Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יש כאן מנהלי רשתות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6693 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך קצת פרטים לגבי איך, ומה צריך, בשביל שדואר מהשרת דואר הפנימי יגיע אלי למחשב כף יד בכל מקום.

Mail Push או משהו כזה.

תודה.

נ.ב.

אפשר גם לפנות לאתרים.

Omnia mea mecum porto

פורסם

מנצל את השירשור....

זה המקצוע שאני רוצה ללמוד ומלבד הפרטים אפשר לדעת

מה הדרישה לגבי המקצוע האוניברסיטה?

אני אני עושה עכשיו פסיכומטרי ואם אני לא טועה מה שאמרו לי זה או 640 ציון או 130 בכמותי

אפשר קצת אור על הנושא

פורסם

נתחיל עם הבעיה של פותח ההודעה:

בעיקרון אתה צריך להפעיל את הפרוטוקול POP3 בשרת ע"מ שהעברת המייל תעשה אוטומאטית.

בעיקרון נניח והמייל הוא www.mail.com אז הכתובת שאתה תזין אצלך בתוכנה היא pop3.mail.com

חסרים פרטים כגון מערכת ההפעלה שאתה משתמש ע"מ שאני אסביר בצורה יותר פשוטה אבל זהו הכיוון.

לגבי כיווני לימודים של ניהול רשתות. (מדעי המחשב זה תכנות ולא תקשורת נתונים)

לא ידוע לי על לימודים אקדמיים של ניהול רשתות אבל יש הסמכות בין-לאומיות כגון: microsoft MCSE או cisco CCNA

שהם "תארים" בתחום הרשתות. הסמכות כאלו נלמדות בד"כ במכללות כמו מכללת ההי-טק וג'ון ברייס וכו'.

זמן קורס הוא בין 6-8 חודשים לרוב שלאחר מכן אתה עובר בערך 6-7 מבחנים שאם עברת את כולם את מקבל את התואר.

אתה יכול ללכת גם לקורסים קצרים יותר כמו Active Directory (תוכנת ניהול המשתמשים והמחשבים ברשת) או Exchange (שרת ניהול דוא"ל).

אני לדוגמא מנהל רשתות אבל מתמחה בתחום אבטחת מידע ועכשיו מתחיל ללמוד CISSP (התואר הכי בכיר בתחום א.מידע בעולם).

אם אתה מעוניין בעוד פרטים אני אשמח להסביר לך איך הכל עובד ולאן לגשת.

בברכה,

נאור.

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

במסגרת קורס שחרור שהיה לי על ידיד הצבא שלחו אותנו לבן גוריון ויצא לי לדבר אם סטודנט

שלומד את המקצוע והוא באמצע התואר הראשון,שמעתי על הקורסים של מיקרוסופט אבל אני שואף

להיות מהנדס בתחום ולהוציא תואר ראשון.

יכול להיות שיש למקצוע הזה שם טיפה שונה באונברסיטה?

פורסם

יש לי exchange 2003 SP2

אבל הוא לצורך דואר פנימי. ז"א , דואר החצוני הוא אצל ספק חצוני.

איך לדוגמה אני מקבל דואר ששלחו לי בפנימי, אחוצה למחשב כף יד.

Omnia mea mecum porto

פורסם

אני תלמיד י"ב, ומנסים לשכנע אותי להישאר יג' יד' במגמת אלקטרוניקה.

אני לומד כרגע ממש בכלליות רשתות זה דיי מעניין וגם לא ממש קשה, הבנתי מהמורה שלי (שהיא מנהלת רשתות ונמצאת בתפקיד בכיר בהיי טק בארץ) שיש משהו בתכניון (תואר).

• תוכן חדש...