Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שפץ ביתך - עזרה בריצוף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6686 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמא שלי החליטה להחליף את הדלת כניסה לבית ונוצרה בעייה קטנה.

מצידי הדלת יש קוביות כאלה שם פעם, והרעיון הוא להוריד אותם ולהתקין דלת עם "כנף".

הבעיה היא שמתחת לקוביות האלה אין ריצוף אלא בטון בלבד, רציתי לדעת לאיזה עומק אני צריך לחצוב בבטון (להעמיק מתחת לפני הרצפה בבית) כדי לרצף שם עם בלטות? הריצוף יהיה או בלטות שיש אמיתי, או הריצוף של פעם (בלטה עם כמו חתיכות כהות בתוכה).

יש לי קונגו לצורך העניין ואני מאמין שזה לא יהיה קשה לחצוב.

האם בריצוף שמים קודם בטון ואחרי זה חול או קודם חול ואז יוצקים בטון? זכור לי שהבסיס הוא בטון ועליו יש חול אבל משום מה אמא שלי טוענת שהבסיס הוא חול ועל זה יוצקים בטון (ועליו באות הבלטות).

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
דלת עם כנף?

מגניב.

כמה כ"ס זה מוסיף? :lol:

10 כ"ס אבל רק עם יש עליה מדבקה של "נו פייר"

ואתה טיפה לא ברור.

תנסה לכתוב שוב את מה שאתה רוצה לעשות. ונוכל לעזור לך

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

יש בבית רצפה, ואז במקום בלטה אחת (מתחת לדלת) פשוט מילאו שם בבטון.

עכשיו אני רוצה במקום החלק של הבטון לרצף עם בלטה חדשה, מה שאומר שצריך לחצוב בבטון ולהוריד לו גובה כדי ליצור שקע להכנסת הבלטה.

אני שואל לכמה עומק צריך לחצוב בבטון.

in the face

with a chair

פורסם

קודם כל למיטב זכרוני וידיעתי מתחת לבלטות יש חול ומתחתיו יציקת בטון.

הייתי מוריד את הבלטות בסביבה, שורה מכל צד של היציקה, ואז מפנה את החול ורואה כמה בולטת יציקת סף הדלת מתוך יתר הרצפה היצוקה, ואז לוקח קונגו ומוריד את הגובה עד לגובה יתר הרצפה.

עכשיו יש לך רצפה ישרה, פזר חול ורצף להנאתך.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

כמו שכתב אלי-אבא, יש שכבה של בטון, מעליה שכבה של חול. הבלטות יושבות על החול עם קצת דבק.

אני לא יודע כמה בולטת "הכנף" שאתה מתכנן להתקין (והאמת שגם לא ממש הבנתי מה זה כנף), אבל בדרך כלל את הפרשי הגובה ניתן לקזז ע"י הסרה של חול.

לגבי הורדת הבטון - שים לב שאתה לא מגיע לתקרה של השכנה מלמטה. לך תסביר למה הסלון החדש שלה התמלא בחול.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

השכבות הן כדלהלן: רצפת בטון, עליה שכבת חול, ועל זה יושבת הבלטה, כאשר אתה שם עליה בטון או מדה (המילה נשמעת כמו "צבע"), אתה צריך לקחת בחשבון את עובי הבלטה, + כ-ס"מ וחצי של המלט/מדה. אל תמדוד על המילימטר כי כאשר אתה מהדק את הבלטה לאחר הנחתה (עם פטיש רצפים מגומי/פלסטיק), החול נדחס ומוסיף עוד איזה מילימטר.

סה"כ אתה צריך שהחול יהיה בגובה נמוך (משאר הרצפה) שיעור של עובי הבלטה + כ-1.5 ס"מ פחות או יותר.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

1. אין שכנים למטה כי זה בית פרטי.

2. כנף זה דמוי של דלת, כשיש לך מפתח גדול ומתקינים דלת בגודל רגיל, עדיין נשאר לך מרווח כי המפתח הוא גדול, לכן שמים דבר שנקרא כנף והוא נראה כמו עוד דלת רק שהוא קבוע ולא יכול להיפתח.

in the face

with a chair

פורסם

עכשיו הבנתי את הבעיה.

קודם כל כדאי לבדוק האם יש לך עוד קצת מרצפות מהדגם המדויק בו השתמשת לריצוף שאר הבית. מניסיון אישי, מאוד קשה (עד כדי בלתי אפשרי) למצוא מרצפות שמתאימות אחד לאחד עם מה שיש עכשיו בבית, וגם אם מוצאים משהו מתאים נוצרים הבדלי גוונים. תשאל את אמא אם לא מפריע לה שמתחת לכנף יהיו בלטות קצת שונות ממה שיש בשאר הבית, כי משום מה לנשים הפגם האסטטי הזה מפריע הרבה פעמים :lol:

כמה עמוק לחפור? גובה המרצפת שלך + כמה סנטימטרים (נניח שזה 5 ס"מ, אולי קצת פחות, אל תתפוס אותי על המ"מ) + סנטימטר בשביל דבק. לדעתי תצטרך לפרק את שלושת המרצפות הסמוכות כי אחרת יהיה לך קשה לעבוד עם קונגו בלי לשבור כלום.

אבל למה שלא תיתן למתקין של הדלת לעשות את העבודה בשבילך?

פורסם

כי לא כל המתקינים מבצעים עבודות פרוק ואני מעכשיו בודק את כל האפשרויות למקרה שאני אצטרך להביא בעל מקצוע לפרוק או שאני אעשה את זה בעצמי.

חשבתי להביא תאילנדי או משהו תמורת 250 ש"ח יומית וחומרים אני אביא כבר והוא רק יבצע את הריצוף, אני מניח שיש לו יותר ידע ממני ומחיר העבודה שלו לא גבוהה ואולי יהיה שווה לתת לו לעשות את העבודה.

הבדלי גוונים בבלטות לא יראו, הכנף הזאת יושבת עליהם, בכל אופן יש לי איזה 10 בלטות מהסוג שבתוך הבית ועוד משטח שלם כנראה מהסוג שמחוץ לבית. קצת שיוף על הבלטות הישנות והכל יקבל גוון של חדש.

in the face

with a chair

פורסם

נניח והפועל מפרק את הבלוקים ומתקין רצפות ביום ראשון, והמתקין של הדלתות מגיע ביום שני. מי שומר על הדלת כל הלילה?

הרבה יותר נוח שבעל מקצוע אחד מגיע לעבוד מהבוקר עד הערב ומסיים עבודה כזאת. ממש לא נוח להישאר בלי דלת לילה שלם.

אגב, אם אני זוכר נכון צריך לתת לדבק שמתחת לבלטות כמה שעות טובות להתייבש אחרת יש סיכוי שהבלטה תזוז קצת ולא תיהיה מפולסת לחלוטין, מה שעלול לגרום לצבירה של מים מעל הבלטה הזאת. קח את זה בחשבון כשאתה מתכנן את לוח הזמנים שלך.

פורסם

אם זיכרוני אינו מטעה אותי זה הולך בטון,שהוא היסוד,חול ועליו טיט ,שעל הטיט שמים את הדבק קרמיקה,אך אים יש לך יציקת בטון,אולי יותר כדאי להוריד שיכבת בטון בעובי המרצפה המיועדת ואז להדביק אותה למקום.

בכל מקרה אם אתה צריך דבק קרמיקה אמור להיות לי במחסן,שלך לי ה"פ.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

על מטר עבודה לוקחים עד 100 ש"ח (הנחת קרמיקה במחירים שאינם בת"א רבתי)

את הבלטה אתה תצטרך לחתוך, לשם כך יש לבעלי המקצוע השונים מעין פלטה ו"סכין" יהלום שזזה עליה.

במידה והשטח ישר ניתן להדביק ישירות ולא להדביק על שכבת חול.

כשאתה "מרסק" את הבטון מסביב כדאי שתעשה זאת בזהירות על מנת שלא יסדק השיש הצמוד עליו

בנוגע לגוון השיש, תבדוק אולי נשאר להורים במחסן קצת ספיר (תמיד קונים מטר שתיים יותר למקרה של שברים בעת העבודה)

תאילנדים הם לא תמיד הפתרון, לעיתים מה שזול יכול להיות מאוד יקר, רצפה שפתאום מקבלת זוית לא נכונה אחרי חודש חודשיים זה לא לעניין

להערכתי הסיפור לא אמור לעלות מעל 300 ש"ח (מדובר כאן על שבירת הבטון בזהירות, חיתוך הדבקה וכול זאת באופן איכותי, הרי זו הכניסה לבית) אולי אוכל להפנות אותך לשיפוצניק, תלוי מאיזה איזור אתה בארץ.

איחלתי לחייל בהצלחה

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

אולי במקום כל הפרוצדורה שווה לדבר עם ספק הדלת ולברר אם יש לו אפשרות להתקין כנף עם בסיסעץ מספיק רחב כדי לכסות את הבטון.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...