Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ בנושא שלילת רישיון

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

נתפסתי עם כמות של 280 מיקרוגרם אלכוהל (מעט מעל המותר) ורישוני נשלל לחודש+ הזמנה למשפט.

צריך לציין שהרכב שלי לא הוחרם.

מי שמכיר מקרים דומים נא לייעץ אם לקחת עורך דין או לא. מה העונש הצפוי?

אני מבקש תגובות רציניות בל ביקורות י "למה שתיתי" וכו' וכו' אני יודע שעשיתי טעות.

פורסם

רצוי לקח עורך דין, לא יודעת עד כמה זה יעזור אבל תהיה בטוח שלמשפט מהסוג הזה כדאי להגיע מוכן.

מבחינת מה הצפי לגזר הדין, סביר להניח שתקבל שלילה לתקופה ארוכה, מה שאחריה יפסול לך את רישיון הנהיגה ותאלץ להוציא רישיון נהיגה מחדש, כולל תאוריה.

בהצלחה

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

יש לי פה עו"ד, שמתמחה בעניינים כאלה:

יצחק (ג'ימי) גמליאל. 20 שנה בתחום, אלוף!

טל': 08-9461144

פלא': 052-2521731

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

חבר שלי נתפס לפני שנה עם אותה כמות בערך של אלכוהול, רשיונו נשלל לשנתיים ורכבו לא הוחרם.

הוא הגיע בלי עורך דין, לדעתי תיקח עו"ד אם אתה לא רוצה לצאת בנזק כמוהו.

והוא היה נהג חדש, יכול להיות שבגלל זה החמירו איתו.

פורסם

שלילה על אלכוהול בדרך כלל היא לתקופה ארוכה של שנה +.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

נהגת שודים לאו דווקא,יש לי חבר שקיבל 5 חודשים על נהיגה בשכרות (והוא היה פשוט מפוצץ מאלכוהול),אם יש לך עו"ד כריש,תצא יחסית בזול מבחינת שלילה מה שכן תצא עם חור בכיס !

Fiat Tipo Media 1.4Ei 1994

Citroen Xsara 2001 1900 Diesel

Opel Corsa 2000 1200

פורסם

חובה עו"ד.

אם אתה בא בלי, יש לך שנתיים שלילה בוודאות.

עו"ד יכול להוציא אותך גם עם 4 חודשים...

2 המקרים מנסיון עם חברים...לא גאווה גדולה- אני יודע.

• תוכן חדש...