Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צילמו אותי (ניידת סמויה)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חזרתי מתל אביב לאשקלון ובכביש של היציאה הצפונית של אשקלון נסעתי 105-115 לא זכור לי בדיוק, וחטפתי פלאש.

היה מלפני גם משטרה במסחרי שגם הרביץ כל הדרך מתל אביב (150) והייתי אחריו עכשיו השאלה שלי זה האם יכול להיות שהם צילמו אותו ולא אותי כי הוא במרחק של בערך 10 מטר אפילו פחות על 110-120?

יכול להיות שהם צילמו סתם בשביל התראה כי נסעתי על 110-120 בלחץ!

תודה לעונים

HU: Panasonic DVD 5505 AMP: Hifonics ZXi6406 COMP: MB quart Refernce SUB:MB quart discus

פורסם

אם אני לא טועה מותר שם 90-100 קמ"ש לא? (אני כבר לא זוכר גרתי שם 10 שנים מהחיים שלי! :evil:)

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

חכה למכתב בדואר.

במידה ויגיע המכתב תוכל לבקש את התמונה בה צילמו אותך. יש קריטריונים אותם צריך לבדוק אם התמונה מאפשרת למשטרה לתת לך דו"ח. אם יש שתי מכוניות מקבילות בתמונה זה אומר שהמשטרה לא יכולה להוכיח מי מהן נסעה מהר יותר.

אני לא יודע מה החוק אומר לדבי מכוניות שנוסעות אחת אחרי השנייה אבל אולי כדאי לחכות שיגיע הדו"ח.

פורסם

נסעתי 105-115 לא זכור לי בדיוק, וחטפתי פלאש.

יכול להיות שהם צילמו סתם בשביל התראה כי נסעתי על 110-120 בלחץ!

תודה לעונים

תראה חביבי , בין 105 ל 120 קמ"ש יש הבדל אדיר , אם זה כביש בו מותרת נסיעה של 90 קמ"ש

ונסעת על 104 קמ"ש זה לא נורא אבל אם נסעת על 120 קמ"ש זה כבר סיפור אחר לגמרי ,

אל תשכח שהמחוגים של מד הקמ"ש לא בדיוק מסונכרנים עם המצלמה של המשטרה , וייתכנו סטיות

פה ושם , מקווה שהסטייה היא לטובתך , בכל מקרה אין מה לעשות זה בי"ס של החיים , וגם דברים

כאלה קורים , לפחות תפיק מזה לקח .

אסף

" אכלת פלפל שתה מיץ " .

פורסם

אתמול הייתי בכביש הזה.

בכביש הזה בשני הכיוונים, לקראת הגעה לצומת יש תמרור הגבלת מהירות ל-80 קמ"ש, שרוב האנשים לא ממש מתייחסים אליו, במיוחד אם רואים שבצומת יש רמזור ירוק. אם צולמת שם על 105-115, צפה פגיעה.

אהה , ואין דבר כזה לצלם אותך "סתם בשביל התראה", אתה חושב שאיזה שוטר עושה לך טובה ו"מזהיר"? אל תחיה בסרט.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• תוכן חדש...