Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפשת רכב קטן, אמין, לא מורכב מדי, בלי הרבה בעיות , וחשוב שהיה אוטומטי .

הציעו לי ללכת על יונדאי גטס אשמח לשמוע על תגובות והצעות לרכבים אחרים.

האוטו בעיקר לשימוש במרכז אבל מחפש אחד גם שיחזיר לנסיעות ארוכות.

התקציב שעומד לרשותי הוא 36000-40000

תודה

נטע

פורסם

אני דווקא הייתי הולך לכיוון של פונטו ספייס 2001/2 ELX.

יכול לענות על הדרישות שלך בצורה טובה הרבה יותר מהגטס.

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

פורסם

אם יש אפשרות להתגמש בתקציב כלפי מעלה ממליץ על יאריס 1.3. רכב אמין, שמירת ערך ושוק מעולים. מאוד חסכוני בדלק, טרספורמצייה פרקטית של סלון.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
אם יש אפשרות להתגמש בתקציב כלפי מעלה ממליץ על יאריס 1.3. רכב אמין, שמירת ערך ושוק מעולים. מאוד חסכוני בדלק, טרספורמצייה פרקטית של סלון.

מחזק את דבריך!

אם בכל זאת איך ברשותך האופציה להעלות את התקציב אני ממליץ לך להיתפשר

לא תוכלי לקבל את כל מה שאת רוצה בתקציב כמו שלך.

תנסי להוריד דברים פחות דחופים

כמו מאוטומט לידני

ויונדאי גטס רק תעשה לך חור בכיס מבחינת דלק

שלומי.

פורסם

יש מספר אופציות ובהן יאריס 00 , 1.3, אוט' עם קצת התמקחות זה אפשרי. אותו כנ"ל מאזדה דמיו 01 , 1.5 , אוט'.

בתחום התקציב יש לך דהייטסו שרייד קלאסיק, 00,1.5 , אוט'.

פורסם

אל תתקרבי ליונדאי גטס אוטומאט, זולל דלק.

האופציה של הפיאט פונטו ספייס נראת לי גם טובה.

Peugeot 308 GTi By Peugeot Sport 2018

Ex- Peugeot 208 GTi 2013 

פורסם
אל תתקרבי ליונדאי גטס אוטומאט, זולל דלק.

האופציה של הפיאט פונטו ספייס נראת לי גם טובה.

רובן ידיניות

ורציפות לא נראה לי שזה יתקבל

שלומי.

פורסם
יאריס 1.3 זאת ללא ספק הבחירה הטובה היותר.

רכב אמין מאוד, טיפולים זולים, חסכוני מאוד מדלק.

שחכת שהוא גם יקר, יהיה מאוד קשה למצוא יאריס, שמורה, עם ק''מ נמוך בתקציב כמו שלה

שלומי.

פורסם

כבעלים של גטס אוט' 2005, אני יכול להעיד שצריכת הדלק לא נוראית (החבר'ה שמעליי אשר העידו על הצריכה המטורפת- מדברים מנסיון או משמועות?) רכבי מגיע לצריכה של 10.5 ק"מ לליטר בעיר בעייתית כמו חיפה (בנסיעה רגועה) . מחוץ לעיר לא יצא לי לבדוק- אני מניח שהצריכה טובה אף יותר. כרכב ראשון הוא יעשה עבודה טובה מכל הבחינות. לגבי אמינות לא אוכל להעיד כי הרכב אצלי רק כחודש (משיטוט רב באינטרנט- כולל בחול מדובר על אמינות טובה עד מצויינת). חברי הפורום הציעו אופציות טובות מאוד מעליי, אך תוכלי לרכוש גטס חדשה בשלוש שנים לפחות לעומת הדגמים האחרים (אל תתרשמי ממחירי המחירון של הגטס- מחירי השוק נמוכים בהרבה). יאריס ללא ספק רכב עדיף- אך יקר בהרבה וקשה למצוא רכבים זמינים במצב טוב.

לסיכום -לטעמי גטס הינה עסקה טובה ומשתלמת.

סעו בזהירות!8)

פורסם

מה הבעיה בפונטו הרציפה? זאת ההמלצה שלי.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...