Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי ממגבר בעל 4 יציאות חיברתי אוותו ל+ של המצבר (בלי שום פיוז זה בסדר??!) (למגבר יש שתי פיוזים של 30A ) לאחר מיכן חיברתי אותו ל- של המצבר וחיברתי את הצהוב זה הMEMORY אם אני לא טועה חיברתי בצד השני של המגבר לCH1 רממקול לבדיקה ובצד השני חיברתי את כבל RCA שמהרדיו דיסק למגבר יש נורה ירוקה במגבר אני לא שומע קול ברמקול שחיברתי למגבר אבל מה ששמעתי זה את הרמקולים שמחוברים לרדיו דיסק

מה צריך לעשות?

אם תוכלו לעזור לי אני מאוד יודה לכם אני מבולבל:?:

תודה!

נ.ב אם צריך עוד תאורים וזה יעזור לפיתרון הבעיה אני ישמח לפרט תודה!!!!

פורסם

רכשתי ממגבר בעל 4 יציאות חיברתי אוותו ל+ של המצבר (בלי שום פיוז זה בסדר??!) (למגבר יש שתי פיוזים של 30A ) לאחר מיכן חיברתי אותו ל- של המצבר וחיברתי את הצהוב זה הMEMORY אם אני לא טועה חיברתי בצד השני של המגבר לCH1 רממקול לבדיקה ובצד השני חיברתי את כבל RCA שמהרדיו דיסק למגבר יש נורה ירוקה במגבר אני לא שומע קול ברמקול שחיברתי למגבר אבל מה ששמעתי זה את הרמקולים שמחוברים לרדיו דיסק

מה צריך לעשות?

פורסם

ממה שיש במגבר + - ויש ארקה (כממו שיש ברדיו דיסק ששמור את התחנות כמו מין השראות (מתח))

דרך אגה המגבר מחובר מאחורה בבאגז'

הנורה במגבר דולקת יש פיוזים של 30 A והמגבר 1200W זה הגיוני?

מה השלבים בכדי לדעת מאיפה מקור הבעיה

פורסם

תלך למישהו שיודע מה שהוא עושה לפני שתעשה נזק למגבר שלך על שטות כמו "MEMORY"

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

מה צריך לעשות?

תודה!

נ.ב אם צריך עוד תאורים וזה יעזור לפיתרון הבעיה אני ישמח לפרט תודה!!!!

לא יודע למה...

אבל...

נראה לי שאתה מבלבל בין MEMORY לREMOTE ?

אתה חיברת את הרימוט של המגבר שלך לחוט של הזכרון של הHU? הזוי.

במקרה אחרי כל פעם שאתה מכוון תחנות רדיו ומכבה ומדליק את המנוע - התחנות נעלמות? - יכול להיות אולי שחיברת במקביל אבל זה עדיין לא ידליק לך את המגבר או שיכול להיות שהוא לא יפעל כמו שצריך.

אתה צריך לחבר את החוט של הרימוט מהHU לכניסת רימוט של המגבר.

החוט של הממורי בHU הוא החוט שאחראי לחיבור ישיר למצבר בשביל שהזכרון של הHU לא יימחק.

אלא אם כן אני מפספס כאן משהו אבל לא נראה לי.

עדיף שתיגש למתקין מקצועי לפני שתעשה נזק בלתי הפיך לקופסת הנתיכים והחיווט הכולל ברכב שלך שלא לדבר על מחשבי דרך, חיישני כריות אוויר וכו' וכו' - מנסיון לחסוך 400 שקל (וגם זה נראה לי במקרה הזה בהגזמה) אתה יכול לצאת כאן עם הלוואה על סכום של רכב נוסף - חבל.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...