Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחליפה לגולף GTI MK4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
:mm_yeah:

כוח סוס דיי לרדת לפסים אישיים נגד אייל, תדע לקבל ביקורת, גם אם היא אינה יפה בעינך.

שני הרכבים טובים, כל אחד בדרכו שלו, כל אחד מתאים לסוג אנשים אחר שאוהבים דברים שונים!

שבת שלום.

סימן שלא קראת את כל ההודעות בשירשור הנוכחי ובשירשורים קודמים.

ביקורת אני יודע לקבל, השמצות לא.

כאשר מתארים את הקליאו כסוג של סוסיתא עם אחזקה של פורשה לעומת פרארי (ה-GTI למי שלא הבין) עם

אחזקה של סובארו ג'אסטי- זה כבר לא לעניין.

שבת שלום.

בעבר: יאריס TS , פולו GTI , לאון 4 20VT , קליאו ספורט MK1.

היום​: טסים לחו"ל כדי "לנהוג" מדי פעם.

• תגובות 72
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
סימן שלא קראת את כל ההודעות בשירשור הנוכחי ובשירשורים קודמים.

ביקורת אני יודע לקבל, השמצות לא.

כאשר מתארים את הקליאו כסוג של סוסיתא עם אחזקה של פורשה לעומת פרארי (ה-GTI למי שלא הבין) עם

אחזקה של סובארו ג'אסטי- זה כבר לא לעניין.

שבת שלום.

מה שתיארת זה לא השמצות עלייך, מקסימום על קליאו ספורט, לכן אין שום מקום לרדת לפסים אישיים. אף אחד לא תיאר את הקליאו כסוסיתא, כבודה במקומו מונח, אך כמו שאמרתי יש סעיפים שבהם ה-GTI עולה על הקליאו, לחלק מהאנשים אותם סעיפים חשובים יותר מהיתרונות של הקליאו על ה-GTI, כמו ההתנהגות הניפלאה שלה, לכן הם יבחרו דווקא ב-GTI. לא לכולם יש את אותן דרישות מהרכב, חלק מעדיפים, תדמית יוקרתית יותר, נוחות ופינוק על פני התנהגות.

פורסם

כשיש חברי פורום ותיקים שמשום מה ממש מחפשים דרך להשמיץ דגם מסויים של מכונית ועושים זאת בצורה מאוד מקוממת תוך כדי סילוף עובדות ללא בסיס, קשה מאוד שלא לרדת לפסים אישיים.

אבל, הפסים האישיים האלו צריכים ואמורים להתנהל בהודעות פרטיות.

תומך ומחזק.

אנשים, יש בני אדם מאחורי המקלדת / מסך מחשב.

עם כל הכבוד לפלצנות של קליאו ספורט מול גולף GTI, יש כאלו (כולל כותב שורות אלו),

שיכולים להתפלצן פי שניים על רוכשי שני הרכבים הללו ולומר שהם לא היו קונים אף אחת מהמכוניות האלו.

אין סיבה להעליב אנשים ברמה כזו בגלל שמישהו אחר חושב שהרכב שיש לו / שהיה לו יותר משתלם / מתנהג מרכב אחר.

כולה 2 מכוניות הנעה קדמית עם פחות מ- 180 כ"ס, ב"עולם האמיתי" שהוא לא ארץ ישראל, אף אחד לא מסתכל ברחוב לא על זו ולא על זו.

WOW, איזו הודעה מתנשאת!

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אני לא חושב שהתגובה של מר תעלול היא מתנשאת אלה מאוד מציאותית

תכלס, בעולם הגדול הקליאו, האיביזה והגולף הן בסה"כ מכוניות רגילות עם טיפה ערך מוסף

מה לעשות שידן של רובנו אינה משגת(ואני לא מצייר פה איזושהי מסכנות) משהו טוב ממכוניות אלו אז אנחנו נוטים להיכנס לויכוח עליהן וזה תמיד היה הויכוח כאן בפורום

מי ייתן ונתוכח על הקיימן S מול הR8 לדוג'

בן

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

הודעה מתנשאת או לא זו המציאות בה אנחנו חיים וכל עוד הייעוץ הוא לרכישת רכב בארץ בה

המבחר הספורטיבי השפוי כל כך דל הדיון הוא רלוונטי. (שפוי לצורך העניין הוא נומר עד 100K לרכב משומש)

אגב בחו"ל (ארה"ב משל) מיאטה סטנדרתית היא רכב של בחורות...

פורסם

אני, בניגוד אלייך, לא מאמין שיש לי פרארי.

אני יודע בדיוק מה יש לי, ומה הרכב שלי הוא לא.

שים לב, שאני גם לא פותח עליו שרשורים ודיונים בכל מקום אפשרי.

בניגוד לאנשים שרק מחפשים להצדיק את קנייתם בפורום.

CHOOSE LIFE, הרכב שלך (קליאו) הוא ה-כ-י טוב בעולם. :?

עריכה:

עכשיו הבנתי מה קורה פה, כל מי שלא משבח ומהלל את הקליאו ספורט זוכה להשמצות...

תראה לי במקום אחד שכתבתי שהרכב שלי הוא פרארי, אחרת אתה סתם מלכלך, משמיץ, וזה מעיד עלייך, ידידי...

ואני לא רוצה להתחיל להשמיץ אותך, אני רק אזכיר איזה דברים בסיסיים לא היה לך בהם מושג

כשנפגשנו בערד בפעם האחרונה (וסייג לחוכמה שתיקה).

אתה רואה, גם אני יכול להשמיץ.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

בזמן האחרון CF נהיה ערוץ ויוה. ממש טלנובלה נהייתה כאן, עם כל התככים.

אני נכנס לפורום בשביל הכיף, כדי להתאוורר מהלימודים, ומוצא מריבות במקום דיונים כמו פעם. סתם באסה.

אביעד

פורסם

תראה לי במקום אחד שכתבתי שהרכב שלי הוא פרארי, אחרת אתה סתם מלכלך, משמיץ, וזה מעיד עלייך, ידידי...

חבר,

אני זוכר שבשרשור שלי, העלת תמונה של פרארי ואמרת שזהו רכבך. האם זכרוני מטעה אותי ?:lol:

בקיצור,

כשתתבגרו ותבינו שהכריזמה שלי לוקחת גם את ה-GTI וגם את הקליאו ספורט, נוכל לכתוב כמו אנשים מבוגרים ומתורבתים.

נ.ב

אני יודע מה אתם חושבים, אבל השרשור, לטעמי, היה כבר הזוי לפני שהגבתי.

פורסם

Black Joker התגובה שלך באמת לא קשורה לכלום (בעיקר לא למציאות)

ממה שיצא לראות הרבה בעלים של רכב ספורטיבי/ספורטיבי לכאורה מגן עליו כאן לפעמים תוך התעלמות מהמציאות

כפי שמצטיירת לדוגמא מעיתוני רכב שאמורים להיות שופטים קצת יותר מנוסים של מאפייני הרכב.

ההתגוננות הזו לגיטימית אבל לא צריכה לכלול דה-לגיטימציה של רכבים אחרים במיוחד אם לא מדובר בביקורת

שבאה מתוך ניסיון עם כל מגוון הרכבים בדיון.

בקיצור חיו ותנו לחיות, לא קשה ולא מסובך.

פורסם
תומך ומחזק.

אנשים, יש בני אדם מאחורי המקלדת / מסך מחשב.

עם כל הכבוד לפלצנות של קליאו ספורט מול גולף GTI, יש כאלו (כולל כותב שורות אלו),

שיכולים להתפלצן פי שניים על רוכשי שני הרכבים הללו ולומר שהם לא היו קונים אף אחת מהמכוניות האלו.

אין סיבה להעליב אנשים ברמה כזו בגלל שמישהו אחר חושב שהרכב שיש לו / שהיה לו יותר משתלם / מתנהג מרכב אחר.

כולה 2 מכוניות הנעה קדמית עם פחות מ- 180 כ"ס, ב"עולם האמיתי" שהוא לא ארץ ישראל, אף אחד לא מסתכל ברחוב לא על זו ולא על זו.

שחצנות או לא, זוהי האמת הכואבת.

התחושה האישית שלי היא שאם אין לך קליאו ספורט או צרפתיה אחרת שיש לגביה "קונצנוס" אזי אתה כבר בעמדה "נחותה".

אה מה מה, כשמשהו מעז לטעון כי בעולם הגדול הקליאו הקדושה או הגולף /או האיביזה הנחותה לא נחשבות כלל אזי כולכם קופצים.

מבולבלים- רק אתם...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
בזמן האחרון CF נהיה ערוץ ויוה. ממש טלנובלה נהייתה כאן, עם כל התככים.

אני נכנס לפורום בשביל הכיף, כדי להתאוורר מהלימודים, ומוצא מריבות במקום דיונים כמו פעם. סתם באסה.

אביעד

נאלץ להסכים.

כמו שאייל אמר לי בהודעה פרטית, בוא נסכים שאנחנו לא מסכימים.

השרשור ננעל בעיקר כי שום דבר טוב לא יכול לצאת ממנו.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...