Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקייטבורד-עבר והווה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6684 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר שהחלום שלי התגשם 15 שנה מאוחר מדיי,חשבתי לחזור לקטע.

פתחו לא רחוק מהבית שלי פארק סקטבורד (יד אליהו) והמקום ממש התגשמות חלום.

יש כאן בפורום גולשי סקטבורד מהמרכז? 8)

אם כן,אולי אפשר לארגן מיפגשון קטן (ולחזור להתאמן כמו פעם...אחח...נוסטלגיה).

פורסם

מקצועי = מתפרנס מזה ?

סקייטבורד אאוט - רולרבלייד אין.

אגב המקום ביד אליהו נקרא גלית, אם היה לי זמן בין הארוחות הייתי בא לשם.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

סקייטבורד לא אאוט ורולר לא אאוט.

רק במדינה שלנו כולם מתלהבים ממשהו ותוך חודש יורדת כל ההתלהבות לטובת משהו אחר.

סקייטבורד היה ונשאר IN .

פורסם

לא לשכח מיגונים, לפני כ 3 שבועות כאשר ביקרתי במקום לאחר שפקדתי את מועדון ה 5, בחור כבן 27-30, נחבט עם הראש בבטון איבד את ההכרה, וכמעט בלע את הלשון.

לא לזלזל.

ל'

1.jpg

2.jpg

3.jpg

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

למרות שבכניסה למתחם יש שילוט ברור שבו המחיליקים נדרשים להשתמש במיגון , מעטים בוחרים בדרך זו.

סטייל או לא... לא היה נעים כל כך להלחם עם הלסתות של הבחור שננעלו, וכמעט בלע את הלשון.

כמובן שעל הרגליים הוא לא יצא משם ופונה לבית חולים לאחר שלא ידע לומר איך רואים לו, כיצד הגיע ומהיכן הוא.:roll:

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

כן, גם אני במרוצת השנים פירקתי רגליים וידיים בגלל זה.

וגם בתמונות זה מצטלם טוב יותר בלי מגנים:wink:

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

גם אני חושב שללא מיגון זה נראה יותר טוב,אבל לאור מה שכתבת,אין ספק שאני אצטייד במיגון מתאים.

פורסם

אם אתה מתכוון להכנס ל "בריכות" חובה עליך להצטייד בקסדה ובמגני ברכיים, אלו החלקים שנפגעים ראשונים בדרך כלל.

ל'

פורסם

גם קונדום זה לא מגניב. ובכלל, הקטע שהחגורת בטיחות מכסה את הסמל של לא-קוסט ממש מעצבנת. גם הקסדה הצה"לית המזד***ת הזאת, בגללה חיילי החיזבאללה לא רואים את הגלאח היפה שלי, והשכפ"ץ המסריח הזה בגללו פאטמה מבינת ג'ביל לא יכלה לגעת לי בריבועים. מסכות אב"ח? אל תגמרו לי להתחיל לדבר עליהן בכלל.

בברכת יום טוב, רועי. תמיד מוכן ושמח לעזור, בכל נושא.

פורסם

ג'ילברטו - אז והיום:

_30_0697.jpg

P1200752.jpg

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...