Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6650 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ארז

נראה לי שעשית מהפורסטר סלט:

סובארו מעולם לא ייבאה לארץ פורסטר טורבו ידנית. עד כמה שידוע לי יש בארץ רק שתיים כאלה: אחת (שעד כמה שידוע לי היא מדגם חדש יותר מ-1999), שהובאה באופן אישי (או בהזמנה מיוחדת), והשניה: אטמוספרית ידנית שהוסבה לטורבו (ואני בטוח שאותה לא בדקת, היא נמצאת אצלי!).

גירסאות הטורבו, שכולן אוטומטיות, היו בדגמים הישנים (עד 2004, כמדומני) עם מנוע 2 ליטר ולא 2.5.

כל הפורסטרים הידניים הם בעלי הילוך "כוח".

לא מאמין: אתה מוזמן לבקר.

בברכה

פיני

למה, למה אתה מלכלך, לפני שבועיים פורסמה "ביד 2" פורסטר שנת 99 מנוע 2500 טורבו יד שניה ידנית שנקנתה מדיפלומט והייתה כמה שנים אצל משפחה נחמדה מהישוב נטף. עכשיו אתה רק צריך להגיד לי שאתה הבחור שחטף לי אותה ממש מתחת לאף.

(דרך אגב, אין לה הילוך כוח).

ארז רונן

פורסם

הי ארז.

ראשית, אני שמח לשמוע שיש בארץ עוד פורסטר טורבו ידנית.

נתוני הרכב (טורבו ידנית, 2500, 1999, אין הילוך כוח) אומרים שזה דגם שלא נמכר בארץ, והובא לארץ על ידי אותו הדיפלומט.

מכיוון שאיני מכיר את הטורבו הידניות (כי לא נמכרו כאלו בארץ) איני יודע אם יש להן הילוך כוח. לעומת זאת, לכל הידניות שנמכרו כאן (והן אטמוספריות) יש הילוך כוח.

ודבר נוסף: לא חטפתי לך את הרכב "מתחת לאף". הרכב אצלי חמש וחצי שנים ויש לו הילוך כוח (כי הוא נקנה "סטנדרטי" בחברה על ידי הבעלים הקודמים). כל השינויים (ומסיבות ידועות לא אציין אותם כאן) נעשו אצלי.

בברכה

פיני

עד 27.1.2020 אני עסוק

• תוכן חדש...