Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סאב של קיקר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6699 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש סאב של קיקר בסביבות ה400 rms ללא תיבה (מעוניין לבנות)

חשסתי כמובן ללכת על הסיויאר12 הוא 400 אר אם אס אבל יש שתי דגמים לפי מה שהבנתי שניהם סליל כפול אבל אחד מהם יורד ל 2 אוהם והשני רק על 4 אוהם. מה באמת ההבדל בינהם ומה תפקיד "האוהם" הזה, ואל תגידי לי 2 אוהם יותר חזק מי שיודע לפרט שיגיד איך זה מתבטא בשמיעה.

ועוד שאלה קטנה מאיפה אני יכול להביא את המידות המומלצות לסאב לפי מידות ולא שיהיה רשום 42 ליטר.

משהו אחרון מה המשמעות בשבמיעה לתיבה עם פורט או בלי ומה מומלץ לקיקר הנ"ל.

אגב הוא הולך להיות מוגבר על אוריון 8004 100RMS ליציאה שבגישור בירידה ל2 אוהם..ממממ...לא יודע כמה...

תודה רבה רבה מראש לכל העונים...

HU: Alpine CDA-9831 -=- F.Amp: Orion- 8004 -=- Mono: Rockford-p300.1

Comp: Morel Dotech 6 -=- Rear Sp.: Infinity 62.7i -=- Sub: Kicker 07CVR124

פורסם

כל עניין הRMS הוא לפי המגבר שברשותך, למשל מגבר 4 ערוצים לא יכול לרדת בגישור ל2 אום, אז בעל מגבר כזה יעדיף לקחת את הגרסא של 4.

מי שיש לו מגבר שיכול לרדת ל2 אום בשביל הסאב, אז עדיף בכל מגבר שמסוגל לעבוד באום יותר נמוך לשים סאב עם התנגדות נמוכה - ככה מנצלים טוב יותר את המגבר.

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

פורסם

עם הW6 קרה מקרה מצער...ואגב הוא היה הדגם AE של ה300 אר אם אס רוצה להתקדם מעט...

ואיזה דבר זה שמגבר 4 ערוצים לא יכול לרדת ל2 אוהם?! אצלי רשום שיש אופציה כזאת בגישור כמו שזה עכשיו....

פורסם

מה קרה איתו ?

300-400 זה לא ממש התקדמות

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

תלוי מה רשום לך שם, בד"כ רוב מגברי ה4 ערוצים לא עומדים ב2 אום בגישור, אם שלך כן - בורכת.

HU: Pioneer deh-6050UB, AMP: boss ch-650.

Suzuki Jimny 2003:-P

פורסם

המגבר פשוט פירק אותו...לא נשרף פשוט הגומיה שמסביב לממברנה נפתחה לכמה סנטימטרים...

שמעתי את הקיקר אני חושב שאני יהיה מבסוט עליו סאב דיי מדויק בעל עוצמה מספקת ביחס למגבר שלי והוא כמובן יורד ל 2 אוהם

אגב אם אני מחבר סאב של 4 אוהם בעל שני סלילים במקביל זה לא יתן לי 2 אוהם? או שזה לא קשור ואם כן אז מה קורה בסאב של 2 אוהם אויך מומלץ לחבר?

ואני מחכה לתשובה בקשר לתיבה אז בבקשה מי שיכול לעזור...

• תוכן חדש...