Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6670 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא הייתי משווה אותם בכלל לקראנץ'.

האמת, אין לי נסיון עם דגמים של השנים האחרונות, אך מהיכרות עם סדרות ישנות, הם היו לא רעים בכלל.

הגבירו? כן

עמדו בהצהרות? מי יודע, אבל לאוזן נשמע קרוב

איכות גימור? ועוד איך (וזה עדיין רלוונטי עד כמה שראיתי)

בסך הכל נראה לי שצפוייה אכזבה לרוכשים מותג זה.

פורסם

חברה בינונית להפליא.

פעם היו להם מוצרים טובים יחסית, אבל הם מתמודדים על אותו השוק ביחד עם פיוניר, קנווד, פנסוניק, פיליפס, JVC וSONY

רק שלחלק מהחברות שרשמתי יש גם מוצרים מעולים בתחום.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
חברה בינונית להפליא.

פעם היו להם מוצרים טובים יחסית, אבל הם מתמודדים על אותו השוק ביחד עם פיוניר, קנווד, פנסוניק, פיליפס, JVC וSONY

רק שלחלק מהחברות שרשמתי יש גם מוצרים מעולים בתחום.

אוי ואבוי,

עכשיו כבר ברור לי שאתה פה להרחיב את מונה ההודעות שלך.

יש בשביל זה את פורום off toppic...

איך אתה בכלל משווה לדוגמא HU של פיוניר או סוני אל אחד של BP?

איכות הבנייה, הסאונד "מתוך הקופסא" עולה על שלהם בכמה רמות.

BP לא צריכים אקולייזרים מדומים במכשיר בשביל להפיק צלילים נעימים וחזקים.

טוב נו... אני רק יכול לקוות שפותח הדיון יידע לעשות את ההחלטה הנכונה.

פורסם

היה לי HU של BP גל והוא ממש לא היה משהו מזהיר, HU של פיוניר באותה הרמה היה טוב ממנו.

המגברים שלהם דרך אגב מספקים את הסחורה ונותנים תמורה יפה למחיר וזה גם משמיעה ולא מהנחת יסוד או משהו כזה.

יש לך משהו נגדי בזמן האחרון? תפנה בה"פ.

לBP יש גם מוצרים ברמות גבוהות אבל כמעט ולא רואים אותם בארץ עם בכלל.

מה גם שהם התחילו את הליין של הטירוף בפולקסווגן עם התאורה הכחולה והמתגים האדומים.

אבל הם מתחרים באותו השוק עם החברות האחרות שציינתי בכוונה של חברות שמייצרות יותר לשוק העממי.

ואפרופו - מי שמדבר על מונה הודעות...

וטוב שלא הפכת את BP למקנטוש - הייתי אומר שקצת הרחקת לכת.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מסכים עם GAL75 ,

שמעתי לאחרונה HU של BP מדגם לונדון 35 נדמה לי אצל חבר ברכב. עלה לו כולל התקנה 800 שח.

לא נראה יוקרתי אולי כמו פיוניר ואלפיין אבל איזה סאונד יוצא ממנו ! פשוט לא האמנתי.

מומלץ בחום.

Alpine 9855R / Amp - Alpine Mrp-f600

Comp -Hertz Hi Energy / Sub - Image Dynamics IDQ

פורסם

היכן ראית שהקבלתי את BP למקינטוש?

וסליחה על הביטוי ידידי, אבל צריך להיות "פאק אפ" רציני בשביל להשוות פיוניר פשוט ל BP פשוט מתוך הקופסא.

זה מתחיל בחוטים עבים כפליים לכל הרכיבים (מתח ורמקולים) ממשיך לגימור פלסטי חזק ואיכותי יותר, ונגמר בסאונד חזק

יותר על ההגברה הפנימית.

אין לי כלום נגדך אישית.

פורסם

היה לי בלאופונקט פשוט והיה לי פיוניר פשוט

לא הרגשתי בשום מובן שהבלאופונקט טוב יותר למען האמת המכשיר גם התחיל להעלות כל מיני תקלות מכניות בשלב הרבה יותר מוקדם מכל מכשיר אחר באותו הסטנדרט.

הרמקולים שלהם שמוכרים כאן בארץ הם זוועת עולם למשל, המגברים סבירים ולא יותר

HU של בלאופונקט זה סיפור קצת שונה, אפשר למצוא דברים טובים.

מהנסיון האישי שלי ואני באמת לא אוהב לדבר על נסיון של אחרים - לא חוויתי מהמוצרים שלהם שיצא לי לרכוש (HU) חוויה טובה, לא אחת שמצדיקה את הכסף לפחות.

ולגבי פותח הת'רד ששואל את השאלה - מגבר של בלאופונקט או HU מסדרה טובה שלהם הייתי קונה בלב שקט בידיעה שאני מקבל תמורה הולמת למחיר. הHU שאני קניתי באופן ספציפי - אכזב.

Pioneer TS-X150

פורסם

היה לי JBL BP1200.1 שנשרף לו סתם כך.

היה לי גם אופטי 2000D שהלך בצורה דומה.

זה לא אומר שאני ארוץ ו"אכתים" את שמם כאן, רק בגלל התנסות אישית ספציפית שלי.

אני יודע שהם נהדרים, ונהניתי מהם מאוד ואמליץ עליהם בכל רגע נתון.

בכל מקרה, נאפשר לפותח הדיון להחליט מה טוב לו.

פורסם

תסלח לי בבקשה, אבל לשרוף מגברים "סתם ככה" זה קצת גובל בחוסר מקצועיות/ידע או בכלל רשלנות.

טפו טפו טפו :) בחיים לא נשרף לי מגבר/רמקול/טויטר וכדומה.

לגבי החברה, מסכים עם אדי, בזה שזו חברה חביבה ובינונית (מה שמגיע לארץ) ולא מפתיעה.

אישית עם הייתי בין HU של BP או פיונייר הייתי הולך על הפיונייר.

פורסם
תסלח לי בבקשה, אבל לשרוף מגברים "סתם ככה" זה קצת גובל בחוסר מקצועיות/ידע או בכלל רשלנות.

טפו טפו טפו :) בחיים לא נשרף לי מגבר/רמקול/טויטר וכדומה.

לגבי החברה, מסכים עם אדי, בזה שזו חברה חביבה ובינונית (מה שמגיע לארץ) ולא מפתיעה.

אישית עם הייתי בין HU של BP או פיונייר הייתי הולך על הפיונייר.

סתם כך, היה בטוח בכך.

הם עבדו יופי עד שיום אחד פשוט שבקו חיים.

לשניהם היתה בעיית הארקה, לא משהו שיכול להיות בשליטתי.

מערכת החשמל היתה ללא דופי.

החוסר ידע היחיד שמופגן פה זה חוסר ההיכרות שלכם עם מותג טוב, יציב, וזמין לכל כיס.

לך על פיוניר.. הם סימנו עוד וי.. :lol:

פורסם

לי היה ניסיון עם פאנל פשוט של BP

BVP655 נדמה לי היה הדגם שלו.

היה בעל סאונד טוב ולכסף ששילמתי עליו הוא היה מציאה נהדרת(הגברה פנימית 4X26RMS!).

החלפתי אח"כ לפאנל SAN ANDREA של BP גם , וגם הוא נתן תמונה מעולה למחיר שלו ונשמע מעולה ביחס למתחרים מבית פיוניר(דאז 3750 4750).

יצא לי לשמוע מגבר פשוט של BP על פולס 4X60RMS לא מכיר את הדגם הספציפי והוא הפתיע מאוד לטובה.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם
לא הייתי משווה אותם בכלל לקראנץ'.

האמת, אין לי נסיון עם דגמים של השנים האחרונות, אך מהיכרות עם סדרות ישנות, הם היו לא רעים בכלל.

הגבירו? כן

עמדו בהצהרות? מי יודע, אבל לאוזן נשמע קרוב

איכות גימור? ועוד איך (וזה עדיין רלוונטי עד כמה שראיתי)

בסך הכל נראה לי שצפוייה אכזבה לרוכשים מותג זה.

שאתה אומר שלא היית משווה אותם לקראנץ' אתה אומר את זה כי הם יותר גרועים מקראנץ' או שקראנץ' יותר טובים מהם?

• תוכן חדש...