Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טוראן או...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6688 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

סבתי מחפשת לה אוטו חדש. היא מסיימת עכשיו עם גולף 2005 1.6 FSI, שאותו היא אוהבת, אבל תמיד התלוננה שחסר לה מקום בבגאז'. מה אישה מבוגרת תעשה עם בגאז' גדול- אני גם לא יודע. אבל אתם בטח מכירים אנשים מבוגרים, הם די עקשנים ושמרנים. מאחר שהיא לקוחה נאמנה של פולקסווגן (לפני זה היתה לה בורה 02) היא התחילה שם אוטומטית, ובדקה גולף (אמנם TSI, אך זהה לנוכחית), גולף פלוס, ג'טה וטוראן. היא נדלקה על הטוראן (TSI והייליין, עם מע' החניה האוטומטית, 180,000 ש"ח), ולפני שהיא קונה, רציתי לשמוע אם יש לכם הצעות למשהו דומה (לא צרפתיות...:-(), עם בגאז', לא גדול מדי ובתחום המחיר. היא בדקה גם קשקאי (ביוזמתי) והוא פשוט לא זה- יפני וזול בתחושתו מבפנים, והיא רגילה לאיכות גרמנית.

ובנוסף- איך האמינות של המנוע/גיר? אלה שתי מערכות די יוצאות דופן.

פורסם

מנוע הטוראן הינו מנוע ה1.4 TSI של הגולף TSI (נ.ב: המנוע הזה זכה באירופה כמנוע הטוב ביותר ב2006).

מחיר הרכב בגרסת הטרנדליין הינו 162,500 ש"ח.

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

יצא לי לא פעם לנסוע בטוראן בתור נוסע, היה מדובר בדיזל מונית. בהתחלה לא ידעתי שגיר הוא DSG והיה מוזר שמרגישים כמו בידני ונהג לא מעביר כלום. התנהגות גיר מעולה, העברה חלקה ומהירה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

להערכתי הטוראן קניה מצוינת. מכונית שיותר מכל משדרת סולידיות ואנטי פוזה. נסיעת מבחן שעשיתי עם חבר לפני מספר חודשים בטוראן 1.4 TSI, המחישה שגם מכנית מדובר ביופי של אוטו. העובדה שסבתא שלך "מכורה" למותג, הופכת את השרשור לכמעט מיותר.

פורסם

מכיוון אחר לחלוטין, פיקאסו הדגם הקצר, הרכב נראה מעולה ללא הסרח עודף של הפיקאסו המוארך, 147K ש"ח.

נראה הכי טוב בחציל.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

סבתא שלך לוקחת את כל המשפחה לטיולים? אחרת באמת שקשה לי להבין בשביל מה היא צריכה טוראן. אבל שיהיה לה לבריאות. במקומה הייתי לוקח את הג'טה אם היא כל כך אוהבת פולקסווגן (אני יוצא מנקודת הנחה שהבגאז' שם כן מספיק עבור הגופות שהיא סוחבת).

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

לי יש TSI.

הייתי הולך על גולף PLUS. אלא אם היא באמת משנעת ציוד כבר ואז הטוראן (עם המנוע המדליק) יכולים להיות מעניינים, אבל אני מציע נסיעת מבחן. המנוע מגיב חזק ומהר ולא בטוח שמתאים לסבתא שלך.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...