Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בזיהוי גזע הכלבה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מסכים עם FALOU- חייבים אילוף, אם אתם מהצפון וצריכים ייעוץ דברי איתי.

עידן

אנחנו ממעלות, הבעיה שרוב המאלפים נוהגים עם הכלבים ביד קשה, ולא פעם זה כולל מכה או לא יודעת מה.

אין איזה מאלף עדין?

מאיזה גיל כדאי לקחת לאילוף?

• תגובות 106
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש לכם חצר ? או שהיא תהיה בתוך הדירה?

אם בתוך הדירה - מהר מאוד תצטרכו להפרד מכמה רהיטים :lol:

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
מספיק שהיא תראה כמו אנסטף זה מספיק כדי לדרוש עיקור וכל שאר הבקשות שהחוק קובע לגידול כלב כזה

yID=

Categor9

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם
יש לכם חצר ? או שהיא תהיה בתוך הדירה?

אם בתוך הדירה - מהר מאוד תצטרכו להפרד מכמה רהיטים :lol:

אומנם אני גר בבית פרטי אבל הכלב גדל בתוך הבית, עד היום שום רהיט בבית לא כוסח חוץ מספה אחת שירד לה הצבע מהחומר ריסוס של הכלב וזאת זה לא בדיוק באשמתו.

תתפלא כמה צעצועים ועצמות יכולים להעסיק גור

אם קונים צעצועים, אך ורק גומי יצוק כמה שיותר קשה, כל השאר ילכו לפח אחרי יומיים עם כלבה כזאת אז חבל על הכסף של צעצועים מאיכות ירודה.

אני ממליץ לקנות צעצוע שנקרא "אורקה" וגם "קונג" מדגם אקסטרים (צבע שחור הכי חזק שלהם)

האורקה הענק החזיק אצלי יותר מחצי שנה וזה הישג גדול אצלי בבית, לרוב אחרי יומיים הצעצועי גומי האלה נלעסים למוות.

הורקה עלה סביב 50 ש"ח, כיום יש לי קונג דגם דנטל, עושה רושם של מוצר מצויין רק חבל שעולה סביב 100 ש"ח.

אם היא אוהבת למשוך, יש לחברת קונג משחק שנקרא TUG, צריך לדעת פסיכולוגית איך להשתמש במשחק הזה במיוחד עם כלבים דומיננטים.

כדורי טניס יכולים להיות משחק מצויין, רצוי לא להשאיר אותה לבד עם כדור טניס מחשש שהיא תקלף את הפרווה שלו ותבלע אותה.

הצעצועים הקטנים של הילדים אלה שלוחצים עליהם ויוצא רעש של צפצפה, גם יכול להיות צעצוע חד פעמי נחמד, לתת רק בהשגחה מחשש לבליעה (לפחות הרעש מגרה אותם עד שהם קורעים את הבובה)

אגב לא כולם מודעים לעניין, אבל כלי אוכל ומים רצוי שיהיה נירוסטה כי הפלסטיק פוצע אותם בסנטר.

מאלף באזור מודיעין הוא אבנר רז הלוחש לכלבים, הוא לא משתמש במכות אף פעם, אבל המחיר הוא לא זול בכלל.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

עוד לפני שמגיעים למאלף יש באפשרותכם לעשות כמה דברים בקשר לחינוך של לילי ולטובתכם.

תוציאו אותה כמה שיותר לטייל ולעשות צרכים מחוץ לבית.

אל תתנו לה לעלות על המיטות והספות -היא בטוח תרצה לישון על המיטה איתכם. אל תעשו את השגיאה . אחרת שנים תישנו על השיערות. תרימו שטיחים.

אם אין ברירה וחייבים להשאיר אותה לבד בבית-תסגרו דלתות לחדרים ובכך תצמצמו את המרחב ואפשרויות לנזק.

כדאי לשים על הספות חפצים בכדי שלא יהיה לה נוח לשבת.

תיקנו ללילי מיטת כלבים (גיגית פלסטיק+כרית בגודל שיתאים לה גם בעתיד). היא צריכה לדעת שזה המקום שלה לישון.

אבל הכי חשוב -לא לקשור אותה בבית כשהיא נשארת לבד.(אתה נישמה נחמד מאוד אבל היו גם מקרים כאלה).

תזכרו- אתם מחנכים את הכלבה ולא ההפך.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

יד מכה = BIG NO NO!

עבודה נכונה באילוף עם חגורת חנק (ורק לאילוף) לעומת זאת עם הכוונה נכונה זה משהו אחר.

מאלף מאיזור פתח תקווה - נתן פרל - מדהים. אפשר להתחיל מסביבות גיל 4 חודשים למיטב זכרוני.

מחזק את ההמלצה של תומר לאורקה (של פט סטייג'ס, רק סידרת האורקה, מניסיון עם בולדוגית צרפתית מגודלת - גם אורקות לא מחזיקות מעמד לעד , אבל יש כמה חודשים של שקט, וגורים חייבים גיוון , לא צעצוע אחד אלא הרבה)

כנ"ל לגבי כלי אוכל מנירוסטה - הם זולים מספיק ועמידים מאוד (אצלינו הבולדוגית גם מצאה תחביב ללעוס את אלו מפלסטיק)

בקשר לרהיטים , אצלינו גם הכלבים היפר אקטיבים (אפילו הפגה) ונלעסו אצלינו ספות (זולות , נגמר הענין בשלב שהם גורים)

וקצה תחתון של שולחן , אבל חוץ מזה , שקט.

מה שכן - תתרגלו להרים חפצי ערך ולא להשאיר בהישג פה.

עוד טיפ קטן - באורקות ובקונגים אפשר להחביא ממתקים לכלבים - מומלץ , הם מסוגלים להתעסק עם זה יום שלם כשאתם לא בבית.

תתחילו לשחק איתה FETCH.

בקשר לצרכים - שיטת העידוד בלבד (בבית לא עוזר לצעוק , להתעצבן , להגיד לא וכו... לצאת החוצה וכל פעם שעושה צרכים - לתת עידודים חיוביים וממתקים לכלבים או איזה חתיכת קבנוס)

מחזק גם את ענין מיטת הכלבים, מיטה מרופדת (כרית / פרווה או משהו דומה) עושה פלאים והם אוהבים מאוד את הפינה שלהם לשבת להירגע בה, מה שכן , אני בניגוד לולאד מרשה לכלבים לישון איתנו.

זה כיף ופינוק מבחינתי , אין כמו לקום בבוקר ולחבק ולנער אותם.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

יש לה 2 קערות מנירוסטה אז את הבעיה הזו כבר פתרנו.

בקשר למאלף, אנחנו ממעלות שזה צפונית לנהריה, אז כל אזור המרכז מתבטל.

יש המלצות על מאלפים בצפון? עד קריות - חיפה.

ומאיזה גיל לוקחים אותם לאילוף?

פורסם
אנחנו ממעלות, הבעיה שרוב המאלפים נוהגים עם הכלבים ביד קשה

יש כאלה שלא, יש כאלה שכן ויש כאלה שבהתאם לכלב ולמה שרוצים לאלף אותו לעשות.

בכל מקרה, אף מאלף לא אמור להכאיב לכלב וליצור אצלו פחד/רתיעה מהמאלף.

את יכולה לבדוק את פורום 708 בתפוז להמלצות בצפון.

וממש לא חייבים לעבור לבית עם חצר, אלא אם אתם הרבה שעות מחוץ לבית ואין לכלבה סידור. אני מגדל רועה אוסטרלית בדירה בלי בעייה, רק דואג שיהיה לה מספיק זמן להוציא אנרגיה כל יום (הנה בדיוק באה ללקק לי באוזן שאני אפסיק כבר עם המחשב...).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

בגלל שאנוכי מטפלת בכל כלב חמוד שהיא רואה, אז עדיף חצר לכלבים הבאים :lol:

במאלף "אכזר" אני מתכוונת שאני ממש לא בעד השיטה עם חגורת החנק הזו!

פורסם
(הנה בדיוק באה ללקק לי באוזן שאני אפסיק כבר עם המחשב...).

falou זה מתוק.... איך הבת זוג מתמודדת עם זה?

ולזוג אלקסה וסלאבה כל הכבוד!!! הרבה הנאה מהקטנה ולקטנה

אני מאוהבת בשלושה ששמם אקיצ'ו הנסיכה, ז'וליק הנשקן הבלתי נלאה, וחבוסטיק המניאק, ואם יש את האפשרות חצר תמיד רצויה.

בוקר טוב

אירית

פורסם

חפשי מאלף שעובד עם האלטי, וכשאת קונה האלטי, אז את המקורי (שעולה סביב 100 ש") כי החיקויים הבנתי גורמים לפציעות וכ"ו.

אגב, אם את יכולה אז קני לה כלוב טיסה, זה דבר מצויין בתור המקום שלה. אצלי לפחות יש לו כלוב הטסה פתוח והוא נכנס ויוצא מתי שמתחשק לו.

סלסלאות וכריות בגיל הזה אני מניח שילעסו בלי הפסקה וזה נראה לי בזבוז כרגע.

בעניין התזונה, את יכולה לתת לה ירקות ופירות שהיא אוהבת בנוסף לאוכל היבש, רק לא בצל ושום.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
במאלף "אכזר" אני מתכוונת שאני ממש לא בעד השיטה עם חגורת החנק הזו!

אני מציע לך בחום, לאור העובדה שאת תגדלי אמסטף, ללמוד קצת את הנושא ולקבל החלטה עניינית. בכלב כזה צריך לשלוט ביד רמה ובזרוע נטויה. חגורת חנק זה לא "מכות" ולא התעללות. יש כאלו שמשתמשים באמצעים אחרים (האלטי) אבל המבחן חייב להיות מבחן התוצאה.

falou זה מתוק.... איך הבת זוג מתמודדת עם זה?

בת הזוג הודיעה שהכלבה לא תעלה על הספה.

אמרתי לה שאין בעיה ואפשר לאלף לכך.

אחרי יומיים אני חוזר הביתה והכלבה... על הספה עם אשתי.

כשבת הזוג שלי תשב מתי שאני אומר לה, גם היא תוכל ללקק לי את האוזן כדי שאני אפסיק כבר לגלוש...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אם אתם חושבים שהאלטי יותר "נעים" לכלב מקולר חנק - אתם מאוד משלים את עצמכם , אבל נו טוב.

(מה גם שבכלבים מסוימים - פחוסים - זה פשוט לא פיתרון אפשרי)

שוב אני מדגיש - זה לא כמו הערסים שגוררים את הכלב עם רצועת חנק בכל טיול ברחוב - זה אילוף מכוון ומקצועי, ולאט לאט הצורך בזה פשוט נעלם.

כל עוד עושים את זה בצורה הנכונה (ולא סתם וברנדומליות שאז הכלב לא מבין מה רוצים ממנו ואז זה התעללות) , זה לא יותר מאמצעי זמני.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

כשבת הזוג שלי תשב מתי שאני אומר לה, גם היא תוכל ללקק לי את האוזן כדי שאני אפסיק כבר לגלוש...

אני בטוחה לו כל שנדרש הייה ממנה בחיים הזוגיים זה ללקק מאחורי האוזן וכל השאר עליך, היא הייתה יושבת כשאומרים לה

אירית

• תוכן חדש...