו אותי לביתי עם מחשב עובד.

בזמן שהלוח אם שלי נשלח לבדיקה ובסוף כשנקבע שהוא אכן היה לא תקין, השאירו לי את הלוח אם המשופר ללא שום תוספת מחיר.

ובין אם זה דברים שהם בכלל לא צריכים לעזור בהם, כמו דרייברים תקופה ארוכה אחרי קניית המחשב או כבל SATA לחיבור HD שבכלל לא נקנה מהם.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...