Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8258 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא דרסתי ואני מקווה שאני בחיים לא יגיע למצב כזה. (לא כמו כל ה GTA & CARMAGEDDON שחושבים שזה מצחיק... :2gunfire: )

ראיתי פעם מכונית דורסת כלב ליד גן ילדים עם אנשים, המכונית עצרה לשניה וברחה, לא הספקתי לרשום לוחיות.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני ראיתי גולף חדשה נוצצת דורסת שני כלבים שניהם יצאו מזה...נראה לי שירשרתי על זה בעבר(סיפור משעמם-תחזירו את הלחצן מהחיפוש)

ובאמת יש בעיה אם היונים האלו שמפירות את ההסכם.

נראה לי שהבעיה נעוצה בכך שאין הרבה מקומות לחרבן על פסלים אצלנו...הם צריכות פורקן ואין פה...

נ.ב באירופה הם מכסים את הפסלים ברשתות ודוקרנים, זה בין המחזות היותר מצחיקים שראיתי...

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

פורסם

קודם כל תרשו לי להגיד שאני חובב חיות מושבע (יש לי בבית כלבה, חתולה,תוכים, דגים ונחש).

ועכשיו הסיפור,

נסיעה בתוך חדרה בכביש עירוני (50 קמ"ש), מסתכל ימינה ורואה שני כלבים קטנים וחמודים הולכים על המדרכה וממולם מגיעה משפחה של דוסים (בלי הכללה).

כשהגיעו הכלבים מול משפחת הדוסים צעק אב המשפחה על הכלבים כי פחד מהם (ממה הוא מפחד, שני כלבים קטנטנים!!!). אחד הכלבים פרץ לכביש כשהיה מטר וחצי ממני, לא הספקתי לבלום ודרסתי אותו. כמובן שעצרתי מיד את האוטו ויצאתי לראות מה שלומו.

מסתבר שהאוטו שאחרי עצר גם הוא והכלב המסכן התלפף סביב הגלגל הקדמי של הרכב כך שראשו היה עם כיוון הנסיעה והזנב בצידו השני.

אמרתי לבעל הרכב שלא יסע ויחכה כי אני מנסה להוציא את הכלב (שהסתכל אלי במבט הכי מסכן שראיתי בחיים שלי :cry: ).

ועכשיו לקטע המזעזע:

תוך כדי זה שאני נמצא על הברכיים ומנסה להוציא את הכלב מהגלגל של הרכב אומרת אישתו של הנהג (השם ייקום דמה ובמהרה): "אין לנו זמן!!! סע,סע".

הבעל השפוט והמטומטם שלה לא חשב פעמיים ולחץ פול גז, תוך כדי זה שאני נמצא מתחת לגלגל (שלא לדבר על הכלב). כמובן שהרכב דרס את הכלב בראשו מול העיניים שלי :evil::evil: !!!!

חשבתי שאני מת באוטו הרגע... המבט של הכלב יישאר מול העיניים שלי תמיד.

פורסם

לצערי דרסתי שתי חיות במהלך חיי.

האחת הינה חתול מטורף שחתך אותי בכביש חשוך תוך זגזוז בין הנתיבים ועצירת פתע מולי...על 120 קמ"ש.

והשניה....(איזה ביש מזל) דרסתי צבי! כן צבי! בשמורת הטבע (לא פחות...) הידועה בשמה "פארק ילוסטון" שבארה"ב.

הרכב (לינקולן טאון קאר) שרד בצורה מפתיעה וכל מה שנשבר היה הסמל על מכסה המנוע בצורת הכוונת....לצבי שלום והוא עונד על עצמו סמל של לינקולן לזכר הימים ההם...

BMW M135I

פורסם

סיטרואן AX SPORT יונה בחמש וחצי בבוקר במהירות יפה - תוצאה חתיכות ברדיאטור.

אלפא סוד 3 חתולים (כל אחד בנפרד) - אין נזק לרכב ו 3 חתולים אללה ירחם.

205 שעה 11 בלילה מקום חשוך לחלוטין במהירות יפה דרך פנויה, משום מקום יוצא כלב, אין מספיק זמן לתמרן - תוצאה פגוש וגריל מנופצים והכלב נורה למרחק של 30 מטר.

לצערי היו עוד מפגשי רכב חתול אך לשמחתי הם נגמרו במעבר נקי מתחת לרכב.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם
קודם כל תרשו לי להגיד שאני חובב חיות מושבע (יש לי בבית כלבה, חתולה,תוכים, דגים ונחש).

ועכשיו הסיפור,

נסיעה בתוך חדרה בכביש עירוני (50 קמ"ש), מסתכל ימינה ורואה שני כלבים קטנים וחמודים הולכים על המדרכה וממולם מגיעה משפחה של דוסים (בלי הכללה).

כשהגיעו הכלבים מול משפחת הדוסים צעק אב המשפחה על הכלבים כי פחד מהם (ממה הוא מפחד, שני כלבים קטנטנים!!!). אחד הכלבים פרץ לכביש כשהיה מטר וחצי ממני, לא הספקתי לבלום ודרסתי אותו. כמובן שעצרתי מיד את האוטו ויצאתי לראות מה שלומו.

מסתבר שהאוטו שאחרי עצר גם הוא והכלב המסכן התלפף סביב הגלגל הקדמי של הרכב כך שראשו היה עם כיוון הנסיעה והזנב בצידו השני.

אמרתי לבעל הרכב שלא יסע ויחכה כי אני מנסה להוציא את הכלב (שהסתכל אלי במבט הכי מסכן שראיתי בחיים שלי :cry: ).

ועכשיו לקטע המזעזע:

תוך כדי זה שאני נמצא על הברכיים ומנסה להוציא את הכלב מהגלגל של הרכב אומרת אישתו של הנהג (השם ייקום דמה ובמהרה): "אין לנו זמן!!! סע,סע".

הבעל השפוט והמטומטם שלה לא חשב פעמיים ולחץ פול גז, תוך כדי זה שאני נמצא מתחת לגלגל (שלא לדבר על הכלב). כמובן שהרכב דרס את הכלב בראשו מול העיניים שלי :evil::evil: !!!!

רוצחים!

לא רק שהשם ינקום דמה, אני מאחל לה סבל וייסורים כמו שהכלב הזה עבר.

להגיד לך את האמת, אני בספק אם לא הייתי רודף אחריהם, מוציא את הבעל ואת האשה ומנפח את שניהם, רק מלקרוא את זה הלב שלי כואב. :cry:

החיים הם סחיטה של המצערת.

פורסם
לצערי דרסתי שתי חיות במהלך חיי.

האחת הינה חתול מטורף שחתך אותי בכביש חשוך תוך זגזוז בין הנתיבים ועצירת פתע מולי...על 120 קמ"ש.

והשניה....(איזה ביש מזל) דרסתי צבי! כן צבי! בשמורת הטבע (לא פחות...) הידועה בשמה "פארק ילוסטון" שבארה"ב.

הרכב (לינקולן טאון קאר) שרד בצורה מפתיעה וכל מה שנשבר היה הסמל על מכסה המנוע בצורת הכוונת....לצבי שלום והוא עונד על עצמו סמל של לינקולן לזכר הימים ההם...

הזכרת לי את הסרט "סיפור פשוט" אם הזקן שהולך לבקר את אח שלו על מכסחת דשא.

קיצר יש סצנה שרואים אשה נוסעת באח מערבות ארה"ב מכל הצדדים לא רואים כלום פשוט שטח שטוח לחלוטין אם ראות של קילומטרים...פתאום היא מתנגשת בצבי יוצאת מהרכב וצועקת "מאיפה הם באים לעזעזל!!!! כבר פעם 9"

קטע חזק!!! נקראתי 10 דקות..סרט חביב אבל הקטע מומלץ ...

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

פורסם

פעם בשיוט רגוע בשכונה, מהירות משהו כמו 40,

ילד על אופניים פשוט קפץ מהמדרכה ע"מ לחצות את הכביש.

ההיתי רואה אותו ועוצר בזמן בטוח, אילולא היו מכוניות שהסתירו כל מה שקורה על המדרכה.

העולל הקטן והחוצפן לא טרח להעיף מבט קצרצר לכביש לפני שהחליט לבצע בי ניסוי קמיקזי.

בלימה חזקה מאד, ABS מחורבן, והאוטו נעצר כ20 ס"מ לפני החרא הקטן, ואני לא צוחק.

עלה לי הדם לראש והחלטתי לרדוף אחריו ולהרביץ לו, אבל תוך שניה הוא כבר לא היה שם.

אפשר להגיד שזאת היתה הקריזה הכי חזקה בחיים שלי.

למה התעצבנתי?

כי אם אני ההיתי פוגע בו וחס וחלילה היה הסיפור נגמר עם יותר משריטה קטנה,

אני ההיתי אוכל כל כך הרבה חרא בעוד הוא היה יושב בבית.

מרגיז!

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

פורסם

פעם דרסתי את חבר שלי ארז עם האוטו של ההורים (היתי בן 18.צעיר,פריך ומלא בשפיך) .פגעתי בו בכוונה על איזה 30 קמ"ש.הבן אדם פשוט נמרח על המכסה מנוע ואני נפלתי מצחוק (הוא נפל בלי לצחוק).

בחיות אמיתיות אף פעם לא פגעתי.

מבחינת ההורים שלי,היתי אימת החברה להגנת הטבע.כל פעם שהיתי חוזר הביתה עם אוטו הרוס,היתי מספר שקפץ לי שועל/ארנבת/ירבוע/טיגריס לכביש.

לפי מדד החיסולים שלי (אם ההורים שלי קנו את הסיפורים האלה) ביערות הכרמל בקושי נשארו חיות בר....

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

ועכשיו הסיפור,

ועכשיו לקטע המזעזע:

רוצחים!

לא רק שהשם ינקום דמה, אני מאחל לה סבל וייסורים כמו שהכלב הזה עבר.

להגיד לך את האמת, אני בספק אם לא הייתי רודף אחריהם, מוציא את הבעל ואת האשה ומנפח את שניהם, רק מלקרוא את זה הלב שלי כואב. :cry:

אז זהו שכן רדפתי אחריהם, או לפחות ניסיתי (פשוט לקח לי זמן להזיז את הכלב מהכביש).

כל מי שראה או מכיר זוג אנשים בגיל 40 שנוסעים בבלנו ירוקה נא להודיע לי בה"פ :2gunfire: :snipersm:

פורסם

אף פעם לא דרסתי שום חיה אבל ילדה כן :roll:

זה היה בתקופה של הצבא, היתה לי אונו.

חזרתי מהבסיס בשעת ערב מאוחרת ונכנסתי דרך הכניסה האחורית למושב שלי.

מדובר בכביש עירוני דו סטרי ללא הפרדה שבצד ימין שלו יש שולי עפר ובצד שמאל שלו מדרכה.

אני נסעתי בנתיב הימני כמובן והבחנתי בשתי ילדות שצועדות בצד ימין (בשולי העפר), באותו רגע נצמדתי כמה שיותר שמאלה כדי להתרחק מהילדות.

אני לא זוכר איזה מרחק הייתי מהם אבל שהגעתי ממש קרוב על 40 קמ"ש בערך החליטה אחת הילדות לרוץ באטרף לכיוון המדרכה עם הגב אליי.

לרדת לשולים הימניים לא יכולתי כי היתה שם החברה שלה אז ברחתי כמה שאפשר שמאלה בצמוד למדרכה ופגעתי בה בכנף הימנית של האונו שלי.

התוצאה:

היא די עפה מהמכה אבל היתה בהכרה מלאה וטענה שהיא מרגישה טוב ולא נפגעה, רציתי לפנות אותה לבית חולים אך היא סרבה, אמרתי שאני אזמין אמבולנס אז היא נלחצה עוד יותר, הדבר היחידי שהיא רצתה זה ללכת עם חברה שלה הביתה ולא הסכימה לשום דבר אחר, לאחר דקות ארוכות שהייתי איתה וראיתי שהיא בסדר היא המשיכה ללכת לא לפני שלקחתי ממנה את הפרטים שלה כדי לברר את מצבה.

לאחר כמה שעות דברנו עם הוריה והם אמרו שהיא לא נפגעה, ושמצבה בסדר גמור.

הנזק לרכב היה מראה ימנית שבורה שכנראה ממנה היא חטפה את המכה ולא דווקא מהכנף.

שי

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

פורסם

אני כבר דרסתי מלא חתולים, לפחות איזה 3-4....

משומשים :lol:

חתול חי לשמחתי אף פעם לא דרסתי, הכי קרוב היה פעם אחת שקפץ לי חתול מבין מכוניות חונות, אבל הספקתי לסטות בזמן (מהירות כ-30 או 40 קמ"ש) - לחתול שלום.

פעם אחת הייתי עד לרכב לפני שדרס חתול - זה היה מכעיס במיוחד כי אני ראיתי את החתול רץ משמאל לימין, בלמתי בלימה בינונית (החתול עדיין היה באמצע הנתיב הנגדי והיה עוד טיפה זמן, אבל הנחתי שהרכב לפני יבלום) - הרכב לפני בלם בלימה עלובה ביותר, ופגע בחתול עם הגלגל הימני-קדמי. כלומר עוד טיפה ברקס והחתול היה ניצל :x

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אצלי זה סיפור דיי מצחיק

אני נוסע לי בכיף על האופניים עם חבר שלי (OYWAY) פטעום קופץ חתול מדרכה

ואני כמו ילד טוב אני בטעות דורס לו את הזנב וכנראה נישבר לו הזנב חוץ מזה כלום

ועוד משהו מצחיק

"התול שלי נדרס ביום כיפור"

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

sound connecting people

פורסם

אני לשמחתי דרסתי רק חיה אחת במהלך חיי. ולזכותי יאמר שזה היה לחלוטין בלי כוונה.

לעומת זאת כבר יצא לי כמה פעמים להגיע לכמעט-תאונה תוך כדי התחמקות מפגיעה בחיה ופעם אחת שעצרתי מישהו בצד אחרי מרדף כי הוא פגע בכלב.

את התחמקויותיי הנועזות אחסוך מכם. זה לא מענין ולא מרתק. סתם צמיגים חורקים. סתם אנשים מאחוריך מקללים אותך. סתם כאב ראש וקללות לחתול (לרוב).

את הפעם ההיא ברחובות , כשאיזה לב קפץ לי לכביש, אני סטיתי ימינה ולא פגעתי בו, אבל הבאלנו הכסופה שנסעה אחרי כן פגעה, הכלב יילל וברח משם, לתוך חצר של בניין, לא יכלתי לראות ו\או לשמוע אותו. הבאלנו אפילו לא עצרה. בקיצור, נכנסתי לאוטו שלי (ואקסתי לשעבר רק צועקת עלי ש"תראה איזה חתיכת חרא הבנאדם הזה" ואני פשוט שמתי גז ורדפתי אחריו... בלה בלה בלה, רון חותך את האדיוט (שנראה די מבוהל למען האמת) רון יוצא מהאוטו, אקסתו של רון צועקת לו "תראה איך אתה מתנהג, בדיוק כמוהו".

רון תופס את הבנאדם, אומר לו, "אתה פשוט אדיוט" וחוזר לאוטו שלו ונוסע.

.

כן כן ילדים. יצאתי פארש. אמנם עצבים והכל, אבל אישה צועקת לרוב תנצח כל גבר עם כמה-שהוא-חושב-שהוא-גנגסטר.

אבל בסופו של דבר אניחושב שטוב שלא הייתי אלים.

והקטע האחרון, עם אותה אקסית נועזת. אספתי אותה מבית אחותה שבמושב. 11 בלילה.

אני אוסף אותה, נוסעים כמה מטרים קדימה. היא מספרת לי על הקיפוד שאחותה וחבר שלה מצאו אתמול, ואיך קוראים לו וכמה הם אוהבים אותו ושהם מגדלים אותו אצלם בחצר, ואנחנו נוסעים ופתאום "פחחחצצצצצ" והיא מתסכלת עלי, אומרת לי "מה??" ואני אומר לה "לא יודע... אולי שקית, אולי בוץ..." ומגיעים לסוף הרחוב, מפרססים ומתקדמים לכיוון היציאה.... ובדרך, על הכביש, גופתו של שמוליק. קיפוד בן יומו.

אז התצטערתי. ביקשתי סליחה. אמרתי לה שלא ראיתי אותו.

שום דבר.

מאז אבא שלה רק שנא אותי יותר.

זהו.

כעקרון אני אעדיף להפגע ולא לפגוע בחיה, ההגיון פשוט, לנו יש בית חולים וחוק שמחייב את כל מי שעובר לידנו לעזור לנו לדאוג שנהיה בריאים (או חיים לכל הפחות) ולי יצא כבר יותר מידי פעמים לראות חיה גוססת (מעוכה\שבורה\פצועה אנושות) בלי שיהיה אף אחד שישים אליה לב ו\או ינסה לעזור לה.

רון.

-על כלבים וחיות אחריות.-

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

• תוכן חדש...