Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6690 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קומפוננט קדמי -- hertz energy -130 esk

קומפוננט אחורי -- hertz dieci - 130 dsk

סאב -- hertz hx 250d

http://www.hertzaudiovideo.com/default_en.htm

מגברים -- sierra3 4ch 800

chansen monoblock 200

http://www.shopzilla.com/9L--Jensen_PS1150M_Mono_Amplifier_-_cat_id--11820000__keyword--jensen%202__prod_id--369038740

כבל -- almany 1.5f

http://i25.tinypic.com/oap6hu.jpg

דיסק -- jvc kdg720

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=520814

מתנצל על איכות התמונה אבל פשוט בפלאפון הרזולוציה ענקית והאיכות יורדת .

למה שהצלחתי להביא תמונות של פרטים טכניים מסויימים אז בבקשה ולמה שלא תנסו להבין מהתמונות הביתיות.

בכל מקרה הטייפ עצמו די ישן אבל כל שאר חדש אני ישמח לשמוע הצעות לשיפור .

תמונה של הרכב : http://i31.tinypic.com/4uuof8.jpg

פורסם

פאנל ומגברים חשוב יותר מרמקולים ,

חבל שקנית רמקולים נורמאליים אבל מגברים נחותים מאוד ...

ואתה לא צריך קבל בכלל .

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

אני חושב שהמגבר של סיארה באמת לא משהו וכן ניתן להחליפו בעתיד למשהו אמין הרבה יותר אבל כרגע הוא נותן 100% ואני מאוד מרוצה ממנו לפני זה היה לי קומפוננטים של רוקפורד וגם אותם הוא הגביר ממש יפה פשוט הגיע זמן לשנות קומפוננט אבל דווקא המונובלוק ממש מצויין ומשטלב ממש טוב אם הסאב של הרץ אגב בקשר לכבל אני לא רוצה לנסות אם האלטרנטור של ה האודי שנת 98 כיוון שאני לא ממש יודע כמה אמפראג הוא מייצר וכמה האוטו בולע. עקרונית רוב האלטרנטורים מייצרים 2-3 מעל למה שמערכות האוטו זקוקות(ותקנו אותי אם אני טועה) ו2 מגברים בטוח לוקחים מעל 5 ^ אז חבל להעמיס על האלטרנטור שזה מה שידפוק אותו בסופו של דבר ואפשרות אחרת היא שאני יקבל פחות עוצמה למגברים וזה לא כדאי^

ולגבי הפאנל אני יעבור בקרוב למשהו חדש וטוב אפשר גם להציע למה , תודה מראש

פורסם

כל הכבוד תתחדש ותהנה:-)

אך אני ההיתי מציע משהו אחר

קומפוננט הרץ הי אנרג'י

סאב אותו הסאב

מגבר JBL MAC AUDIO

אין צורך בקבל

רדיו דיסק עדיף כבר פיוניר סדרה 6 7 מאשר JVC בעיני בכל אופן

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

תודה רבה

Hi energy כולם 6.5 ואני רוצה 5.25

כיוון שתיהיה לי בעיה באודי לשים 6.5 בלי בניה חדשה ולדעתי אין צורך במשהו יותר חזק באוטו כזה קטן שהוא גם די אקוסטי . ולדעתי יותר ממה שכרגע יש באוטו מבחינת העוצמה לא צריך לעלות ... אולי מבחינת הגברה ואיכות אולי אבל עוצמת שמע לא צריך יותר .

אגב האוטו הוא קופה והוא די קטן תקחו את זה בחשבון .

פורסם

ממתי איכות וערסים הולכים באותו משפט אותם כל מה שמעניין זה סאב של פיוניר ומגבר של V15

זה בכלל לא קשור לעוצמה אלא לאיכות של הסט ההי אנרג'י נשמע הרבה יותר טוב מהאנרג'י ולכן הוא יותר מומלץ (לא בגלל העוצמה!)

ואני מאמין שיש סטים של הי אנרג'י במידה 5.25 לא נראה לי הגיוני רק במידה 6.5

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

פורסם

לא שמים קומפוננטים מאחורה.

היית מוותר על הקומפוננטים מאחורה והקבל,והיית משקיע עוד קצת במגברים .

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אני רואה כולם פה נגד כבל ולמה ?

אם אתה שם כבל ברכב זה יכול רק להועיל ולא להזיק ואם אתה לא שם ויש לך אלטרנטור חלש אז כן תיהיה לך בעיה אז אם יש בעיה ממש רצינית אם זה שיש כבל גם אם לא צריך ואני מתכוון לביעה טכנית אז אני מבקש ממכם לציין אותה תודה .

הבנתי שכנראה המגברים שלי לא משהו אוקי ... אני מסכים אם זה חלקית בלבד דווקה ה jenson נראה לי טוב מאוד לאומת sierra יש איזה הצעות בנוסף למגבר אורן הציעה

אגב אורן תראה בלינק שהבאתי לך האיכות כן יותר טובה ב Hi energi אבל המחיר+ הגודל כן משנים פה את התמונה אני פשוט לא מצאתי אצלהם משהו שבגודל 5.25 בסדרה הספציפית אולי אני טועה ...

אריק אם לא שמים קומפוננט בדפנות מאחורה באוטו שהוא קופה ( ואם חשבת שאני רוצה לשים קומפוננט על מגש אז אני לא ) אם יש לך הצעה יותר טובה מה שמים מאחורה הנה ציין זאת , תודה מראש.

תודה על התגובות והדעות.

פורסם

תראה שוב אני אומר אני לא בטוח שהרץ הוציאו את ההי אנרג'י רק במידה 6.5 נשמע לי לא הגיוני בכלל

ולגבי העלות של הסט אם תעשה חשבון שני הסטים שקנית + תוספת קטנה ההית מביא את הסט הזה (הי אנרג'י)

וכמו שכבר נאמר אין צורך ברמקולים אחוריים ברכב כמו שלך מספיק קומפוננט טוב בקדימה שמכוון כראוי וסאב איכותי (כבר יש לך:-)) כל זה על מגבר טוב למשל הJBL או הMAC שהם מגברים טובים ואמינים והם נותנים תמורה טובה מאוד למחיר שלהם

אני באמת מציע לך ללכת ולבדוק על הקומפוננט ואם אתה יכול להחזיר את שלך ולקחת את ההי אנרג'י במקום

כנל לגבי המגברים תחליף אותם למשהו יותר איכותי

בגלל שאין לך צריכת זרם גבוהה מהמגברים אין צורך בקבל למרות שיש לך אלטרנטור רגיל ומצבר רגיל אך זה לא עומס אם תעשה בדיקת עומס תגלה שהמגברים שלך לא צורכים יותר מ20 אמפר וגם אם תלך לכיוון ההצעה שלי עם מגבר אחד בכלל לא תזדקק לקבל

תראה אם אתה אוהב את המערכת שלך ככה מי אני בכלל שיגיד לך לשנות מה שחשוב זה שאתה נהנה ואתה אוהב לשמוע במערכת שלך

נ.ב

חבל שלא התייעצת לפני הקניה זה היה חוסך לך הרבה מאוד

פורסם

תאמת כן התייעצתי ושאלתי ופשוט מקודם כן היה לי מגבר אחר שהיה עליו קומפוננט טוב מאוד של רוקפורד +הסאב הספציפי הזה אבל עדיין חסר לי את הסאונד מאחורה משהו שישלים לי למרות שאם הקומפוננט הזה אני מרגיש את הקדימה צדדים+ קצת זויות אחוריות אבל עדיין היה חסר מאחורה אז שמתי גם שם . הכן כן הרבה אנשים אמרו לי שתכלס קומפוננט טוב+סאב לאוטו קופה קטן זה כמו כפפה ליד אבל איכשהו לא בישבילי ... בקשר למגברים באמת הם קצת מתחת לרמה של הרמקולים אבל עדיין עושים עבודה טובה אני יחיליף אותם + את הפנל ובקשר להצעה שלך ל הי אנרגי אני יבדוק את זה למרות שאני חושב שגם איתם אני ירצה משהו שישלים לי את הסאונד מאחורה

ותראה כיוון שקיבלתי את הדברים האלה במחירים שאי אפשר לנחש אותם אז הייתי אומר שקיבלתי תמורה ++ לכסף כי רק המגבר שאתה מדבר עליו היה עולה יותר :p

סופו של דבר אם הכסף לא היה מהווה בעיה לעצעצוע שלי אז כן הייתי שם שם אפילו את ה Mile +מגבר רציני ואז לדעתי לא יהיה לאן לטפס אבל כיוון שכסף בעולמנו זה פאקטור ... מחפשים את האמצע בין איכות לכסף.

פורסם

אוקי לאחר בדיקה ראיתי שכן יש דגם של 5.25 אני יעשה בירור מחירים ופשוט אני יחליף את ה סט האחורי +תוספת מחיר בעד הי אנרגי ואז הי אנרגי ילך קדימה ואנרגי ילך אחורה כיוון שאני לא מתכוון לוותר על הסט האחורי למרות שיש אנשים שאומרים קומפוננט אחד מקדימה זה כל מה שאתה צריך . מצטער אותי זה לא מספק ! אני מרגיש משהו חסר אם אני בלי רמקולים מאחורה שמשלימים לי את ה סאונד.

צריך לבדוק אם המגבר שלי בכלל יוכל להפיק לפחות 85% מההי אנרגי+ להחליף פאנל ... האם שכחתי עוד משהו ?

• תוכן חדש...