Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6685 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ברשותי פולו לבנה 00' והחלטתי לעשות לה פוליש ווקס

האוטו היא די מלוכלך (המון נקודות קטנות שלא יורדות בשטיפה)

אחרי הטיפול האוטו נקי לחלוטין! אבל אני לא מרוצה מהברק, ציפיתי שיהיה לו יותר ברק

איך אפשר לשפר את הברק של האוטו ? (כבר עשיתי ווקס)

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

יש חומר של חברת "סנט מוריץ".

החומר מיועד לניקוי חלונות, אך יעודו גם לחדש את ברק והצבע לרכב.

חומר מעולה, אחרי שטיפה, אני מרססת על פח הרכב ומנגבת עם מטלית יבשה.אין סכנה לפח הרכב, החומר מעולה ושומר על הפח לאורך זמן רב.

מומלץ.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
יש חומר של חברת "סנט מוריץ".

החומר מיועד לניקוי חלונות, אך יעודו גם לחדש את ברק והצבע לרכב.

חומר מעולה, אחרי שטיפה, אני מרססת על פח הרכב ומנגבת עם מטלית יבשה.אין סכנה לפח הרכב, החומר מעולה ושומר על הפח לאורך זמן רב.

מומלץ.

ל'

מה שמו של המוצר ?

מ.ב. אנצל במה זו להמליץ לכולכם - ב ACE ירקונים יש מבצע על מטליות ניקוי לרכב (CAR WASH, אריזה ירוקה) 10 במקום 30 ש"ח לעשרה מטליות גדולות. המטליות מעולות!! עקב המבצע קניתי 6 חבילות.

פורסם
תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
אתה רציני?

קנה מכונה פשוטה שעובדת על 220V, ותוותר על ה300 400 שקל שיגבו ממך על העבודה.

אין לי שמץ שך מושג איך עושים את זה. אני מעדיף לשלם את ה 300-400 לעבודה טובה מאוד מאשר לבזבז 100 ש"ח (או כמה שזה לא יעלה) ושתצא לי עבודה חובבנית, כמה שזה לא יחסוך לי כסף.

פורסם
עם איזה ווקס השתמשת? עשית אותו כמו שצריך?

קראת כאן?:

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=118350

עשיתי אצל מקום שמסתבר שהוא חאפר, די בזול (פוליש+ווקס ב 250)

נ.ב. כתמים ונקודות כמעט שאין, אז לא נראה לי שצריך לעשות עוד פוליש.

נ.ב. 2. אמרו לי משהו שאפשר לבדוק את שכבת הווקס עם מים, משהו על טיפות ואם הם יורדות או נשארות...קצת מבולבל, מישהו מבין מה הכוונה?

פורסם
אפשר המלצה של מקום טוב באיזור המרכז שיעשה לי ווקס כמו שצריך ?

אזור פ"ת מתאים לך?

מקום מעולה, מחיר הוגן לחברי CF ולמכרי. :-)

אם כן צור קשר בפרטי.

ל'

פורסם
עשיתי אצל מקום שמסתבר שהוא חאפר, די בזול (פוליש+ווקס ב 250) אתה יכול לבד לקנות פוליש ווקס בסביבות 70 -80 ש"ח לשני החומרים (איכותיים בלבד) ולהשקיע כמה שעות ביום שישי על הרכב , מניסיון זה יוצא יותר טוב , כי אתה עושה את זה ולא מחפף .

נ.ב. כתמים ונקודות כמעט שאין, אז לא נראה לי שצריך לעשות עוד פוליש. גם אם יש תעשה רק על הנקודות שכן נשארו

נ.ב. 2. אמרו לי משהו שאפשר לבדוק את שכבת הווקס עם מים, משהו על טיפות ואם הם יורדות או נשארות...קצת מבולבל, מישהו מבין מה הכוונה? הווקס הוא למעשה שכבת מגן על הצבע, והוא חלקלק מאוד .אז אם עשו לך ווקס כמו שצריך ,אתה תעביר יד על הפח והוא יהיה חלק, ואם תשפוך מים אז הם יתגלגלו מהר מהפח, ולא יתקעו במקום.

תשתמש בחברת טרטל של ווקס , ופוליש איכותי אם תרצה , יש משהו בשם POLISH COMPUND קופסה עגולה שטוחה, (כמו קופסה של קרם )

בצבע לבן, שהיא מורידה לכלוך וכתמים מעצבנים, התמשתי בה ובווקס של טרטל ,

ויצא פשוט פיגוז.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם
עשיתי אצל מקום שמסתבר שהוא חאפר, די בזול (פוליש+ווקס ב 250)

נ.ב. כתמים ונקודות כמעט שאין, אז לא נראה לי שצריך לעשות עוד פוליש.

נ.ב. 2. אמרו לי משהו שאפשר לבדוק את שכבת הווקס עם מים, משהו על טיפות ואם הם יורדות או נשארות...קצת מבולבל, מישהו מבין מה הכוונה?

ההגיון אומר שאם עשית ווקס אז המיים ירדו מהר מהאוטו , וגם הרבה אנשים אומרים ככה.

אז משהו יכול להסביר לי למה מאז שעשיתי ווקס לאוטו המיים דווקא נשארים על האוטו יותר זמן , למשל תמיד שיורד גשם אז אפילו שעתיים-שלוש אחרי שהסתיים הגשם נשאריים לי מיים על האוטו , לפעמיים זה נראה כאילו עבר בדיוק מעל האוטו שלי שבר ענן והוריד רק עליו גשם.

אנשים שבמבינים בזה אמרו לי שזה בגלל שהשכבה של הווקס מונעת מהמיים לחדור לצבע הגיוני?

פורסם

אולי לא השתמשת בווקס בצורה נכונה, צריך למרוח לתת קצת להתייבש כמה שניות ,ואז לשפשף בעדינות עד שזה יהיה מבריק, רצוי לעשות פעולה זו באור יום, על מנת שתוכל להבחין במקומות שעשית, לעומת מה שלא עשית .

ולראות שפחות או יותר הכל מבריק אותו דבר ואין סימנים של ווקס, כמו פסים כאלה על הצבע.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• תוכן חדש...