Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה אתמול התקינו לי מגבר DANBOSS 2700 וואט וזוג רמקולים מעפנים טיחו שהגיעו איתו,בנוסף לכך קניתי סאב קנווד מצויין...

ההתקנה עברה כמו שצריך ועקבתי אחרי המתקין צעד צעד ולא הייתה שום בעיה,היום במהלך הנסיעה שמעתי פיצוץ קטנטן,הלך רמקול ימני...נתתי לזה להמשיך...הלך גם שמאלי...שניהם מלווים בעשן קטן וריח מזוויע! (שוב גועל נפש של רמקולים)...לאחר הפיצוץ השלישי המגבר נכנס לפרוטקשיין ולא מוכן לצאת ממנו...

הוא דלוק והכל תקין אבל נורה אדומה דולקת גם אחרי שניתקתי אותו מהמצבר והחזרתי...ניתקתי את כל הרמקולים והסאב ועדיין הוא על פרוטקשיין...

אני מנסה לחבר זוג רמקולים שיש לי של מאגנאט...מישהו יכול לעזור לי בבקשה?? יישמע מצחיק אבל אני עם לפטופ בתוך האוטו אז תנו עצות מהר אם אפשר...

תודה רבה רבה רבה...

פורסם

נסה לנתק את כל האלמנטים מהמגבר, אם הוא עדיין בפרוטקשיין בדוק פיוזים אם הכל בסדר המגבר הלך לעולמו

גם זה שהרמקולים היו "מעפנים" לא סביר שהם נשרפו סתם יש לי הרגשה שזה בגלל המגבר הזול שהוא זה שהלך.

דני

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

פורסם
אין לצטט הודעה מעל!

ניתקתי הכל חוץ מ REMOTE,הכבל האדום מהמצבר,והGND...ועדיין אדום...

מתחת לאור האדום רשום G-POWER ומתחת לזה R-PROTECT...

פורסם

אז מה דולק הפרוטקשיין או זה שהמגבר דולק?

קרוב לוודאי שזה הפרוטקשיין ואם כך המגבר גוסס

הוא חם כרגע?

פורסם

אם הפיוז בסדר ואין אלמנטים שמחוברים עליו אין שום סיבה שפרוטקשיין תדלוק, צר לי ידידי אבל הדיאגנוזה לא טובה.

זה רק מה שמוכיח שלקנות דברים זולים לא משתלם.

דני

פורסם

לא הבנתי למה אתה לא חוזר אל המקום שהתקינו לך בו את כל המערכת ואומר להם מה קרה.

יכול להיות שהם מכרו לך ציוד פגום.

פורסם

כן ידידי 600 שקל זה זול, אני לא מדבר שצריך מדבר שעולה 4K אבל מגבר 4 ערוצים חדש ב600 שקל זה זוללללל ומן הסתם לא ממש איכותי וכמו שראיתה גם אמין.

דני

פורסם

אם המגבר נקנה והותקן ע"י אותה חנות אז כן למה לא, וגם אם אחרי יום של עבודה הוא נשרף גש לחנות שממנה נקנה המגבר לצורך תיקון או החלפה.

דני

פורסם
אם המגבר נקנה והותקן ע"י אותה חנות אז כן למה לא, וגם אם אחרי יום של עבודה הוא נשרף גש לחנות שממנה נקנה המגבר לצורך תיקון או החלפה.

דני

המגבר נקנה אך לא הותקן באותה חנות...

• תוכן חדש...