Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6706 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

איבדתי צרור מפתחות, ונשארתי רק עם הספייר היחיד לפונטו 2003 שלי.

במפתח יש אימובילייזר מובנה, שמייקר את שיכפולו ב-ט-י-ר-ו-ף!!!

בסוכנות פיאט אמרו לי שזה מצריך תעודה מיוחדת מאיטליה, קידוד מחדש ועוד שקר כלשהו... = 850 ש"ח!!!

האם למישהו יש מושג:

א. איפה אני יכול לשכפל כזה מפתח בסכום יותר נמוך באיזור המרכז (וגם לא חוקי יתקבל בברכה... :twisted:)?

ב. האם ניתן לשכפל מפתח ברזל "מפגר" ולהוסיף לו אימובילייזר חיצוני (מעין שלט נלווה) שאולי יוזיל את העניין (כי ייעוד המפתח הוא להיות ספייר בלבד)?

תודה

אני לא נוסע מהר, אני טס נמוך!

פורסם

ניתן לשבפל מפתח ולא דרך החברה.

לדעתי זה סביב ה200++

באיזה אזור אתה נמצא?

המרכז גדול.

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

פורסם

850 זה בשמיים בשביל מפתח מקודד.

מנעולנים ומשכפלי מפתחות מתעסקים ואף לוקחים זול יותר למיטב ידעתי.

בשאלה ב יש אפשרות לקומבינה.

פורסם

http://www.fiatclub.co.il/forum/showthread.php?t=3117

תתחילו מהודעה מספר 8 בשרשור המצורף.

על אף שככל הנראה לא ניתן לשכפל, הכי חשוב זה לשים לב שלא עושים קומבינה שבה מסירים את הצ'יפ מהמפתח המקורי ומדביקים אותו בקרבת הסוויץ, דבר שיניב אפשרות הנעה עם כל מפתח שישוכפל מרגע זה ואילך, גם אם הוא ללא צ'יפ.

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

פורסם

כל מי שענה לפני טועה ומטעה.

בפיאט פונטו ספייס אף מנעולן לא יכול לשכפל את קוד האימובילייזר והצורה היחידה הנה לפי מס' שלדת הרכב מזינים דרך יבואן פיאט מהיצרן באיטליה מפתח המגיע ארצה מקודד. במוסך מורשה היבואן מצחברים עם מחשב האבחון (אגזמינר) ומבצעים

"נוהל הכנסת מפתח חדש למערכת".

בפיאט פונטו דור 1 (עד שנת 2000) מנועלני רכב יכולים לשכפל מפתח תחליפי בזול יותר.

ודרך אגב, אף אחד לא שיקר אותך.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

טוב. הבנתי, קראתי והפנמתי (בעיקר את דבריך הנחרצים, רפי).

אאלץ לגייס את הכסף הנדרש, ככל הנראה, ושיהיה לאיטלקים ל... FANKULO!!!:-(

תודה לכל המשיבים

פורסם

רפי, אני צוחק. זה נובע מבעסה נטו, למרות שברור לי ולכולם למה זה נכון לעשות ככה. מצד שני, תסכים איתי שאין באמת הצדקה למחירים המופרעים שיצרני הרכבים גובים עבור הקידוד והכרטיס, כי העלות בזה היא אפסית. זה ככה נטו מאותה סיבה שכלב מלקק לעצמו את הביצים-כי הוא יכול!

פורסם
אתה מקלל אותם אבל הם דאגו לייצר שיטה של קוד המונעת שכפול מפתחות וכך להקטין את סבירות גניבת המכוניות מתוצרתם.

רפי ומכוניות כאלה לא נגנבות? במידה והבחור באיטליה מה האפשרות שלו לקנות שם זוג מפתחות וכמה עולה?

פורסם

באיטליה ניתן, כנראה, גם להזמין מפתח מהיצרן במוסך מורשה של פיאט, להמתין ולקבלו ובישראל להכנס למוסך מורשה פיאט ולבצע את "נוהל הכנסת מפתח חדש למע'". איני חושב שהכל ביחד יהיה זול יותר ולא לשכוח שגם באיטליה לא מקבלים המפתח מיד במקום.

תהליך תחזוקת ותיקון רכב חדיש הולך ומשתכלל ונהיה נגיש יותר רק למוסכים מורשי יצרן/יבואן ולדוגמא תהליך שכבר מתחיל של התחברות הרכב לשקע אבחון מיוחד המחובר אל מחשב אצל היתרן/מרכז טכני בחו"ל שמבצע עידכונים, אבחונים, איפוס והתקנת רכיבים חדשים שהוחלפו ברכב.

• תוכן חדש...