Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6727 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמא ל3 קטנטנים + קונה קניות גדולות בסופר זקוקה לרכב שיענה על הצרכים הבאים (לפי סדר עדיפות),

1. בטיחות מירבית!

2. 3 מושבים מלאים מאחור (לא אמצעי מצ'וקמק כמו במזדה 5).אפשרי 7 מקומות אבל לא על חשבון מושב אמצעי מרווח בשורה השניה.

3. בגז' ענק.

4. חסכוני, אמין, סחיר וכו'

תודה לכל מי שיעזור:-)

פורסם

תקציב? שנה?

רנו סניק אולי לא מלכת האמינות אבל בהחלט רכב כיפי שמתאים לשאר הדרישות, כנ"ל 307 SW וC4 פיקאסו.

ספייסוואגן/קיה ג'ויס במצב סטיישן יתנו מושב אחורי מרווח מאד ובגאז' ענק, אבל אם הבטיחות היא החשובה (אני איתך בנושא הזה) - הסניק והפיקאסו מהמודלים האחרונים הן הבטוחות ביותר, רצוי עם ESP.

פורסם

אחותי קנתה לפני שנה שברולט אפלנדר (הגרסה הארוכה), הרכב בטיחותי מאוד, ענק מבפנים, המושבים הם ענקיים כמו כורסאות של סלון, תענוג. בגאז' ענק. ודלת צד חשמלית נפתחת ונסגרת מהשלט (יתרון חשוב מאוד מאוד כשיש לך ילד יושן על הידיים ואין לך איך לפתוח את הדלת).

המחיר סביר לחלוטין, אבל... הרכב אמריקאי, משמע מנוע גדול וממש לא חסכוני בדלק. אבל בעל הביצועים הטובים ביותר וכושר סחיבה מעולה ביחס לשאר הרכבים בקטגוריה.

GOLF TDI

תמונות של הרכב

אם היה לי אוגר רוסי הייתי קורא לו איגור.

פורסם

יעזור מאוד אם תכתבי מסגרת התקציב, חדש או משומש,האם חייבים גיר אוטומטמי.

בעיקרון האפשרויות הם:

רנו סניק, סיטרואן פיקסו או מסחרית קטנה (רנו קנגו,סיטרואן ברלינגו,פיז'ו פרטנר, פיאט דובלו) בעלת גיר ידני ומנוע דיזל שבין כל אלה קיימת אפשרות בנזין אוטומטי רק ברנו קנגו.

כל אלה בעלי 5 מקומות ישיבה עם 3 כיסאות נפרדים במושב האחורי.

יעזור גם אם תכתבי כמה אלפי קילומטרים תסעי בשנה.

גם לי יש כיסא תינוק ושני בוסטרים מאחור ואני נוסע 30 אלף ק"מ בשנה. לכן בחרתי בקנגו דיזל ידנית.

למסחריות יש יתרון בגודל הבגאז'.

רכבים צרפתיים בטוחים, מרווחים. דיזלים חיסכוניים (שוב,קיים רק גיר ידני ), ביטוחים לא יקרים.

האמינות, ובמיוחד ברכבים אוטומטיים פחות טובה מרכבים יפניים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תקציב,ק"מ בשנה (אפילו בערך), כל אלו יכולים מאוד לעזור.

מסכים אם הבחור מלמעלה, ברלינגו/פרנטר (אותו דבר בסה"כ),קנגו.

אם את לא רוצה מסחרית אז סניק ומשהוא יותר אמין: פיקאסו, גדול,נוח,אמין מאוד ויפה בדרכו שלו (זו דעתי).

אם רכב חדש אז c4 פיקאסו,ברלינגו (למי שיש כסף למיניוואן כזה, יש כסף למשהוא יותר זול :-D).

את יכולה לחפש מיניוואן בגודל מלא דוגמת, c8 ודומים לו.

יש פיאט מולטיפלה, תא מטען ענק,שישה מושבים,שאולי זה יהיה חסרון עבורך כי רשמת שאת רוצה 7 מושבים, אבל בכל זאת זה רכב טוב.

• תוכן חדש...