Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא 164 T.Spark 93' לא מניעה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6684 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

קודם כל אני חייב להתוודות:יש לי סטייה רצינית!וקוראים לה אלפא רומיאו.יש בבעלותי אלפא 33 וספרינט ועד לפני חצי שנה בנוסף להן היתה גם 164 שלצערי נאלצתי למכור עקב התקבלות ללמודי רפואה.עכשיו המצב(הפיננסי) יותר טוב והחלטתי להחזיר עטרה לישנה ולקנות שוב פעם 164.אבל הפעם החלטתי לקחת את העניין צעד אחד קדימה ולקנות את הצורה החדשה.אחרי חיפושים רבים(כאן זה לא עניין של מה בכך,בגלל שיובאו יחידות בודדות ממנה,מהצורה הישנה יש יחסית הרבה)מצאתי אחת ממודל 93 שעברה 294,000ק"מ.מיותר לציין שהרכב בעל היסטורית טיפולים מלאה והרכב מבחינה קוסמטית פשוט חדש,אך יש בעיה שהרכב לא מניע ולפי הבעלים ההיסטוריה של הבעיה היא כזאת:בהתחלה כשהוא היה מוריד את מכסה המנוע,הרכב היה נכבה,אך אחרי זה הניע במכה כאילו לא קרה דבר.אחרי זה הבעיה החריפה-ופעם אחרי סגירת מכסה מנוע הרכב סירב להניע ולא מניע יותר...

מה יכולה להיות הבעיה?אני יודע שממש באזור של המנעול מנוע יש מספר רלה,האם הבעיה יכולה להיות בחיבור לא טוב שלהם?אני מבקש מכל מי שיש לו מושג שיעזור,בגלל שמדובר ברכב שאני מאד אוהב ושמזכיר לי את הימים ההם,כשגרתי בארץ(לאבא שלי היתה כזאת לבנה 95',גם זאת אגב לבנה,ככה שאתם מבינים:-))ולמצוא אחת אחרת זה כמעט בלתי אפשרי.

תודה,בברכה

יעקב

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

פורסם

תודה רפי,השאלה כבר שם:-)

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74