Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6702 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום היתי בפנצ'ריה לתיקון פנצ'ר וראיתי שם צמיג של משאית ואחד העובדים שם פשוט חורץ את הצמיג.

הוא נכנס עם מכשיר חם צורת אקדח בתוך החריצים וכנראה שהוא מעמיק אותם או משהו כזה. אחרי זה הם צובעים את הצמיג והוא נראה כמו חדש.

זה בטיחותי העניין הזה? נראה לי כמו קומבינה מארץ הקומבינות

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אכן בעבר היו עושים זאת הרבה למי שנכשל בטסט בגלל עומק חריצים לא תקין.

היה מישהו בבאר-שבע שהיה עושה זאת.

מסוכן ואסור על-פי הוראות ייצרני הצמיגים.

איזה כייף לי :)

פורסם
היום היתי בפנצ'ריה לתיקון פנצ'ר וראיתי שם צמיג של משאית ואחד העובדים שם פשוט חורץ את הצמיג.

הוא נכנס עם מכשיר חם צורת אקדח בתוך החריצים וכנראה שהוא מעמיק אותם או משהו כזה. אחרי זה הם צובעים את הצמיג והוא נראה כמו חדש.

זה בטיחותי העניין הזה? נראה לי כמו קומבינה מארץ הקומבינות

פעם היה איזה כתבה בחדשות ערוץ 2 על כאלה שמחדשים צמיגים ודובר על זה שזה לא חוקי , כנראה שהם התכוונו למקרים כמו שרשמת .

הם פשוט עושים צמיג מחודש שיראה כמו חדש ומוכרים אותו כחדש למרות שלצמיגים יש גיל מסויים שאחריו הגומי של הצמיג פשוט מתפורר.

פורסם

מה שלא נראה לי בטיחותי פה זה העובדה שהם מגלחים שכבה שיורדת מתחת לסוליה מה שבעצם מקטין את עובי הגומי וכמובן העמידות שלו ללחצים נפגמת.

זה צמיג שפורק ממשאית (שכנראה הותקנו לה צמיגים חדשים) ואת המשומשים הם "מחדשים" ומוכרים.

in the face

with a chair

פורסם

לא מזמן ראיתי תוכנית בערוץ דיסקברי "איך עשו את זה?" והראו איך מחדשים צמיגים של משאיות, פשוט משפשפים את הצמיג עד שמגיעים לברזל, מלפפים גומי על הצמיג, מכניסים אותו לכבשן שיוצר את החריצים וזהו מוכרים את הצמיג הזה ממש כמו חדש בחצי מחיר.

מעניין אם בארץ עושים כזה דבר...

פורסם

יש כזה דבר חידוש צמיגים, וזה גם חוקי, לפחות לחלק מסוגי כלי הרכב, ונדמה לי שגם בישראל יש מפעל או יותר שעושים את זה,

אבל מה שתואר כאן זה לא מפעל, ובפנצ'ריה למיטב הבנתי לא מקלפים את הצמיג ושמים סוליה חדשה, אלא רק חורצים את הצמיג קצת יותר עמוק, שיראה "כאילו" יש לו חריצים בעובי גבולי אך תקין. אם אני מבין נכון את מה שתואר אז מדובר בפשע טהור.

פורסם

אתם עושים סלט.

חירוץ מחדש (REGROOVING) מותר בצמיגים שמוטבע עליהם בייצור REGROOVABLE. לא עושה את זה פנצרמאכר אלה מוסך מורשה שעבר הכשרה ,רכש ציוד ויודע איך ולאיזה עומק מרשה היצרן .(כמו מערך התחזוקה של אגד,דן,תעבורה).

חידוש (RETREADING) זה קילוף עד לפני הפלדה ויציקת (לא בדיוק- וולקניזציה ) גומי חדש.

פורסם

השד יודע באיזה צבע הם משתמשים שם.

רק חסר שזה צבע כמו שצובעים את הפסים הלבנים בכביש

in the face

with a chair

• תוכן חדש...