Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ערן וסיימון, במכוניות פורמולה 1 הנהגים יכולים לכוון את איזון הבלמים מהקוקפיט והם מתאימים את איזון הבלמים לתנאים המשתנים במהלך המירוץ (בעיקר לפי כמות הדלק במיכל). המהנדסים לא קשורים לזה, זו היתה פאשלה של באטן.

הכל ידוע ונכון.

הוא ניסה את מזלו - בלם ובסוף הבלימה כשהוא ראה שנסגרת הדלת הוא נתן עוד קטנה על הברקס ונעל......

אני עדיין לא בטוח שזו "פאשלה" שלו בכיוונים, אבל האמת - זה לא ממש משנה :wink:.

TIG Motorsport - כשחלומות ומציאות נפגשים

רחוב החורטים 6, חולון. 03-5566608

http://www.tig-motorsport.com

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ולגבי קולטהרד - יש לו רקורד מפועל של קמיקאזה.

את שנת 99 זוכרים?

אז הוא התנגש עם חברו לקבוצה הקינן שהתמודד על אליפות פעמים או אפילו שלוש............

אני חושב שבתור נהג מירוצים שאמור להיות TOP - זה לא עושה לו כבוד גדול............

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם
ולגבי קולטהרד - יש לו רקורד מפועל של קמיקאזה.

את שנת 99 זוכרים?

אז הוא התנגש עם חברו לקבוצה הקינן שהתמודד על אליפות פעמים או אפילו שלוש............

אני חושב שבתור נהג מירוצים שאמור להיות TOP - זה לא עושה לו כבוד גדול............

לפי דעתי הוא סיים את דרכו בפורמולה 1 ויש להחליפו במישהו צעיר יותר

• תוכן חדש...