Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חדש לנהג גבוה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6289 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבקש עזרתכם לצורך קנית רכב חדש ,פרטי.ןעד 2000סמק

כך שהכניסה לרכב ומושב נהג גבוה יתאימו לנהג שגובהו 184 סמ8)

בתודות למיעצים והעוזרים

נאור

פורסם

פורד טורנאו מאוד מרווח ויש לו דלת גדולה. רכב כזה יכול לשמש כרכב פרטי, יש גירסאות עם מנוע בנזין (לא יודע אם לארץ מבאים).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

כמעט כל רכב מודרני יתאים. פולקסווגן גולף, פיז'ו 308, סיטרואן C4, וכל דבר אחר מהקטיגוריה הזו מציעים מרווח ראש מעולה עקב תקרה גבוהה.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

184 זה לא גבוה בצורה חריגה, וזה גם לא פוטר אותך מלתת לנו עוד מידע בנוגע לצרכים שלך מהרכב (וגם תקציב). רק כך ניתן יהיה לעזור.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

בתור מטר שמונים ושמונה, אני יכול להעיד שלא פגשתי אף רכב שיוצר בעשר השנים האחרונות (להוציא אולי רכבי ספורט קיצוניים ונמוכים במיוחד, שלא ממש קשורים לדרישה בכל מקרה כי הם אוכלים 2000 סמ"ק ויורקים אותם על הרצפה בבוז) שלא יכולתי להתיישב בתוכו בנוחות סבירה ומעלה. בקיצור, תתעלם מעניין הגובה וחפש רכב שעונה לשאר דרישותיך.

מה שכן - אם אתה מוסיף סאנרוף שלא היה ברכב עליו ערכת נהיגת מבחן, כדאי שתבדוק (לא חובה לנהוג, לפחות לשבת) איך מרווח הראש לאחר מכן - יש מכוניות שהן מלכתחילה לא גבוהות במיוחד, והסאנרוף הוא מהסוג הנכנס לגג, ואם יש לו גם בידוד כמו שצריך אז הוא לוקח כמה סנטימטרים טובים ממרווח הראש.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

נשמע כמו שטויות העניין של הגובה. אתם רוצים להגיד לי שמי ש 1.84 (אני גם בגובה הזה) אמורה להיות לו בעיה לשבת בסוזוקי סוויפט ישנה או דייהטסו שרייד קטנה? נשמע כמו ממש שטויות

ישבתי בסוזוקי סוויפט 2008 ולא היתה כלל בעיה. אני בספק אם זה דגם גבוה יותר מהסוויפט הישנות או מהשרייד.

בברכה, עומר.

פורסם

קודם כל, פעם תכננו מכוניות פחות טוב, וביותר מכוניות תנוחת הנהיגה לא הייתה מוצלחת במיוחד. יותר מזה, גם היום יש עדיין כמה מכוניות בהן תנוחת הנהיגה לא טובה עבור נהגים גבוהים במיוחד (או נמוכים במיוחד). גם עניין הסאן-רוף משמעותי - בהרבה מכוניות הוא מקטין משמעותית את מרווח הראש ואם אתה גבוה במיוחד זה עשוי להפריע.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
פורד טורנאו מאוד מרווח ויש לו דלת גדולה. רכב כזה יכול לשמש כרכב פרטי, יש גירסאות עם מנוע בנזין (לא יודע אם לארץ מבאים).

מצטרף להמלצה על הפורד.

לאבא שלי יש פורד טורנאו (ידני, דיזל) מהעבודה ואני יכול להגיד שהוא אחלה אוטו וממש ממש גדול ומרווח.

מה שעוד יותר מגניב בו זה שיש לך מקום לשים את יד שמאל(של הנהג) על מקום מיוחד כזה במקום על החלון

ויש לך ידית כזאת שיוצאת בשביל יד ימין, עוד בונוס נוסף באוטו הוא שיש לך בגאז ענק ובקיצור האוטו ממש מרווח.

המערכת למכירה בקישור למטה:

http://www.carsforum.co.il

/vb/showthread.php?p=1810490#post1810490

• שנה מאוחר יותר...
פורסם
בתור מטר שמונים ושמונה, אני יכול להעיד שלא פגשתי אף רכב שיוצר בעשר השנים האחרונות (להוציא אולי רכבי ספורט קיצוניים ונמוכים במיוחד, שלא ממש קשורים לדרישה בכל מקרה כי הם אוכלים 2000 סמ"ק ויורקים אותם על הרצפה בבוז) שלא יכולתי להתיישב בתוכו בנוחות סבירה ומעלה. בקיצור, תתעלם מעניין הגובה וחפש רכב שעונה לשאר דרישותיך.

בתור מטר שמונים ותשע (וחצי:lol:) אני לא ממש מסכים. אין כמעט שום רכב שבשביל שמשענת הראש שלו תיהיה מקבילה לראש שלי (פעולה שרבים לא טורחים לבצע, ולא מבינים כמה זה חשוב) כמו שצריך אני נאלץ לשבת עם גב תחתון מעט קמור, ובנסיעות ארוכות זה פשוט לא נוח. והרכב המשפחתי שלנו לא קטן בכלל (פורד מונדיאו).

בנוסף יצא לי לנסוע לפני זמן קצר בפיאט פנדה, מה אני אגיד, במצב רגיל הרגליים שלי מסתכלות על כרית האוויר מלמעלה.

אני לא קורה לכל אלה נוחות, אולי אתה מסתדר עם זה...

Insane things comes from insanely people.

פורסם

אני מניח שאם בשנה אחרונה שלא היה התקדמות בשרשור, כניראה פותח שירשור כבר מצא משהו.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

S^M איך הגעת לשרשור הזה בכלל?

החתימה שלי אינה מיישרת קו עם כללי הבד"ץ המרה"ל ריה"ל השב"ח ישתב"ך שמ"ו

חבר במועדון ה5...מטר אורך :-P

• תוכן חדש...