Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פינוי מהפורום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6666 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה נסגר איתכם?

אולי תצעו לטייל קצת בשבת במקום לשבת בפורום ולהציע הצעות מיותרות? :roll:

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

למנהלים בפורום זה, ובכל פורום אחר בעולם למעשה, יש גישה לראות מתי משתמש X נכנס לפורום [עשה LOG IN]

מה זה אומר?

שגם אם המשתמש לא הגיב, נרשמה פעילות מצד הכינוי שלו [לפחות מהצד של המנהלים] והם יכולים לראותו בתור משתמש אקטיבי.

לא צריך להיות כל כך מסובך לגלול מטה בכתובות הכינויים ולמחוק כל משתמש שלא נמצא אקטיבי Y זמן:p

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אליקו

מה שאתה כותב נכון.

כשלא כתבתי בפורום לא היה לי צורך להיכנס עם היוזר שלי.

רק בשביל לקרוא, לא בהכרח צריך יוזר. תמיד עמדה לרשותי האופציה להגיב אילו רציתי.

למעשה כשנרשמתי, יותר עניין אותי פורום אספנות ולרוב "צפיתי מבחוץ".

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אני לדוגמא לא התחברתי זה עידן ועידנים עם היוזר שאני רושם ממנו עכשיו. אם אין לי צורך לשתף אחרים בחכמתי בשרשור מסוים :lol: אני לא רואה צורך להתחבר, אני נמצא בפורום כל הזמן כמשתמש פסיבי ואני מאמין שיש עוד הרבה כאלה.

Dr.SUPERCHARGER

פורסם

משתמש פאסיבי או לא, חוכמה או לא, אמיר הבין את כוונתי.

למרות שלא חובה להתחבר לכינוי כדי לקרוא בפורום, תמיד עומדת בפניכם האופציה לעשות את השימוש ב"נסתר" לכינוי שלכם.

מעמדת ניהול של הפורום או האתר בכלל, מן הסתם למנהלים הבכירים יש מעקב של משתמשים\IP , ככה שהם יכולים לראות בדיוק מתי משתמש מסויים התחבר ומאיפה.

לא חייב בתגובה כדי שהתאריך כניסה של כינוי מסויים יהיה חדש, לכן המשתמש הנ"ל יהיה מוגן.

אבל אם יש כינוי שהשימוש האחרון שלו בכינוי היה לפני ממעל שנתיים [כלומר לא עשה LOG IN על הכינוי שלו במשך תקופה ארוכה] , למה לא למחוק אותו ולפנות את הכינוי למשתמש שמעוניין בו?

אני בטוח שהרבה נתקלים בכך.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אתם נכשלים בהבנת עיקרון בסיסי בכל מה שקשור לטקסטים בעלי חשיבות היסטורית

(לצורך העניין, ארכיון של פורום הוא טקסט בעל חשיבות היסטורית).

לא מוחקים. לא מוחקים כלום, אף פעם, בשום אופן. תמיד מוסיפים.

כשמתגרשים ומתחתנים שוב, לא מוחקים במשרד הפנים/מרשם האוכלוסין/העירייה

את האישה הקודמת ושמים אישה חדשה, אלא כותבים את שם האישה החדשה

בשורה מס. 2, אי-שם במחשב או בתיק. כנ"ל לגבי כל שינוי שהוא בפרטים מזהים.

גם מספר בתעודת זהות לא נמחק ברגע שמישהו נפטר, ומועבר לתינוק שנולד עכשיו.

זה בדיוק אותו דבר.

ניק הוא פרט מזהה, לא משנה אם מוצגים בו נתונים גלויים, או שהם נסתרים

אי-שם אצל עמוס השרת.

העברת הניק לאדם אחר היא מעבר על הכלל הזה, ותיצור בלגן אטומי

ברגע שמישהו יתעניין בהיסטוריית הכתיבה של ניק מסוים.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

בקיצור, בוא נסכם זאת שכל מי שחשקה נפשו בניק שכבר כרגע בשימוש יצטרך לחכות עד הפעם הבאה שמוחקים את כל ה-DB ומתחילים מחדש.... שזה בעצם, אף פעם?

פורסם

הלו הלו הלו !!!

אין מחיקת "ניקים". יש פה "קהילה וותיקה" כזאת שנרשמה אי שם עוד כאשר הופיעה בתאריך 2002. אך אותה קהילה לא פוקדת את הפורום בצורה סדירה.

אני "נעלמתי" ( לא ולא שגיאת כתיב) לשלוש שנים כי הייתי בצבא ולא היה לי חשק + זמן להכנס לפורום ולהתמעק (אולי סוג של שגיאת כתיב) כמו בימים עברו. כמו כן יש את סוגית החברים הוותיקים שלי שכבר אינם רושמים בפורום.

פשוט נוצר בפנינו מצב של "דור" בא חדש, כאשר "דור" המייסדים ( ישי,שי,לירן,שלומי ועוד רבים אחרים) כבר לא נכנס ומתעניין.

אם כל הכבוד. אין למחוק "ניקים" של חברים לשעבר או כאלה שכבר לא פעילים כמו פעם...

הרי שלושת העמודים הראשונים(מהתאריך הראשון של הקמה) של החברי הפורום הם כמו "מצבה" של אנשים שיש לזכור, הם היו (ועדין) חלוצי הפורום ותרבות המוטוריקה בארץ... תגידו מה שתגידו...

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

• תוכן חדש...