Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רציתי לקנות קומפוננט JBL GTO 6507 לגולף 2003 שלי, אבל באחת החנויות הציעו לי JBL GTO 607 באותו מחיר.

הם טענו שזה רמקול יותר טוב עם התנגדות של רק 4 ohm.

מישהו מכיר את הרמקול הזה? אתם יכולים להמליץ איזה מהשניים יותר טוב?

תודה!

דניאל

פורסם
ושניהם 2OHM

שלא יעבדו עליך.

אל תטעה.

ה607 הוא 6'' אינץ ו2 אום

ה6507 הוא 6.5'' ו4 אום.

אם זה מחובר רק לHU לך על ה6507

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

פורסם

savingangel יש לך טעות אחת (בלבד - ותאמין לpunto GT הוא יודע מה הוא אומר :) ) ה6507 גם הוא יכול לעבוד ב2OHMS... (יש לי אותו אם תרצה אני אצלם את הקופסא ותראה..)

אז לסיכום:

507 הוא 5" 2OHMS

607 הוא 6" 2OHMS

6507 הוא 6.5" 2OHMS

בכל מקרה שלא יעבדו עליך... המון אתרים מתימרים לומר שה607 גם הוא 6.5" רק דגם חדש והמון בלה בלה בלה.. קיצר,זה לא נכון..(מבדיקה!)

בכל אופן ממליץ בחום על ה6507!! מאוד אהבתי את הסאונד שהם מפיקים.. ושמעתי בערך את כל הסטים בטווח המחירים הזה.. :) (ראה בחיפוש תרד שפתחתי לפני כחודש)

הם ישמעו ויעבדו נפלא על הרדיודיסק (92DB) לדעתי הסט שטוב ביותר(עד 700 ש"ח..) בהגברה על ידי HU, ובמידה ובעתיד תקנה מגבר תוכל לנצל אותם במלואם.

אני ממליץ לך ללכת לשמוע אותם לפני שתקנה..בכל מקרה יש לך עוד כמה סטים מומלצים בסכום הזה.. המורלים,MBQ ועוד כמה..

בהצלחה!

:wink: ". Alfa Romeo Alfetta 1982 :king: - "There are a lot of good sports cars on the road. I know, I pass them all the time"

!JBL

• תוכן חדש...