Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אתה מתכוון לשבלולים הקטנים האלה שמתרבים כל הזמן - אז בוטייה ליצן יעשה את העבודה הכי טוב, הוא גם יפה ובכלל לא פראייר.

732_070720043524.jpg

הראל.

*עריכה - מישר, הקדמת אותי.

ספרינט QV 1.7i

146 1.7 16V

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מישר 84-אני לא התכוונתי לשבלולים האלה שרואים מימין בתמונה ששמתה,אלא לדברים לבנים קטנים כאלה בצורת קונוס הם בגודל של חילזון קטן ויש גם יותר גדולים כי הם גודלים בצורה מטורפת וכך גם מתרבים.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

אליהם התכוונתי!

שים ליצנים ותראה איך אין שבלולים :D (חרוז)

בכל מקרה כמו שאמרתי , חובה לשים לפחות 3-4 ליצנים , כי זה דג שחייב להיות בלהקה.

אני ממש אהבתי את הליצנים , זה דג שמאוד רגיש באיקלום , אבל אחרי האקלום הוא דג מאוד חזק ובריא.

שים לב שהם אוהבים לישון על הצד , למרות שהם נראים מתים הם לא.

אפרופו אוסקרים ,

לחברה שלי היו 2 אוסקרים שהיו נותנים לי ללטף אותם במצח :D

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

ToMeR, חובב שבונה אקווריום מים מלוחים לא יקנה אקווריום מוכן אלא ירכיב את המערכת בעצמו.

את האקווריום והסאמפ יקנה אצל בוני אקווריומים, סטנד לאקווריום אצל מסגר וחיפויים אצל נגר.

dany, ה"צדפות" שיש לך נקראים חלזונות חצוצרה מלזית, הבוטיות ליצן פחות אוהבות לאכול אותם אבל עדיין בהרעבה קלילה יאכלו אותם.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

כשמאקלמים בוטיות יש לשים לב בשבוע הראשון שאין עליהן נקודות לבנות.

הן חוטפות אותן בקלות ומתות מהן ציק צאק.

ודרך אגב, בגידול 3-4 בוטיות ביחד אתה רואה דפוסי התנהגות מעניינים אבל... אתה גם שומע פתאום קולות תיקתוק מגניבים מהאקוריום, הבוטיות מתקשרות בהשמעת קליקים בנייהן.

בנוסף, לבוטיה יש מתחת לעין כיס אשר מוחבאת בו סכין קפיצית אימתנית (אני רציני) שכאשר היא שולפת אותן היא מיד מזכירה לי חזיר בר.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בגירה ,

גנבת לי את המילים! :-(

לבוטיה יש מתחת לעין כיס אשר מוחבאת בו סכין קפיצית אימתנית (אני רציני) שכאשר היא שולפת אותן היא מיד מזכירה לי חזיר בר.

הסכין המדוברת נמצאת בין העין לזים , בגללה הליצן מסוגל לחיות כמעט עם כל דג.

כמוכן ,הסכין הנ"ל מאוד חדה, מניסיון :D

קצת סוטה מהנושא אבל עדיין מאוד קשור .

אני בקרוב מפעיל מחדש את האקווריום שלי

תמיד אהבתי את האבו נפחא , עם ליצנים אין לו בעיה להסתדר

השאלה מה קורה איתו ועם טטרות וגם מיני ציקלידים (רמירזים)?

כי מדובר על דג מאוד טריטוריאלי.

לראיה , לחברה שלי היה אבו נפחא שקיצץ לאוסקרים גדולים את הזנבות :D

הבנתי שהאבו נפחא הננסי נחשב לרגוע ולא תוקפני , למישהו היה אותו ביחד עם דגים קטנים?

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

בגירה, נק' לבנות אלו טפילים שעולים על הדגים כאשר המערכת החיסונית של הדג לא במצב טוב במיוחד.

ברגע שמאקלמים בוטיות בצורה איטית רגועה ונכונה, הן לא ידבקו במחלה.

האיקלום הוא פשוט:

לוקחים את השקית עם הדגים, סגורה, שמים במים ל-10-15 דקות ע"מ לטובת השוואת טמפ'.

לאחר 10-15 דקות פותחים את השקית ומשאירים לעוד 5 דקות.

לאחר 5 דקות לוקחים כוס חד פעמית, ומוסיפים מים ממי האקווריום למי השקית, ממתינים 15 דקות.

מוסיפים בצורה הנ"ל בערך 4 כוסות עם מרווחים של 15 דקות בין כל כוס לכוס.

לאחר שהוספנו את כל המים לוקחים רשת, מוציאים את הדגים מהשקית ושמים באקווריום, לעולם לא שופכים את מי השקית לתוך האקווריום, לא ניתן לדעת מה יש במים שהגיעו מהחנות.

המלצה: לאחר שמוסיפים את הדגים לאקווריום מומלץ לכבות את האור ע"מ להקל על תהליך ההתאקלמות שלהם.

מישר, אבונפחא הוא הדג הכי מבלבל שיש, נראה קטן וחמוד, אבל בתכל'ס מדובר ברוצח.

להכניס איתו טטרות ורמירזים? הדבר היחיד שתקבל מהשילוב הנ"ל הוא אבונפחא שבע.

האבונפחא הכי "רגוע" שיש הוא לא הננסית, אלא דווקא זן 8, מה שמראה שלא תמיד הגודל קובע :wink:

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

קניתי הרגע 3 ליצנים,כול אחד 25 שקל,עבדו עליי או שזה המחיר???:shock:

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

זה המחיר , זה דג ממש לא זול ...

אבל שווה כל אגורה :)

אני מקווה שאיקלמת אותם כמו שצריך...

קנית להם מזון שוקע יעודי לדגי קרקעית ?

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

איקלמתי אותם כמו שפירט פה מישהו כמה תגובות מעל,לא קניתי שום אוכל מיוחד בשבילם,יש הרי את החילזונות האלה שיאכלו לבריאות.:-)

פורסם

למרות הוראות האיקלום המצויינות, בדוק כל יום בשבוע הקרוב נוכחות נקודות לבנות.

על הלייצנים לעיתים קשה מאוד לראות אותן ולכן בדוק גם על יתר הדגים. מצןרפת תמונה (לא כ"כ טובה) של בוטיה, במקרה זה ציבעונית עם ה"סכינים" בחוץ.

אוי ואבוי לדג שיעיז להתעסק איתה וכבר ראיתי את השריטות העמוקות שהן משאירות לי על חסרי קשקשים, במיוחד יש איזה דולפין טורף פארון שלא לומד את הלקח וכל פעם חוטת ממנה איזה "כוסא" מטורפת.

botia.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ממש לא קשה לבנות אקווריום לבד , רק צריך לדעת להתאים את הציוד לאקווריום וגם לאוכלוסיה שתאכלס אותו.

כמוכן צריך חוש בעיצוב.

כלכלית?

לפעמים משתלם ולפעמים לא..

אל תשכח שאקווריום זה לא רק דגים והמיכל

זה פילטר איכותי , גוף חימום ,אוכל איכותי , תרופות וחומרים , קישוטים , משאבה + אבן חמצן וכו'

2001 Opel Astra 1.6

פורסם

הכסף הגדול בהתחלה נמצא באקווריום עצמו, ציוד אפשר לקנות ציוד זול ומינימלי בהתחלה.

מה גם שלפי מידות הזכוכית אפשר לחשב איזה גודל פילטר צריך ואיזה סוג תאורה וחימום צריך ככה שזה לא בעיה.

some people need a high five

in the face

with a chair

• תוכן חדש...