Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקלה ישנה חזרה - פולו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6715 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לצערי חזרה לי תקלה שחשבתי שהתגברתי עליה ממזמן (פתחתי שרשור על כך בעבר אבל לא מצאתי - אולי נמחק)

מדובר ברכבי (פולו שנת 98 מנוע 1000סמ"ק)

התקלה המדוברת הינה הנעות קשות (קורה פעם-פעמיים ביום)

זה בדיוק כמו שנגיד - הנעתם מכונית והמנוע נכבה ישר אחרי ההנעה עקב הקשת קוד לא נכון? אותה התקלה אצלי (רק בלי הקודן :))

בבקרים קפואים אלה נראה שהאוטו מניע מצוין אך לאחר כמה שעות (הפסקה בעבודה או כדומה) בניסיון ראשון הוא נכבה - בניסיון לאחר מכן צריך להחזיק את המפתח בסווי'ץ בניסיון ארוך ושמיעת הסטארטר כמעט-נחנק (עניין של 10שניות) עד שהוא מניע

ה"פתרון" לעומתה היה שנה שעברה ניקוי מצערת מסיבי שפתר לי את הבעיה לכל אורך האביב-קיץ (8חודשים)

אך מאז נובמבר חזרה הבעיה :(. ניקוי מצערת חוזר בוצע במוסך סגול צ'מפיון בכרמיאל והבעיה נעלמה לשבועיים-3 ואז חזרה.

לאחר התחברות למחשב הופיעו 2 תקלות (תמונה מצורפת) + אבחנה של המכונאי שיש להחליף חלק (עוד תמונה מצורפת) שנקרא שסתום_שמתחבר לצינורית_דלק_ולמצערת-מצד-שני (או משהו כזה)

בדיקה במחסן שלהם העלתה שחלק זה לא קיים בארץ והזמנת אחד תעלה בסביבות ה1600ש"ח (!)

הציעו גם הציעו לרכוש מרכב דומה מפירוקיה אך זה לא נשמע כמו פתרון סביר.(לכו תדעו מה המצב של כל שסתום שנשיג...עלול לגרום יותר נזק מכרגע)

מצד שני גם רכישה בסכום מופרז שכזה לא נשמעת הגיונית בעליל

רעיונות \ הצעות יתקבלו בברכה :)

תודה מראש ומצטער על החפירה

נ.ב - תמונה ברורה יותר של השסתום תועלה כאן מחר באור יום :D

אופיר

pic.jpg

pic2.jpg

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

לפי התיאור שלך קיימת בעית אספקת דלק למנוע לכאורה, דבר שיכול לנבוע מסיבות רבות, הן מפקודות נכנסות למחשב, הן מיוצאות ממנו,והן מבעיות בקו הדלק עצמו.

לגבי החלק הנ"ל, אני לא רואה סיבה שלא לרכוש משומש באם הוא תקין. השאלה המחיר.

נרשמה שם גם תקלה במעגל חיישן הלמבדה, אולי מישהו ניתק את התקע בסך הכל, אף אם החזיר חזרה, נרשמה התקלה, או שאכן יש בעיה במעגל.

אם אתה מאיזור המרכז, גש לרון ממוסך "רון" מומחה ב VW . זוהי המלצתי. או שתתקשר אליו.

אם יש ברכב מצערת אלקטרונית (ואני לא זוכר, ואין לי תרשימים) , אזי יש לבדוק האם צריך איפוס וכו.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

לצערי אני ממש לא מהמרכז (צפת) כך שנושא מוסך רון לא רלבנטי לגבי :(

מצ"ב תמונה ברורה יותר של השסתום המדובר

השבוע חבר שלי ייסע לפירוקיה וינסה להביא לי חלק כזה במצב תקין - מקווה שהבעיה תיפתר לפחות חלקית

Image009.jpg

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

שסתום מיחזור אדי דלק (קניסטר)

לא ניראה לי שרכיב זה אמור ליפתור לך את בעיות ההתנעה

אני מציע לך לגשת לאיבחון נוסף במוסך שונה

חבל להוציא סתם כסף

בברכה ניצן

http://www.shaft.co.il