Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6684 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה לי כ5 חודשים סאב JBL 1204T שעשה עבודה מעל ומעבר. מוצהר 250 WRMS

היום קניתי תיבה אטומה ומקורית לקיקר CVR10 שעלתה לי פחות מבניה עצמית.

שוב אציין, התיבה היא אטומה ומקורית של קיקר. מיועדת לCVR10! והסאב מוצהר 300WRMS

לסאב יש 2 סלילים של 2 אוהם, חיברתי את הסאב ב4 אוהם.

אני רוצה להגיד לכם, שהם ממש צמודים מבחינתי מבחינת ביצועים.

אבל שמתי לב למשהו אחר. הקיקר לא נמרח לי. הוא יותר מדוייק וחם. סאונד מעולה.

היתכן ש10" לעומת 12" יתן תוצאה טובה יותר?

היתכן שהתיבה האטומה והקטנה תתן תוצאה טובה יותר מתיבה פתוחה?

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

תיבה אטומה מדוייקת יותר מתיבה פתוחה [אלא אם כן זו תיבת TL או QW] אני ארחיב בהזדמנות.

סאב 10" תמיד יהיה מדוייק יותר מ 12, בגלל שיש לו פחות מאסה להזיז.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
תיבה אטומה מדוייקת יותר מתיבה פתוחה [אלא אם כן זו תיבת TL או QW] אני ארחיב בהזדמנות.

סאב 10" תמיד יהיה מדוייק יותר מ 12, בגלל שיש לו פחות מאסה להזיז.

תיקון קטן - סאב 10 אינטש לעומת סאב 12 אינטש מאותה הסדרה לעולם יהיה מדוייק יותר וזריז יותר - ה12 לעומת זאת ירד יותר נמוך.

נפח של תיבה זה דבר אינדיבידואלי לנתוני הסאב וזה לא אומר כלום בין שני סאבים שונים לגמרי - זה כמו להשוות עגבניות לתפוזים.

תיבה פתוחה או תיבה אטומה גם מאוד תלוי בנתוני הסאב, לרוב תיבה אטומה תהיה מדוייקת יותר - לא בהכרח נכון כי שוב, זה תלוי בנתונים של הסאב ששודך לתיבה.

ומכאן והלאה התורה עוד ארוכה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...