Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6676 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחד הדברים שמופיעים בחדשות בארה"ב לאחרונה ויותר חשובים אפילו מהבחירות הקרבות ובאות אלו הן השיחות שמתקיימות בין מארגני ליגת ה-IRL וה-CHAMP CAR .

האמת, זה לא ממש בראש החדשות אבל זה כן אחד הנושאים המדוברים מלבד ה-NASCAR והעונה שמתחילה בסופ"ש הקרוב.

כידוע לכולם לפני מספר שנים החל עימות בתוך ליגת ה-CART שעיקרו נסב סביב מסלולים אובליים או מסלולים "רגילים".

בסופו של עניין התפצלה הליגה לשתיים - IRDA ו"הפורשים" , סתם, סתם , פשוט יש לי מצב רוח טוב, הליגה התפצלה ל-IRL שהוביל אותה טוני ג'ורג' ואופיינה בתחרויות רק על מסלולים אובליים , והליגה השנייה, ה-CHAMP-CAR שהתמקמה לה במסלולי הרחובות או המסלולים הרגילים בארה"ב וקיימה גם מרוצים באירופה ובאוסטרליה.

היה גם שוני בשילדות וסוגי המנועים אבל זה לא העניין עכשיו .

במשך השנים כולם למעשה הבינו שזו היתה טעות אבל היה להם קשה להודות בזה ושתי הליגות נקלעו לקשיים, גם פיננסיים ובעיקר קשיים במשיכת נהגים אטרקטיביים לסידרה הזו או אחרת.

ועכשיו לאחר מגעים שונים כנראה שהגיע הזמן לאיחוד בין הסדרות לסדרה אחת .

הרעיון שקיים כרגע הוא שימוש בשילדה של ה-IRL והמנועים שלהם ומתן סכום גבוה של כסף לכל קבוצת CHAMP CAR שתעבור ל-IRL , דמי הסתגלות לשנה הרשונה .

רוב בעלי הקבוצות ב-CHAMP CAR כבר הביעו הסכמה להרצת סידרה משותפת ומדובר כנראה בעניין של ימים .

עיקר הבעיה עכשיו היא מה לעשות במכוניות הקיימות ב-CHAMP CAR וכיצד לתאם עוד 2 תאריכי מרוצים שכבר נקבעו והם SOLD OUT . בעיות שיפתרו מן הסתם .

אישית , אני מעדיף שיהיה איחוד כזה . אני עוקב אחרי 2 הסדרות ושתיהן היו במחסור של נהגים כוכבים בשנים האחרונות - מה שהביא לדומיננטיות של בורדיי ב-CHAMP CAR בשנים האחרונות . הייתי רוצה לראות אותו נלחם בהורניש למשל (הוא כבר לא יוכל כי שניהם עזבו, הורניש ל-NASCAR ובורדיי ל-F1 ) .

נחכה לחדשות

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

אתר האינטרנט של המגזין "אוטוספורט" מדווח כי הושג הסכם על איחוד בין ליגת ה-IRL וה-CHAMP CAR אתמול.

יצאה הודעה לקבוצות ה-CHAMP שיפסיקו את עבודות הפיתוח על המכוניות שלהם וכי משלוח חינם של מכוניות IRL בדרך לקבוצות ובונוס של 1.2 מיליון דולר .

ראשי קבוצות מובילות שנשאלו היכן יתחרו השנה ענו כולם כי הם קרוב לודאי ישתתפו בסדרה המאוחדת של שתי הליגות.

עונת ה-IRL עומדת להתחיל בסוף החודש במסלול הומסטד וקרוב לודאי שזה יהיה מרוץ הפתיחה לסדרה כולה, שתכלול 19 מרוצים בעונת 2008 ובכלל זה את האינדי 500 .

עדיין מחכים להודעה רישמית של טוני ג'ורג' , האיש משאחורי ה-IRL.

דובי

פורסם

איחוד שכזה הוא אכן דבר היסטורי, משהו כמו הסכם קבע אצלנו, אבל עדיין קשה להבין אותו.

קרוב לוודאי שאיחוד כוחות יעשה טוב לספורט ולתזרים המזומנים של הקבוצות אבל עדיין קשה להבין איך זה יקרה בדיוק בפועל מכיוון שמדובר ב-2 ליגות בעלות אופי שונה לגמרי עם מכוניות שונות לגמרי. דבר נוסף, מה לגבי הגבלת מספר הנהגים בכל מירוץ?

והכי חשוב, איך לוקחת דניקה פטריק את האיחוד?

ואם כבר בפטריק (שרק סיימה לדגמן לקטלוג בגדי ים) עסקינן, ישנו הסיכוי שהעונה יתחרו על הזכות להיכנס לאינדי 500 לא פחות מ-4 נשים.

ירון אדרי - 050-6565666

מדריך ומאמן ספורט מוטורי

מנהל מקצועי ספורט מוטורי

פורסם

האיחוד מהבחינה הלוגיסטית פשוט יחסית ולו רק בגלל שה-IRL "תורם" את שילדות המרוץ של דאלארה, בהן משתמשים בסדרת ה-IRL , לטובת הקבוצות מה-CHAMP ככה שהדבר היחיד שיאלצו לעשות הנהגים זה להסתגל לכלים החדשים שמאד שונים מבחינת ההתנהגות כביש שלהם.

בנוסף, כמו שציינתי קודם , הם מקבלים דמי הסתגלות של 1.2 מיליון דולר.

לגבי הגברת פטריק - http://sportsillustrated.cnn.com/features/2008_swimsuit/danica-patrick/index2.html אסור להחמיץ !!!

דובי

פורסם

טוב, עזבו את דניקה פטריק (סתם, אל תעזבו ) יש הסכם בארה"ב והחל מהעונה הקרובה נראה ליגה מאוחדת אחת , לאחר שכל מי שהיה צריך לחתום חתם בקו הנכון.

החדשות מסעירות את העולם המוטורי בארה"ב וכולם נשמעים מאד מרוצים מהאיחוד ההיסטורי לאחר 10 שנות גירושין.

הסדרה תיקרא כנראה משהו בסגנון האינדי ולנו יש הרבה למה לחכות.

דובי

פורסם

כמי שצפה ב-1995 ו-2006 במירוצים של ליגת הצ'אמפ קארס אני יכול רק לברך על המהלך שיחזיר את המירוצים בצפון אמריקה לרמה בה הם היו כשנהגים כמו נייג'ל מנסל בחרו לעבור לצידו השני של האוקיינוס ולהשתתף בהם.

סוף סוף במקום שתי ליגות מתפרקות שבקושי מחזיקות 18 נהגים על הגריד שחצי מהם הם PAY DRIVERS לא ממש מוצלחים נזכה לראות גריד מלא ותחרותי.

עכשיו רק נשאר לראות אם נזכה לשידורים גם בארצנו. לאחר ש-ESPN עברו ל NASCAR תקוותי נתונה ל FOX או EUROSPORT שירימו את הכפפה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

ESPN יעבירו שידורים של מירוצי האינדי גם השנה (כנראה שלא שידורים ישירים).

אפשר לראות את זה כבר בפרומואים שמשודרים בערוץ לגבי חודש מרץ.

מירוץ פתיחת העונה שיתקיים במיאמי בין שבת לראשון בשעה 20:00 לפי הזמן המקומי ו 03:00 לפנות בוקר ביום ראשון לא יועבר בשידור ישיר אלא בשידור דחוי ביום ראשון אחה"צ.

• תוכן חדש...